kjtzemis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 τα 2.1 που εχεις στο λινκ δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που σου προτειναν πριν,ειναι η μερα με την νυχτα.τωρα για τα 5,1 δεν θα τα συνιστουσα για μουσικη,επισης πρεπει να ξεκαθαρισεις αν σε ενδιαφερει το design των ηχειων ή η ποιοτητα του ηχου που θα βγαζουν.. προτεινω να παρεις τα s530 αλλιως αν επιμενεις και θες 5,1 τα da 5000 τα 2.1 δλδ δεν ειναι καλα αυτο εννοεις? με ενδιαφερει και ο καλος ηχος αλλα και το design να μην ειναι δλδ σαν η μηγα μες στο γαλα!
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 τα 2.1 δλδ δεν ειναι καλα αυτο εννοεις? με ενδιαφερει και ο καλος ηχος αλλα και το design να μην ειναι δλδ σαν η μηγα μες στο γαλα! τα philips τα 2.1 που εχεις βαλει λεω δεν εχουν καμοια σχεση με τα edifier s530..τα s530 ειναι 2 κλασεις παραπανω..
kjtzemis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 τα philips τα 2.1 που εχεις βαλει λεω δεν εχουν καμοια σχεση με τα edifier s530..τα s530 ειναι 2 κλασεις παραπανω.. ειναι και ακριβα ομως ταλλα!!!τελος παντων!!μαλλον στα philips θα καταληξω (μιας και ηθελα να τα αγορασω και προπερσυ τα συγκεκριμενα αλλα δεν μπορεσα) αλλα θελω να σε ρωτησω κατι!υπαρχει τροπος να συνδεσω και τα 2.1 πανω στο pc ενω εχω και τα 5.1 να γινει δλδ 7.2 ή θα τα τοιναξω ολα στον αερα?αν γινετε θαναι καλος ο ηχος ή οτι ναναι?χρειαζετε καποιο συγκεκριμενο εξαρτημα? εγω σκεφτομουνα τα τα κανω 7.2...οταν ακουω μουσικη πχ να ανοιγω μονο τα 2.1 μιας και μου ειπατε ειναι καλυτερα για μουσικη,οταν βλεπω ταινιες να ανοιγω μονο τα 5.1 ή μπορει και τα 7.2 το ιδιο και στα παιχνιδια!!!γινετε αυτο?
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ειναι και ακριβα ομως ταλλα!!!τελος παντων!!μαλλον στα philips θα καταληξω (μιας και ηθελα να τα αγορασω και προπερσυ τα συγκεκριμενα αλλα δεν μπορεσα) αλλα θελω να σε ρωτησω κατι!υπαρχει τροπος να συνδεσω και τα 2.1 πανω στο pc ενω εχω και τα 5.1 να γινει δλδ 7.2 ή θα τα τοιναξω ολα στον αερα?αν γινετε θαναι καλος ο ηχος ή οτι ναναι?χρειαζετε καποιο συγκεκριμενο εξαρτημα? εγω σκεφτομουνα τα τα κανω 7.2...οταν ακουω μουσικη πχ να ανοιγω μονο τα 2.1 μιας και μου ειπατε ειναι καλυτερα για μουσικη,οταν βλεπω ταινιες να ανοιγω μονο τα 5.1 ή μπορει και τα 7.2 το ιδιο και στα παιχνιδια!!!γινετε αυτο? πηγαινε τοτε στα s330! και αυτα ειναι καλυτερα τωρα για το αλλο που λες δεν γνωριζω αν γινεται... λογικα θα θελει ενισχυτη? ας απαντηση καποιος που γνωριζει
kjtzemis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 πηγαινε τοτε στα s330! και αυτα ειναι καλυτερα τωρα για το αλλο που λες δεν γνωριζω αν γινεται... λογικα θα θελει ενισχυτη? ας απαντηση καποιος που γνωριζει αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει γτ με ενδιαφερει πολυ!
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει γτ με ενδιαφερει πολυ! Μαντάρα θα τα κάνεις. Μουσική πάντως έχε υπόψη ότι ακους από 2.1 Ρώτα όποιον χαϊφιντελίστα θέλεις. Αν δεν σε παίρνει η τιμή για τα 530 πάρε τα 330. Τώρα αν επιμένεις για το design και αυτό σχετικό είναι. Προσωπικά τα Φίλιπς μου φαίνονται απαίσια. Και δεν καταλαβαίνεις ότι και από την τιμή φαίνεται η διαφορά; 69€ με 170€ δεν σου λέει κάτι; Και εν τέλει σημασία έχει ο καλός ήχος και όχι η "μούρη".
