Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιο εχω ον τελεκομς και το ασυρματο ρούτερ της pirelli, οκ καλο απλά έω ένα θέμα με το dhcp να πω..δεν ξέρω, έχω ένα σταθερο υπολογιστή μόνιμα συνδεμένο και μόλις συνδέω ένα κινητό ή μια άλλη συσκευή μου βγάζει ένα θαυμαστικό κάτω δεξιά στο εικονίδιο σύνδεσης και δεν συνδέεται παρα μόνο αν κάνω επανεκίνηση στο AP, να συμπληρώσω οτι η σύνδεση γίνεται ασύρματα απο ένα AP της Dlink dw2000+, το οποιο είναι σεταρισμένο σαν wirelles client και δίνει με καλώδιο το σημα στον σταθερό υπολογιστή, τι μπορεί να πταίει, ο dhcp απο router ειναι ενεργοποιημένος, δεν έχει κάποιο όριο επίσης στις συνδέσεις, με το λάπτοπ μπαίνω αέρα, δεν έχει αποσυνδέσεις όπως στο σταθερό, τι προτείνετε? ευχαριστώ

Δημοσ.

α.μικρινε το range Του dhcp στο pirelli.β.στο dlink ap λογικα θα πρεπει να ειναι στο ιδιο δικτυο και ο dhcp να ειναι κλειστος.δωσε στο pc μια ip καρφωτα εξω αποτο range του dhcp.

οταν σου βγαζει θαυμαστικο γραψε σε cmd την εντολη Ipconfig να δουμε αν χανει Ip η τι κανει.δεν ειναι αποσυνδεσεις αυτο .απλα κατι γινεται με την Ip.επισης προληπτικα κανε firmware update και στα 2 ρουτερ αν εχουν πιο καινουριο firmware.

και πιο νεους drivers στην καρτα του σταθερου.οποτε δωσε καρφωτα Ip subnet gateway και dns στο Pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...