kebinB Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Έχω μια H67N-USB3-B3 και πάνω ο i52500k κάρτα γραφικών δεν υπάρχει. την ανοίγω με κλειδιά και τέτοια πράγματα γιατί δεν έχω κουτί προς το παρών. ξαφνικά δεν δίνει σήμα οθόνη. ενώ τρέχουν όλα. κάηκε;
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Έχω μια H67N-USB3-B3 και πάνω ο i52500k κάρτα γραφικών δεν υπάρχει. την ανοίγω με κλειδιά και τέτοια πράγματα γιατί δεν έχω κουτί προς το παρών. ξαφνικά δεν δίνει σήμα οθόνη. ενώ τρέχουν όλα. κάηκε; αναλογως που την ειχες...Το πιο πι8ανο ειναι ομως να εχει προκληθει βλαβη στην μητρικη.
Obsidian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Την οθόνη που την έχεις συνδέσει; Σε ξεχωριστή κάρτα γραφικών ή στην ενσωματωμένη του 2500Κ; Αν ισχύει το πρώτο δες μήπως έχει ενεργοποιηθεί το ενσωματωμενο κύκλωμα γραφικων του επεξεργαστή και τη συνδέεις αλλού.
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Α) Κανε ένα clear cmos πήγαινε σε οποιοδήποτε κατάστημα της γειτονιάς σου και ζήτησε ενα μπουτονακι να την βάζεις μπροστά μέχρι να πάρεις κουτί έχουν 1000δες για πέταμα.Γ) Το χωρίς κουτί εγγυμονεί και άλλους κινδύνους όπως βραχυκυκλώματα στο κάτω μέρος αν κάπου ακουμπήσει λάθος και ψύξη 0 στο υπόλοιπο motherboard πλην επεξεργαστή. Φυσικά και το Over είναι απαγορευτικό.. στα γράφω όλα αυτά γιατί και εγώ ήμουν χωρίς κουτί 5 μέρες..
A_panM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μιας και διαβαζα αυτο το θεμα θυμηθηκα την δικη μου μητρικη την οποια την εχω στη ντουλαπα 3 χρονια τωρα και το προβλημα που ειχα δεν ειχα βρει λυση.Λοιπον msi k8 neo4 platinum αλλα μετα απο καποιες διακοπες ειχα φυγει απο το σπιτι και ειχα κλεισει το τροφοδοτικο με αποτελεσμα οταν επεστρεψα καθε φορα που ανοιγα τον υπολογιστη οι ρυθμισεις bioς χανονταν (επεφτε η ταση της μπαταριας και ηθελε αλλαγη) θυμαμαι ειχα αλλαξει 15 μπαταριες..τι λετε να γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα