Προς το περιεχόμενο

audacity- emu 0404 usb setting

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και καλή χρονιά... το θέμα μου είναι να ρωτήσω πως μπορώ να συνδέσω στο πρόγραμμα audacity 1.3 την κονσόλα emu 0404 usb.

τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο πρόγραμμα ώστε να παίρνει απο εκεί την φωνή.. έχω το μικρόφωνο πυκωτικό το c-1 behringer

έχω τα windows 7 64 bit. ευχαριστώ πολύ εκτον προτέρον...

Δημοσ.

Επειδή έχεις Win 7 καλό θα ήταν να τσεκάρεις αρχικά αν η κάρτα σου είναι προεπιλεγμένη για ηχογράφηση και από το λειτουργικό (και φυσικά αν λειτουργεί σωστά):

Control Panel > Hardware and Sound > Sound > Recording. Εκεί επέλεξε την EMU αν δεν είναι ήδη επιλεγμένη.

Όσο για το Audacity δες εδώ:

http://audacity.sourceforge.net/manual-1.2/prefs.html

Μια ερωτησούλα μόνο: Επειδή λες ότι έχεις πυκνωτικό μικρόφωνο, ενδιαφέρεσαι για ηχογραφήσεις και μίξη μουσικής; Τι είδους; Ίσως είναι καλύτερο για σένα να τσεκάρεις κάποιο άλλο πρόγραμμα, πολύ καλό το Audacity αλλά για μένα υπάρχουν πολύ πιο πλήρεις λύσεις.

EDIT: Σόρυ αν σου λέω τα αυτονόητα αλλά τα πυκνοτικά μικρόφωνα χρειάζονται Phantom Power για να λειτουργήσουν. Αν το μικρόφωνό σου δεν έχει μπαταρία τσέκαρε αν δίνεις από την κάρτα σου Phantom Power στην είσοδο του μικροφώνου. Ψάξε για κάποιο κουμπάκι που αναφέρεται ως Phantom Power ή 48 Volt κλπ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γειά σου φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση.

η καρτούλα λέω πια είναι η (emu 0404 usb).

και έχει επιπλέον 48 bolt να προσφέρει στο πυκνωτικό να λειτουργήσει.. τώρα θέλω να ηχογραφώ για αρχή να πάρω το κολάει μόνο φωνή μετά βλέπουμε...και μουσικής pop άντε και που και πού κάνα rap..

τώρα κατέβασα και το cubase αλλά που να το καταλάβω. και άλλα αν έχεις κάτι να προτίνεις..

φίλε μου το έκανα πέρνει την φωνή απο την κάρτα αλλά τώρα όταν πατάω αναπαραγωγή του κοματιού που βγάζω ακούγετε μόνο απο το αριστερό κανάλι και το δεξί παίζει μόνο μουσική τι πρέπει να κάνω ώστε να πέρνει φωνή και το δεξί;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...