tsanakasgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα έχω προόβλημα με format. Δείτε πως έχει από την αρχή όλη η ιστορία, έχω ένα σταθερό υπολογιστή τον οποίο ξεκίνησα και του έκανα γενική αναβάθμιση ο οποίος λειτουργούσε κανονικά με windows xp pro άλλαξα τα πάντα έκτος τον σκληρό δίσκο που συνδέεται με ide και το dvd player επίσης με ide. Ξεκινάω το pc για πρώτη φορά μπαίνω στην bios αλλάζω το boot priority επιλέγω να μπουτάρει από το dvd και μετά από τον σκληρό. Και για να μην τα πολυλογώ την διαδικασία την ξέρετε στο σημείο που πρέπει να γράφει να πατήσω οποιοδήποτε κουμπί για να μπουτάρει από το dvd δεν βγαίνει ποτέ και πάει στο σημείο όπου τα xp ζητάνε πως θέλουμε να ξεκινήσουν? κανονική εκκίνηση, ασφαλής λειτουργία κ.τ.λ. να πω ότι θέλω να βάλω windows 7 ultimate x64. Κάνω επανεκκίνηση πατάω f8 για να μου βγάλει το boot menu και μου εμφανίζει το dvd και τον σκληρό επιλέγω το dvd και πάει στο σημείο όπου τα xp ζητάνε πως θέλουμε να ξεκινήσουν? κανονική εκκίνηση, ασφαλής λειτουργία κ.τ.λ. Δεν είδα καμία πρώοδο και είπα να προσπαθήσω με usb flash το format κάνω όλες τις απαιτούμενες αλλαγές στο bios, μπουτάρω από το boot menu το usb και στο τέλος μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα no bootable partition in table. Συγνώμη αν κατάντησα κουραστικός με όλη αυτή την εισαγωγή που έκανα όμως στην τελικά το συμπέρασμα που μάλλον θα βγάλατε όπως και εγώ είναι ότι δεν μπουτάρει ούτε από dvd ούτε απο usb. Θα ήθελα λοιπόν κάποια λύση και τις συμβουλές σας για να καταφέρω τελικά να κάνω format. Ευχαριστώ εκ'των προτέρων για την βοήθεια σας.
washcloud Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ...για βάλε μία τα τζαμπεράκια του DVD και του σκληρού στις θέσεις "CS" (Cable Select) και ξαναδοκίμασε να μπουτάρεις... (...το δισκάκι των Win, είναι σίγουρα εντάξει; Το έχεις βάλει στο drive όταν είσαι στα Win, και σου έχει μόλις το βάζεις εμφανίσει την οθόνη των Win; Βtw, μπορείς να κάνεις κι αναβάθμιση μέσα από τα Win...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα