Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας θέλω ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που να ειναι λίγο εύκολο γιατί έχω μια εικόνα παραμορφομένη και θέλω να την φτιάξω ακουω τις πρότασεις σας εκτος απο το φοτοσοπ οτι αλλο ξέρεται να μου πρωτέινεται

Δημοσ.

Εκτός από photoshop γιατί είναι εμπορικό ή γιατί θέλεις κάτι πιο απλό;

Αν το πρόβλημα σου είναι ότι είναι εμπορικό τότε το GIMP ή το paint.net θα σε καλύψουν.

Δημοσ.

καλησπερα το πρωβλημμά μου με το photoshop ειναι ενα πρόγραμμα αρκετά δύσκολο και δυστηχώς δεν κατάφερα να το μάθω στο σχωλείο παρόλο οτι το κάναμε τελος πάντων ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

Και αυτά τα 2 που έβαλα παρόμοιες παλέτες έχουν. Κάνε μια δοκιμή όμως, δες και κανένα tutorial από το youtube, ψάξε και στο google γιατί λίγο πολύ όλα με το ίδιο σκεπτικό δουλεύουν.

Δημοσ.

Έτσι, έχουν το ίδιο σκεπτικό, το gimp κυρίως. Δηλαδή παρόμοια εργαλεία (clone, burn κτλ) και συνήθως δουλεύεις με layers.

Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει tutorial για αυτό ακριβώς που θέλεις να κάνεις με το gimp.

Ψάξε στο google και θα έχει με βίντεο, εκτός αν θέλεις κάτι πολύ συγκεκριμένο, εκεί θέλει να ψάξεις μόνος σου.

Δημοσ.

Τόσο το GIMP, όσο και το PAINT.NET καλύπτουν το 99,9% των απαιτήσεων του μέσου χρήστη. Και τα δύο όμως (όπως και κάθε εφαρμογή δηλαδή) θέλουν διάβασμα και εξάσκηση.

Δημοσ.

κατάλαβα ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας την γρήγορη να είστε ολοι καλά ευχαριστώ παιδιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...