shawnm Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα, προπερσι, ειχα γραφτει στο ωδειο του δημου μου στο οποιο ο πρωτος χρονος ειναι δωρεαν!! εκανα μια φορα την εβδομαδα και το μαθημα διαρκουσε 45 λεπτα! δεν συνεχισα και δευτερη χρονια γιατι μετα την δωρεαν χρονια, πρεπει να πληρωνω 50 ευρω το μηνα και πιστευω πως δεν αξιζουν 50 ευρω το μηνα για 45 λεπτα μαθημα την εβδομαδα(εκτος του οτι δεν μου περισσευουν τοσα χρηματα) και απο τοτε δεν εχω ξανακανει μαθηματα! προσπαθω συνεχως να μαθω μονος μου, αλλα συνεχεια βρισκω κενα τα οποια με εμποδιζουν να μαθω σωστα!! αν ηξερε καποιος, ενα καλο και φθηνο ωδειο (αν υπαρχει) στην αθηνα (κορυδαλλο-αιγαλεω-αγια βαρβαρα) θα του ειμουν ευγνωμων!! ευχαριστω
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά τα 50€/μήνα είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ σε σχέση με τις τιμές που παίζουν εκεί έξω. Όσο για τα μαθήματα το 45λεπτο/εβδομάδα είναι ψιλοστάνταρντ παντού. Είναι αρκετός χρόνος για να σου δώσει πολύ ύλη να ασχοληθείς μέχρι το επόμενο μάθημα. Πολύ αμφιβάλλω αν θα βρείς φθηνότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα