Tablet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Χαίρεται.. Θα ήθελα να μου προτείνεται έναν download manager τύπου jdownloader διότι με 10.6.8 μου κολλάει συνεχεία.. Με ενδιαφέρει να κάνει extract και να μπορώ να βάζω links rapid,filesonic ,κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 DownloadThemAll - firefox plugin προτείνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ναι αλλα χρησιμοποιω safari..Κατι αλλο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι πως feature set του JDownloader δεν το έχω δει σε καμία άλλη εφαρμογή για Mac. Αρκετά καλό είναι το Speed Download αλλά νομίζω πως δεν έχει integration με rapidshare, fileserve κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 για δοκιμασε Tucan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Το tucan απο την αλλη δεν εχει filesonic.. To jdownloader με βολευει παρα πολυ αλλα με το τελευταιο update μου κολλαει συνεχεια η εφαρμογη και απο οτι διαβασα κατι παιζει με την java.Εσεις εχετε καποιο προβλημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Tablet : Όταν είναι να κατεβάσεις κάτι θα ανοίγεις τον Firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχεις εγκατεστημένο τον firefox browser; Αν όχι μπορείς να τον εγκαταστήσεις εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Eχω premium λογαριασμο στο Filepost, αλλα δε μπορω να κατεβασω τιποτα με το firefox + diwnthemall... ξερει κανεις πως γινεται ? Δε μου ζηταει πουθενα κωδικο κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Eχω premium λογαριασμο στο Filepost, αλλα δε μπορω να κατεβασω τιποτα με το firefox + diwnthemall... ξερει κανεις πως γινεται ? Δε μου ζηταει πουθενα κωδικο κλπ... Πολλά προβλήματα με filehosting sites. Ρίξε μια ματιά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα