silve Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασα μια κάρτα microSDHC 8GB (Verbatim) για το κινητό μου Sony Xperia Neo V αλλά δεν την αναγνωρίζει! Ενώ την έχω βάλει κανονικά στο κινητό, πατάω να την συνδέσει και μου βγάζει ένα μήνυμα να κάνω διαγραφή όλων των αρχείων. Το άφησα 2 φορές κανένα 10λεπτο και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Τόση πολύ ώρα θέλει η δεν κάνει η κάρτα για το κινητό; Επίσης στην μπάρα ειδοποιήσεων μου λέει ότι η κάρτα ή είναι άδεια ή δεν έχει τα υποστηριζόμενα αρχεία, κάτι τέτοιο... Τι να κάνω; Ξέχασα να σας πω ότι πριν τη βάλω στο κινητό τη δοκίμασα και στο laptop να μου κάνει διαμόρφωση πρώτα για να βάλω τα δικά μου αρχεία μέσα και μου κόλλησε στη διαμόρφωση πάλι!!!
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Πάνω από 2 λεπτά δεν κάνει σε καμία περίπτωση. Αν είσαι σίγουρος ότι η κάρτα είναι συμβατή με την συσκευή σου και με δεδομένο ότι κόλλησε και στο laptop μάλλον έχει πρόβλημα.
silve Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Λογικά πρέπει να έχει πρόβλημα. Την έβαλα και σε μια ψηφιακή με έναν αντάπτορα και ούτε εκεί δούλεψε... Τι να κάνω τώρα; Να την πάω πίσω με την απόδειξη μόνο τη κάρτα; Θα μου τη δεχτούν. Είχε ένα κουτάκι 10cm x 5cm και το πέταξα. Θα την δεχτούν έτσι σκέτη μόνο την κάρτα;
Alxnks Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 το κινητο δεχεται απροβληματιστα μεχρι 32gb συμφωνα με τα specs του παντως http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo_v-4122.php Memory Card slot microSD, up to 32GB τι class ειναι αυτη που πηρες;
silve Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Η κάρτα που πήρα είναι class 10. Και εγώ πριν αγοράσω κοίταξα τα specs και έλεγε ότι δέχεται το κινητό MicroSDHC αλλά μάλλον όπως μου είπατε και διαπίστωσα είναι χαλασμένη... Άντε δεν πειράζει καλή καρδιά, εμείς να είμαστε καλά!
tsourakis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Απ'ότι είδα τώρα στο site της S.E., δεν δέχεται κάρτες microSDHC...Γι'αυτό έχει αυτά τα προβλήματα..Δεν νομίζω να φταίει η κάρτα και να είναι προβληματική... Βασικά microSDHC υποστηρίζει μόνο το Neo, και όχι το Neo V...Να άλλη μια διαφορά...ή κάνω λάθος..? νομίζω πως έτσι είναι...
silve Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Απ'ότι είδα τώρα στο site της S.E., δεν δέχεται κάρτες microSDHC...Γι'αυτό έχει αυτά τα προβλήματα..Δεν νομίζω να φταίει η κάρτα και να είναι προβληματική... Βασικά microSDHC υποστηρίζει μόνο το Neo, και όχι το Neo V...Να άλλη μια διαφορά...ή κάνω λάθος..? νομίζω πως έτσι είναι... Λες να είναι αυτό; Όμως το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι ούτε στο laptop που το δοκίμασα δούλεψε η κάρτα (κόλλησε στη διαμόρφωση) ούτε σε μια ψηφιακή μηχανή που έχω... Δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το πράγμα.
Alxnks Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 παιδια, οτιδηποτε πανω απο 4gb ειναι hc. ειτε sdhc ειτε mini sdhc ειτε micro sdhc. οποτε αποκλειεται να υποστηριζει 32gb οπως λενε και να μην ειναι hc (οπου hc = high capacity).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα