Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι το πρώτο μου post και θα ήθελα κατ'αρχήν να σας συγχαρώ για το forum σας και για τη βοήθεια που προσφέρετε.

Είμαι τυπογράφος και θέλω να προχωρήσω στην αγορά καινούριoυ υπολογιστή επαγγελματικής χρήσης για τη δουλειά μου.

Το budget κυμαίνεται στα 2-3000€ max (μόνο σε περίπτωση αισθητής διαφοράς σε σχέση με μια πιο φθηνή σύνθεση) και θα περιλαμβάνει το κουτί και αν υπάρχει σημαντική διαφορά, επαγγελματική οθόνη (Με ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτική απεικόνιση των χρωμάτων στην οθόνη σε σχέση με την offset εκτύπωση).

Η οθόνη που διαθέτω αυτή τη στιγμή είναι μία LG FLATRON E2341.

Τα προγράμματα που δουλεύω είναι CorelDraw, Photoshop, Illustrator και Indesign, και η σύνθεση θέλω να εστιάζεται στην χρήση αυτών των σχεδιαστικών προγραμμάτων.

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω εάν προτείνετε overclocking στο hardware του καινούριου PC.

Θα προτιμούσα η αγορά να γίνει από ένα κατάστημα αν και δεν είναι δεσμευτικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώσηρθες!

Δεν θα τολμήσω να κάνω σύνθεση για μηχάνημα που προορίζεται για επαγγελματική χρήση μόνο θέλω να πω ότι σίγουρα δεν χρειάζεσαι το overclocking με αυτό που θα πάρεις.

Το o/c είναι για χομπίστες και συ είσαι επαγγελματίας και κάνεις δουλειά με το μηχάνημα. Η άποψή μου συνοψίζεται στο "το καλύτερο μηχάνημα είναι αυτό που δουλεύει".

Αναφορικά τώρα με τη σύνθεση θα σου πουν τα παιδιά.

Δημοσ.

DarkStem καλώς όρισες στο Insomnia

Για να πάρεις μία οθόνη σαν αυτή που λες θες μόνο για οθόνη το λιγότερο 3 χιλιάρικα. Οπότε θα παμε και πάλι σε κάτι αρκετά καλό αλλά όχι τόόόόσο επαγγελματικό

Πρόταση απο μένα

post-204649-0-64755100-1326223869_thumb.png

Κατάστημα msystems.gr Αθήνα

Για το θέμα o/c ναι να του κάνεις. Θα μπεις στο Bios και θα πατήσεις το o/c tuner Αυτό και τίποτα άλλο. Θα στον έχει στα 4.4GHz και όταν δεν ζορίζεται θα πέφτει στα 1.6GHz

Αυτά νομίζω θα είναι μια χαρά.

Περιττό να αναφέρω βέβαια ότι βγαίνει και με πιο λίγα λεφτά pc και με πιο πολλά.

Απλά αυτό είναι κάτι πάνω απο την μέση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...