spiros sugias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα..αν και ψάχτηκα αρκετά στο φόρουμ γιά να βρώ άκρη θα ήθελα γνώμες-συμβουλές γιά να δώσω ιντερνετ στον αδερφό μου..http://g.co/maps/b6tpb εγώ έχω hol 24mbps με ρούτερ το netfaster..επίσης ο bro βρήκε από ένα φίλο και αυτό το wi-fi usb http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5131 του το έβαλα στο laptop του χωρίς αποτέλεσμα..καμιά ιδέα; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2012 από spiros sugias
VidShark7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Για τι απόσταση μιλάμε;;; Οπτική επαφή υπάρχει;; Εμπόδια;;;
spiros sugias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Για τι απόσταση μιλάμε;;; Οπτική επαφή υπάρχει;; Εμπόδια;;; Το λοιπόν,ανέβηκε χθες ο bro στη ταράτσα του και με την κεραία έπιανε 4-5 ασύρματα.Θα του κάνω δώρο αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616644 ελπίζω να δουλέψει μαζί με την κεραία.Αnyway many thx VidShark7 γιά το ενδιαφέρον.Θα επανέλθω όταν δοκιμάσω την επέκταση με το καλώδιο...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μπορει να παρει και κεραια της alfa Που ειναι 500 mw γιατι με την επεκταση θα χασει λογω απωλειων.επισης μπορει στην κορυφη να μπει panel για κατευθυντικο και οχι Omni
spiros sugias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μπορει να παρει και κεραια της alfa Που ειναι 500 mw γιατι με την επεκταση θα χασει λογω απωλειων.επισης μπορει στην κορυφη να μπει panel για κατευθυντικο και οχι Omni panel?τι εννοείς poulinos;μπορώ να το φτιάξω εγώ με κάποιο τρόπο ή θα πρέπει να το αγοράσω;όσο γιά την κεραία που έχει ο bro,στα specs έχει ισχύ εξόδου 1500mw..η alfa που αναφέρεις είναι καλύτερη;επίσης θα ήθελα να ξέρω αν παίζει θέμα ακτινοβολίας..μήπως θα ήταν καλύτερα να αφήσει και την κάρτα έξω από το δωμάτιό του;thx in advance...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 panel?τι εννοείς poulinos;μπορώ να το φτιάξω εγώ με κάποιο τρόπο ή θα πρέπει να το αγοράσω;όσο γιά την κεραία που έχει ο bro,στα specs έχει ισχύ εξόδου 1500mw..η alfa που αναφέρεις είναι καλύτερη;επίσης θα ήθελα να ξέρω αν παίζει θέμα ακτινοβολίας..μήπως θα ήταν καλύτερα να αφήσει και την κάρτα έξω από το δωμάτιό του;thx in advance... το Panel το δινει η alfa μαζι στην μια εκδοση της.1500mw ειναι μεγαλη ισχυ εξοδου οποτε μην το ρυθμισεις εκει.καλυτερα πχ 500 mw με Panel να κοιταει προς τον ρουτερ παρα 1500 με Omni http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-1000mW-USB-Wireless-AWUS036H-7-dBi-PANEL-ANTENNA-/380283853121?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588aaf1941 αυτη ειναι η καρτα.ειναι 1000mw αλλα ρυθμιζεται και αυτη μεχρι 1000.γενικως βρες το Minimum γιατι φαντασου οι κανονικες καρτες και ρουτερ ειναι 100mw. Οποτε μην την εχει στα κοκκινα. απλα δεν μας εχεις πει για τι αποσταση μιλαμε.που ειναι ο ενας που ειναι ο αλλος για να καταλαβουμε.επισης οταν ειναι για να παιξει μακρια και κατευθυντικα ειναι καλη φαση να μπει και panel στον ρουτερ αμα αλλαζει
paylidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 η αποσταση σε ευθεία δε φαίνεται να ειναι ούτε 200 μέτρα. με 2 απλές κατευθυντικές θα γίνει η δουλεία σας. το θέμα ειναι οτι η κεραία στο netfaster δεν πρεπει να ειναι αποσπώμενη...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 200 μετραμε πανελακι ακομα και με 100 mw θα παιξει μια χαρα.αρκει να υπαρχει οπτικη επαφη
spiros sugias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 η αποσταση σε ευθεία δε φαίνεται να ειναι ούτε 200 μέτρα. με 2 απλές κατευθυντικές θα γίνει η δουλεία σας. το θέμα ειναι οτι η κεραία στο netfaster δεν πρεπει να ειναι αποσπώμενη... όντως η κεραία δεν βγαίνει από το ρούτερ..η απόσταση είναι γύρω στα 250 μέτρα αλλά υπάρχει οικοδομή στη μέση της απόστασης και η οπτική επαφή είναι περιορισμένη ως ανύπαρκτη...anyway θα τεστάρω την κάρτα με το καλώδιο που έχω παραγγείλει και θα επανέλθω..thx boys :cool:
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 χωρις οπτικη επαφη και αν λες ανυπαρκτη τοτε .... ειδικα με ρουτερ που ειναι 100 Mw και με omni κεραια.
ArisG88 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν υπαρχει οπτικη επαφη ειναι δυσκολα τα πραγματα. Αλλιως αγοραζεις 2 nanostation loco και κάνεις την δουλειά σου. Εάν τα εμπόδια δεν ειναι πολλα ισως δουλεψουν και χωρις οπτικη επαφη λογο μικρης αποστασης
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 επισης το περιορισμενη μεχρι ανυπαρκτη εχει αρκετη διαφορα στα wifi.οποτε να προσεξει τι θα παρει αν παρει μην δωσει λεφτα τζαμπα.επισης αν ειναι οικοδομη μην χτισουν ακομα 3-4 οροφους πιο ψηλα και μετα δεν υπαρχει ουτε αυτο το περιορισμενη.και να ειναι κανα γυαλινο κτιριο κατι παει και ερχεται αν ειναι μπετο..... επισης αν με κανα μικρο ιστο δεξια αριστερα δεν ξερω που μπορεις να περασεις τα εμποδια τοτε οκ.πχ κανα σωληνα 2 μετρα οπως ειναι η κεραια της tv.
spiros sugias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα..sorry γιά την απουσία αλλά ένας πολύ επίμονος ιός μ'έστειλε ανήμπορο στο κρεββάτι..δοκίμασα τη κεραία(comfast) με το καλώδιο αλλά τζίφος..βρήκαμε όμως ένα σημείο στη ταράτσα-η οποία σημειωτέον είναι στεγασμένη-απ'το οποίο με "βλέπει" ο bro..λέω να τραβήξω με καλώδιο τηλεφώνου το ρούτερ στο παράθυρό μου με την κεραία του-αυτή που έχει τέλος πάντων-να κοιτάει προς το σπίτι του (γύρω στα 200-250 m)..υπάρχει τρόπος να ενισχύσω το σήμα του,στα settings του ρούτερ ίσως;ή θα με "τηγανίσει" εφόσον είναι στο σαλόνι μου;thx in advance..
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 τα ρουτερ τα απλα ειναι 100Mw και δεν πανε παραπανω.απο εκει και περα 200-250 μετρα με Omni κεραια δεν ειναι οτι πιο δυνατο ενω η comfast ηταν 1500 Mw αν θυμαμαι σωστα και αλλαζε η κεραια της.με Panel θα ηταν για πλακα τα 200-250 μετρα.δεν χανεις βεβαια να δοκιμαασεις κατι.μετα υπαρχει και η λυση κανα ubiquity και οι 2 απο την καθε πλευρα.αυτος το ρουτερ κατω με καλωδιο μεχρι το ubiquity και μετα εσυ απεναντι ενα ιδιο και καλωδιο μεχρι το Pc σου .η καρτα που ειναι 1500Mw θα επαιζε και με Omnni αλλα ειναι κριμα να βαλεις την καρτα να παιζει Max 1500mw για να κανεις ενα λινκ.συν οτι απο την αλλη πλευρα θα ειναι ενας ρουτερ 100mw Μονο οποτε μπορει να μην παιξει σωστα.το ενα θα παιζει full και το αλλο.....minimum οποτε μπορει να μην παιξει καν(το πιο πιθανο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα