Προς το περιεχόμενο

macbook ssd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για macbook 2.4ghz με 4gb ram βρηκα στην crucial 128gb ssd. Θα δω διαφορα στην ταχυτητα; ( osx lion 10.7.3) . Επισης σε μελλοντικη αναβαθμιση θα μπορω να τον μεταφερω σε pro αλλα οχι σε air(υποθετω);

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για macbook 2.4ghz με 4gb ram βρηκα στην crucial 128gb ssd. Θα δω διαφορα στην ταχυτητα; ( osx lion 10.7.3) . Επισης σε μελλοντικη αναβαθμιση θα μπορω να τον μεταφερω σε pro αλλα οχι σε air(υποθετω);

Sent from my iPhone using Insomnia

Παρα πολύ μεγάλη μόλις τώρα εγκατέστησα τον 120 OCZ και φορτώνει το λειτουργικό σε μερικά δευτερα ενώ δεν φορτώνει πλέον ανοιγει για πχ το itunes λες και το είχα minimized..

Δημοσ.

Τσέκαρε και τους καινούριους ssd της samsung 830..Τους προτείνουν στα mac για το πολύ καλό garbage collector όπως επίσης και την ενεργοποίηση στο trim χωρίς third party προγράμματα.

Δημοσ.

Παρα πολύ μεγάλη μόλις τώρα εγκατέστησα τον 120 OCZ και φορτώνει το λειτουργικό σε μερικά δευτερα ενώ δεν φορτώνει πλέον ανοιγει για πχ το itunes λες και το είχα minimized..

μιλαω γι αυτες τις ταχυτητες....κ τις εντυπωσεις...επισης εχετε αλλο δισκο εκτος απο 128 gb επανω στο μηχανημα?η' μονο αυτον?

Δημοσ.

εγώ πρωσοπικά με OCZ δεν είμαι ικανοποιημένος, άνετα θαξαναγύρναγα σε intel. εμπνέι πιο σιγουριά απο κάτι τρομπαρισμένα freeze των OCZ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια...σκεφτηκα για πιο οικονομικη λύση να αγορασω εναν δευτερο hdd wd 320gb στα 7200rpm κ να τον βαλω στη θεση του ssd.Να περασω εκει το λογισμικο κ να κανω το σταυρο μου....Τι λετε?Απο τιμη μου ερχετε στα 77 ευρω απο cosmodata στα εξαρχεια.Εχετε επισης καμια εμπειρια απο το εν λογω καταστημα?

Υ.γ: να σασ θυμησω οτι εχω ενα macbook aluminum late 2008 που του εχουν βαλει εναν hdd 320gb στην θεση του dvd player

και εναν εξτρα ssd 64gb kingston ο οποιος εχει κρασαρει 3 φορες ως τωρα και την τελευταια φορα μου εβγαλε 336 bad blocks.

τα lion τα εχω στον ssd ayton pou crasharei....θεωρω οτι το προβλημα το εχει ο δισκος και ψαχνω να βρω μια λυση για να μην ξαναχρειαστω φορματ και να εχω πλεον μια σταθεροτητα στο συστημα μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Stavroula.-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...