Προς το περιεχόμενο

macbook ssd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, ειναι στο σχεδιο να βαλω ssd στο macbook (Μοντελο 5,1).

το πλανο ειναι - ssd ο οποιος θα ειναι για το Mac OS

και θα κρατησω και τον δικο του για data μονο.

προφανως θα ξηλωσω το superdrive.

η ερωτηση μου ειναι: ποια θα ειναι η καλυτερη θεση για τον ssd με το Mac OS, εκει

που ειναι τωρα ο απλος σκληρος ή στη θεση του superdrive ?

ή δεν εχει καμια διαφορα?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2η ερωτηση, εκει που θα βαλω τον σκληρο για τα data, στη θεση του superdrive, θα εχει γενικα καθυστερησεις ή θα τρεχει κανονικα?

Δημοσ.

Προχώρα άφοβα. Και εγώ το ίδιο Macbook έχω και πρόσφατα τοποθέτησα SSD, αφαίρεσα το Superdrive και στην θέση του τοποθέτησα τον σκληρό δίσκο.

Δημοσ.

Αν και δεν κατήργησα το superdrive γιατί το χρειάζομαι, σε 13,3 macbook pro του 2011 έβαλα SSD και 8 giga RAM και πραγματικά το μηχάνημα έχει πάρει άλλο "αέρα".

Προτίμησα τον 320άρη που είχε να τον αφήσω όπως είναι στην άκρη.

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι,

θέλω να βάλω ssd σε macbook pro που εχει 320gb

πως μεταφέρω τα lion και τα λοιπά πράγματα στον ssd??

εγκατασταση ξανα λογισμικου νομιζω...αυτο πιστευω θα σου πουν και τα αλλα παιδια...και σβησιμο απο τον 320αρη..

Δημοσ.

εγκατασταση ξανα λογισμικου νομιζω...αυτο πιστευω θα σου πουν και τα αλλα παιδια...και σβησιμο απο τον 320αρη..

και ολα απο την αρχη?????

Δημοσ.

Αν τον κρατήσεις για δεύτερο δίσκο αφαιρώντας το οπτικό μέσο τον σβήνεις. Στον SSD κάνεις φρέσκια εγκατάσταση λειτουργικού. Την διαδικασία προσωπικά την έκανα άμεσα με την αγορά του φορητού, οπότε δεν χρειάστηκε να μεταφέρω τίποτε από τον μηχανικό.

Δημοσ.

εγώ έκανα copy με το carbon copy cloner. Βέβαια και το fresh install δεν είναι κακό. Απλά δεν χάνεις κάτι να κάνεις backup και μετά να δοκιμάσεις το ccc. Θα στην κάνει τη δουλειά μια χαρά. :mrgreen:

Δημοσ.

Και η κρίσιμη ερώτηση να κάνω αναβάθμιση στην μνήμη ? και μετά ssd ή το αντίστροφο ?

Εχω macbook pro 2,53 intelcore 2 duo , ram 4gb 1067 ddr3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...