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μαντάρα θα τα κάνεις. Μουσική πάντως έχε υπόψη ότι ακους από 2.1 Ρώτα όποιον χαϊφιντελίστα θέλεις. Αν δεν σε παίρνει η τιμή για τα 530 πάρε τα 330. Τώρα αν επιμένεις για το design και αυτό σχετικό είναι. Προσωπικά τα Φίλιπς μου φαίνονται απαίσια. Και δεν καταλαβαίνεις ότι και από την τιμή φαίνεται η διαφορά; 69€ με 170€ δεν σου λέει κάτι; Και εν τέλει σημασία έχει ο καλός ήχος και όχι η "μούρη". αυτο ακριβως προσπαθω να εξηγησω και εγω! +1 συνεχιζω να επιμενω για τα 330 αν δεν μπορεις τα 530...τωρα συνθεσεις με διαφορετικα ειδη ηχειων κλπ μην μπλεξεις..τα ηχοσυστηματα αυτα ειναι για να δουλεουν οπως ειναι. αν θες μπορεις να παρεις σκετα ηχεια-δορυφορους και ενυσχητη αλλα ξεφευγεις αρκετα οσο αφορα τα $$
Navu Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Οι cabdik, HALF EVIL και haris με κάλυψαν πλήρως με τα λεγόμενά τους, αλλά δυστυχώς απ'ότι βλέπω ο φίλος ts δεν περνά με τίποτε απ'αυτόν το δρόμο (άμα σου λέει ότι τον ικανοποιούν τα εν λόγω philips )... Ρεζουμέ: - ναι σε "καλά" 5.1 αν υφίστανται και οι κατάλληλες προϋποθέσεις ακουστικής/χωροταξίας - αν είναι να πας σε κάποιο σετ 5.1 σε αυτά τα λεφτά, μιλάμε μάλλον μόνο για τα Edi 5500 - εναλλακτικά, θα πρέπει να ξαναδείς το θέμα του καλού 2.1 (πχ 530), στην κυριολεξία θα πάθεις την πλάκα σου με την απόδοση/απόλαυση και θα ξεχάσεις αμέσως τις γιαλαντζί 5.1 καταστάσεις. Έχοντας φάει πολλές ώρες σε κάθε είδους 2.0, 2.1, 5.1, car-audio κτλ κτλ κτλ σου λέω με κάθε σοβαρότητα ότι η καλή στερεοφωνία είναι μεγάλη υπόθεση και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από μισοριξιές 5.1.
kjtzemis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ναι ρε παιδια καλα χρυσα μπορει ναναι αυτα τα edifier αλλα σαυτη την φαση δεν εχω τοσα λεφτα 170 κ 250Ε για να δωσω!τα 330 νομιζω που μου προτεινατε εχων 90-100Ε νομιζω αλλα νταξει!!!αποτι ειδα κιολας στο skroutz δεν βγαζει κανενα καταστημα κοντα μου δλδ στα γιαννενα τα περισσοτερα ειναι αθηνα και θελουν και μεταφορικα!!!ενω τα philips τ βρηκα εδω!!τελος παντων!γνωριζει κανενας αν γινετε αυτο που ρωτησα?να τα κανω 7.2 και ποτε να ανοιγω τα 2.1 (για μουσικη) και ποτε τα 5.1!θελει καποιο εξαρτημα?
HALF EVIL Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ναι ρε παιδια καλα χρυσα μπορει ναναι αυτα τα edifier αλλα σαυτη την φαση δεν εχω τοσα λεφτα 170 κ 250Ε για να δωσω!τα 330 νομιζω που μου προτεινατε εχων 90-100Ε νομιζω αλλα νταξει!!!αποτι ειδα κιολας στο skroutz δεν βγαζει κανενα καταστημα κοντα μου δλδ στα γιαννενα τα περισσοτερα ειναι αθηνα και θελουν και μεταφορικα!!!ενω τα philips τ βρηκα εδω!!τελος παντων!γνωριζει κανενας αν γινετε αυτο που ρωτησα?να τα κανω 7.2 και ποτε να ανοιγω τα 2.1 (για μουσικη) και ποτε τα 5.1!θελει καποιο εξαρτημα? Ε τότε κάτσε για λίγο καιρό με αυτά που έχεις και μάζεψε λεφτά, παρά να πας να πάρεις τα εξωγήινα. Και η αποστολή δεν είναι πρόβλημα. Δεν έχεις ξαναπαραγγείλει από αλλού;
kjtzemis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ε τότε κάτσε για λίγο καιρό με αυτά που έχεις και μάζεψε λεφτά, παρά να πας να πάρεις τα εξωγήινα. Και η αποστολή δεν είναι πρόβλημα. Δεν έχεις ξαναπαραγγείλει από αλλού; μονο απο eshop οπου εχουμε καταστημα εδω γιαννενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα