Προς το περιεχόμενο

Emulator snes, mega drive κλπ 54,00€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κονσόλα Micro Game Station Dingoo A320-Black σε μαύρο χρώμα Φορτώνει πάνω απο 10.000 παιχνίδια για Sega Genesis, Gamegear, Nintendo Game Boy, Super NES, NES, NEoGeo Arcade

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7281/%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-Micro-Game-Station-Dingoo-A320-Emulator-Sega-Nintendo-Game-Boy-NES-NeoGeo-Arcade

Δεν ξέρω πως σας φαίνεται αλλα απο τιμούλα καλά πάει.. σε μια αγγελία στα ίδια λεφτά πριν κάνα μήνα το είχα δει εδώ..

όποιος έχει εμπειρία από τέτοιο είδος ας μας πει τη γνώμη του

Εμένα προσωπικά το γεγονός οτι είναι μικρό,φτηνό ακάμερο με ψήνει για στρατό.. αξίζει?

• Like 1
Δημοσ.

Το εψαχνα πριν 2 χρονια (Σεπτ.09) γιατι ηταν απο τις πρωτες συσκευες που εγινε port το ps3 jailbreak. Το ειχε το ebw στα 70 ευρω τοτε αλλα δεν το ειχε αμεσα διαθεσιμο και ετσι πηρα μια usb πλακετα... Απο οτι θυμαμαι για εκεινη την εποχη που ελαχιστοι ειχαν smartphone, το dingoo εκανε πολυ καλη δουλεια με τους emulators του, αλλα στα neo geo εκανε κολληματα. Τωρα μετα απο τοσο καιρο δεν ξερω τι να σου προτεινω μιας και εχουν αλλαξει τα δεδομενα (εγω προσωπικα εχω το xperia play) αλλα στα 50 ευρω απο κινεζικα δεν ξερω τι παιζει πλεον...

edit: ειχε και μια πολυ μεγαλη community με υποστηριξη απο πισω του τοτε, οποτε μπορεις να βρεις πολλα μεσω google.

Δημοσ.

αυτο ειναι παλιο. Εχει βγει ηδη ο αντικαταστατης. Caanoo λεγεται

Το canoo δεν ειναι ο αντικαταστάτης του Dingoo αλλά του Gpx2χwiz και το Canoo επειδη και εγώ το έψαχνα πριν κανα χρόνο είχε γύρω στα 100 , το ebw βλέπω το έχει 144 . Άρα για τα λεφτά του ( το Dingoo ) νομίζω είναι καλή λύση , έχει και ραδιο :mrgreen:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όσον αφορά τα mp3, ραδιόφωνο, ebook, video κλπ την παλεύουν ή είναι για τα

" μάτια του κόσμου" ...

(αυτό που μόλις είπα είναι μαλλον πολύ μεγάλη ειρωνία ε? ) :-D

( μιάς και η οθόνη είναι μικρή εννοώ)

βλέπω σε βιντεάκια εν τω μεταξύ να τρέχει και ps one...αυτό θέλει custom να φανταστώ ε? χρειάζομαι ιδιαίτερα τελικά.. :mad:

Επεξ/σία από tilegamos
Δημοσ.

όσον αφορά τα mp3, ραδιόφωνο, ebook, video κλπ την παλεύουν ή είναι για τα

" μάτια του κόσμου" ...

(αυτό που μόλις είπα είναι μαλλον πολύ μεγάλη ειρωνία ε? ) :-D

( μιάς και η οθόνη είναι μικρή εννοώ)

βλέπω σε βιντεάκια εν τω μεταξύ να τρέχει και ps one...αυτό θέλει custom να φανταστώ ε? χρειάζομαι ιδιαιέτρα τελικά.. :mad:

Δεδομένης της οθόνης "LCD: 2.8 inch color LCD,(320x240 pixels) "

από video μην περιμένεις πολλά . Για Mp3 , radio με ακουστικα μαλλον θα ειναι καλο .Για e book , pdf ε δεν νομίζω να μπορεί με τέτοια ανάλυση , ή μάλλον εσύ δεν θα μπορείς .

Το φόρτε του είναι σε emulators , μην το πάρεις για τα άλλα , έχει και tv out . :rolleyes:

Δημοσ.

Δεδομένης της οθόνης "LCD: 2.8 inch color LCD,(320x240 pixels) "

από video μην περιμένεις πολλά . Για Mp3 , radio με ακουστικα μαλλον θα ειναι καλο .Για e book , pdf ε δεν νομίζω να μπορεί με τέτοια ανάλυση , ή μάλλον εσύ δεν θα μπορείς .

Το φόρτε του είναι σε emulators , μην το πάρεις για τα άλλα , έχει και tv out . :rolleyes:

Οπως τα λεει το παιδι και αν εισαι και retro fun τοτε σιγουρα θα το ευχαρηστηθεις το dingoo

Δημοσ.

Νομίζω ένα μεταχειρισμένο psp μπορεί ν' ανταπεξέλθει το ίδιο καλά, αν όχι και καλύτερα.

Wide οθόνη, δυνατότερος επεξεργαστής (φαντάζομαι), μεγαλύτερο community + δυνατότητα αναπαραγωγής psp games.

Κατά καιρούς βγαίνουν αγγελίες με το psp fat στα 60€.

Δημοσ.

Επειδή το έχω το dingoo εδω και 2 χρόνια έχω να πω ότι για τα λεφτα του και την εποχή που βγήκε δεν ήταν άσχημο. Εχει φορτωμένο θα μέσα emulators και με ένα copy paste παίζεις.

Εχει πολυ καλή ποιότητα ήχου απο τα ηχεία, περίμενα ότι θα είναι σάπιο σ αυτο τον τομέα αλλα με έξεπληξε ευχάριστα. Εχει ραδιοφωνο και δεν χρειάζεται να συνδέσεις ακουστικά για να ακούσεις. Επίσης παίζει μια χαρα mp3 και δέχεται κάρτα microsd.

Η οθόνη δεν ειναι τίποτα το τρομερό αλλα δεν αποχρωματιζεται όταν το κοιτάς απο φυσιολογικές γωνίες.

Θετικό το ότι φορτίζει απο mini USB. Αρνητικό το ότι όταν πατάς το σταυρο όταν παίζεις βλέπεις κάποιες φορές αποχρωματιζεται ο στην οθόνη σαν να πιέζεις το δάχτυλο σου πάνω στην οθόνη.αυτο συμβαίνει όταν πατάς λόγο πιο δυνατά αλλα δεν είναι και τίποτα τόσο τρομερό.

Μετα απο 2 χρόνια μπορώ να πω ότι δε ο χρησιμοποιώ καθόλου και απλα σκονιζεται και αν ήμουν στη θέση σου για στρατό θα έπαιρνα μεταχειρισμένο psp μιας και emulators μπορείς να βάλεις αλλα και παιχνίδια του psp. Βαλε wipe out pure και όλα τα packs και κάτσε να λιωσεις

Δημοσ.

Νομίζω ένα μεταχειρισμένο psp μπορεί ν' ανταπεξέλθει το ίδιο καλά, αν όχι και καλύτερα.

Wide οθόνη, δυνατότερος επεξεργαστής (φαντάζομαι),

" CPU Ingenic JZ4732 @ 336 MHz, underclocked from 360 MHz (clocks up to 433 MHz) (MIPS architecture) "

Στο θέμα της cpu μάλλον είναι παρόμοια μια που το Psp "MIPS R4000-based; clocked from 1 to 333 MHz" το οποίο έχω είναι στα 333 max . Βέβαια καλύτερο όλων σε cpu είναι το Cannoo "Cpu 533 MHz Host ARM9"( γινεται overclock αρκετά παραπάνω σε ταχύτητα ) και σε emulators κτλ . Φυσικά όλα πρέπει να συγκρίνονται βάση τιμής με 54 ευρώ μην περιμένουμε και θαύματα .

Αλήθεια κανείς που να το χρησιμοποιεί ακόμη έχει άποψη για το θέμα , ή απλά θα είναι ακόμη ένα άχρηστο Gadget ?

Δημοσ.

Αν μπορείτε να διαθέσετε μερικά € παραπάνω και είστε διατεθιμένοι να περιμένετε μερικές εβδομάδες για την αποστολή, υπάρχει και το Α320Ε με 64ΜΒ RAM και 500MHz επεξεργαστή.

http://www.priceangels.com/Dingoo-A320E-Mini-Game-King-Handheld-Game-Console-with-AV-Out-TF-Slot-MP4-E-Book-FM-White--s979270.html

Δημοσ.

Έχω παίξει με το μηχανακι αυτό. Θετικές εντυπώσεις, με ενα μόνο αρνητικό: την ύπαρξη του psp. Μπορεί να κάνει τα ίδια, και πολλά πολλά περισσότερα στα ίδια λεφτά. Έχει πλέον ωριμάσει και όλοι σχεδόν οι emulators είναι φοβεροί. Εμένα το psp στο στρατό με έσωσε ;)

Δημοσ.

Έχω παίξει με το μηχανακι αυτό. Θετικές εντυπώσεις, με ενα μόνο αρνητικό: την ύπαρξη του psp. Μπορεί να κάνει τα ίδια, και πολλά πολλά περισσότερα στα ίδια λεφτά. Έχει πλέον ωριμάσει και όλοι σχεδόν οι emulators είναι φοβεροί. Εμένα το psp στο στρατό με έσωσε ;)

Μπορεί να είναι πολύ noobia η ερώτηση, αλλά το φτηνό psp, που είναι στα 90 ευρώ ξέρω γω, δεν παίρνει μόνο UMD δισκάκια;; Υπάρχουν σε διαθεσιμότητα UMD παιχνίδια;;

Sony PSP Κονσόλα Black E1004

Sony PSP 3000 Black

Δημοσ.

Μπορεί να είναι πολύ noobia η ερώτηση, αλλά το φτηνό psp, που είναι στα 90 ευρώ ξέρω γω, δεν παίρνει μόνο UMD δισκάκια;; Υπάρχουν σε διαθεσιμότητα UMD παιχνίδια;;

Sony PSP Κονσόλα Black E1004

Sony PSP 3000 Black

Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια σε UMD, αν ρωτάς για emulators τότε αυτοί τρέχουν από την κάρτα μνήμης και μετά από πέρασμα custom firmware στο PSP.

Δημοσ.

Συμφωνώ για το psp αλλά στην περίπτωση του στρατού όλα τα θετικά του γίνονται μειονεκτήματα..μεγάλο, ακριβότερο και πιθανότερο να κλαπεί, δεν έχει ραδιόφωνο, θέλει ξεκλείδωμα άρα μανούρα, και δεν έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο που παίζει χωρίς ακουστικά ;)

Άσχετο, (μάλλον σχετικό γιατί το topic είναι η προσφορά υποτίθεται :lol: ) ο τσιγκούνης πώς και δεν το έχει? Δεν είναι περίεργο? :confused:

Επίσης, μιας και βλέπω οτι κάνα δυο το έχουν και σκονίζεται όποιος ενδιαφέρεται να ξεφορτωθεί ας στείλει pm (με την προσφορά του, το τζάμπα πέθανε, σε αντίθεση με αυτά που μας λέει η αντιπαθέστατη και προσβλητική διαφήμιση των γερμανών..

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11200-Dingoo-Digital-A320-A330'>http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11200-Dingoo-Digital-A320-A330

τέλειο review για όποιον ενδιαφέρεται..

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11200-Dingoo-Digital-A320-A330

τέλειο review για όποιον ενδιαφέρεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...