Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι συνδεδεμενος με conn-x με το μοντεμ otenet της sagem με usb. περιβαλον windows xp pro αγγλικα.

μαζι με διαφορα που μου παραχωρησαν φιλοι βρεθηκε στα χερια μου και ενα (modem?

η modem -router ?) baudtec T263R1U-A1 ασπρο με ολα πλην του cd εγκαταστασης.

θελησα λοιπον να το εγκαταστησω ωστε μεσω του usb να εχω ιντερνετ στο desctop

και μεσω της θυρας ethernet να εχω συνδεση ιντερνετ σε λαπτοπ με ubuntu η σε αλλο

λαπτοπ με windows xp.

(θα μπορουσαν να μοιραζονται την ιδια συνδεση και τα δυο λαπτοπ ταυτοχρονα? και πως)

κατεβασα απο την conn-x τους drivers ,

ξεκινησα την διαδικασια ρυθμισεων στο control panel sto TCP/IP οπως λεει το μανιουαλ και ολα καλα μεχρις εδω,

μετα το ανοιγω απο το κουμπακι του και εγκαθιστω τους ντραιβερς για χρ

σε καποια στιγμη πρεπει να μου βγαλει τον explorer και ενα κουτακι που μου ζηταει

user name kai password εκει πρεπει να βαλω admin kai 1234 ,συμφωνα με τις οδηγιες

να τελειωσει η εγκατασταση και θα ξαναβγει το κουτακι οπου θα βαλω τα κανονικα user name kai password

σε μενα λοιπον δεν παιρνει την πρωτη φορα που βγαινει το κουτακι user name kai password το admin kai 1234 ουτε βεβαια και το πραγματικο. με συνεπεια

απο τοτε αν το ανοιξω απο το κουμπακι του απο πισω δειχνει οτι συνδεεται με το ιντερνετ αλλα ο explorer να μην συνδεεται

μπορει να βοηθησει καποιος?

ευχαριστω

Δημοσ.

a.το κανεις hard reset.το συνδεεις με το ενα Pc με ethernet μπαινεις μεσα βαζεις username και password και βλεπεις αν εχεις ιντερνετ.τα στοιχεια για το μενου λογικα ειναι admin 1234 η admin admin η μπορειςνα τα δεις και στο manual αν ειχε μεσα η στο ιντερνετ.εφοσον το pc με τηνethernet παιζει εχεις μετα 2 επιλογες

η μια επιλογη δινεις 10 ευρω παιρνεις ενα switch και την μια ethernet την κανεις 5 και συνδεεις και το αλλο το Pc με ethernet και ουτε drivers ουτε τιποτα.αν τωρα δεν θες και πας σε usb τοτε εννοειται οτι το Usb θα παιξει στα windows γιατι σε ubuntu χλωμο να βρεις drivers.τρεχεις τους drivers και συνδεεις πανω το καλωδιο.δεν κανεις ξανα setup το ρουτερ αφου το εχεις κανει απο το Pc με την ethernet.απλα drivers περνας και στο βρισκει και τερμα.ουτε αλλαζεις κατι στο Tcp ip ουτε τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...