Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστό αυτό που λες αλλά μόνο και μόνο την ευκολία που προσφέρει το software του πιστεύω αξίζει...

τι εννοεις φιλε για το software αυτου που εδειξεις? ειναι καλυτερος αυτος και απο τους 2 προηγουμενους που μου εδειξε ο thresh??

ναι είναι καλύτερος από τον Agility 3 imho kai το pixmania είναι μια χαρά κατάστημα...

θα του φτάνουν όμως τα 60-64GB για photoshop/autocad?

νομιζω πως θα φτανουν,αν ξερει καποιος καλυτερα ας μας πει. σε 100gb Και πανω τι υπαρχει σε κατι καλο κ οικονομικο?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι Samsung 830 συνοδεύονται από το SSD Magician με το οποίο τα F/W updates αλλά και όλα τα γνωστά tweaks για ssd γίνονται πανεύκολα χωρίς να πονοκεφαλιάζεις αν έχεις κάνει κάτι σωστά ή όχι...

Δημοσ.

Οι Samsung 830 συνοδεύονται από το SSD Magician με το οποίο τα F/W updates αλλά και όλα τα γνωστά tweaks για ssd γίνονται πανεύκολα χωρίς να πονοκεφαλιάζεις αν έχεις κάνει κάτι σωστά ή όχι...

εκτος απο το θεμα software σε σχεση με τον crucial που μου προτεινε ο tresh ειναι καλυτερος ο samsung η οχι?

• Super Moderators
Δημοσ.

σε 100gb Και πανω τι υπαρχει σε κατι καλο κ οικονομικο?

δυστυχώς όχι, η τιμή ξεφεύγει...

Δημοσ.

εκτος απο το θεμα software σε σχεση με τον crucial που μου προτεινε ο tresh ειναι καλυτερος ο samsung η οχι?

οποτε σε ποιον απο τους 2 να παω? crucial η τον samsung εκτος απο το θεμα software?

• Super Moderators
Δημοσ.

και οι 2 είναι άριστες επιλογές, ίδια χρόνια εγγύηση, θα πήγαινα στον Crucial μάλλον...

Δημοσ.

Κοίτα σε επιδόσεις είναι παρεμφερείς. Από εκεί και πέρα από θέμα αξιοπιστίας πιστεύω ότι υπερέχει ο Samsung καθώς δεν έχει αναφερθεί το παραμικρό πρόβλημα...

• Super Moderators
Δημοσ.

συμβατότητας όχι, απλά δεν θα τον εκμεταλεύεται στο full το οποίο έτσι κι αλλιώς ισχύει από την στιγμή που δεν έχει sata3...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...