Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα αυτο δεν το κυνηγανε πλεον η οχι?Εχω μεινει στην εποχη των "γατων".

ΠΑντως το κολπο του φιλου φοβερο.Αλλα πρεπει να εισαι στο ιδιο κτιριο με το φιλο-γειτονα κτλ σωστα?

Το multiview παιζει ασυρματα ή οχι?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ντακς, και με card sharing σου βγαινει και ακομα φθηνοτερα..

πως κανεις card-sharing τωρα πια ?αφου η καρτα παντρεύεται με τον δέκτη.

Δημοσ.

Καλα αυτο δεν το κυνηγανε πλεον η οχι?Εχω μεινει στην εποχη των "γατων".

τι μου θύμισες... κάπου εχω παραπεταμένο το ονειροκούτι... :-D

@astymagos η καρτα ειναι παντρεμένη με το δέκτη αλλα ο φιλος αναφέρεται σε πακετο δεκτών pvr (2 δεκτες με μια καρτα νομιμα).

Δημοσ.

Aμα ειχε και δωρο την εγκατασταση, θα εβαζα το πακετο με την μπαλλα. Αλλα η εγκατασταση ειναι κανα 70ρι... Οποτε αν το αναγεις σε μηνιαιο παγιο παει πολυ παραπανω απο τα 24 που εχω παγιο τωρα, για την 24αρα με απεριορηστες αστικες κλησεις που εχω τωρα... ναι εχω το Economy...

Εχω ενα χρονο φορθνετ και ειμαι ικανοποιημενος! Οσο περιεργο και να ακουγεται! Ειμαι καλυτερα απο, νετουαν (ναι τον "καλυτερο" παροχο εβερ), wind και οn. Για ΟΤΕ δεν ξερω, τοτε ειχα τα 384!!

17 μερες χωρις αποσυνδεση παγκοσμιο ρεκορ για μενα... Kαι τα sms εχουμε, μηχανημα wifi καλο δικο σου οχι χρησηδανειο, με τον κωδικο σου χρησιμοποιεις για τα ασυρματα της φορθνετ, βλεπεις καθε βδομαδα αγωνα superleague (οχι απο το ΠΟΚ ομως, αυτα μονο τα ακους...) και αποριψη κλησεων απο αποκρυψη! Αυτα ειναι τα επιπλεον που προσφερει η φορθνετ σε σχεση με τις αλλες εταιριες... Οποτε μην λεμε και οτι θελουμε! Κανεις δεν θα σου πει ποσο καλη ειναι η συνδεση στο σπιτι σου, παρα μονο το διπλανο σπιτι ή διαμερισμα, οτι σου λεει αυτος που μενει Κυψελη για σενα που μενεις Χαιδαρι ειναι για τα ματια του κοσμου...

Ο μονος λογος που θα φυγω απο φορθνετ, ειναι αμα μου αυξησει το παγιο...

Δημοσ.

Ντακς, και με card sharing σου βγαινει και ακομα φθηνοτερα..

been there, done that.

Τώρα στα γεράματα είναι πολύ επίφοβα τα εμφράγματα του τύπου "παίρνει φόρα για το πέναλτι και" ....ψοφάει η γάτα....(κοινώς σταματάει να δουλεύει η κάρτα-κλώνος)

Μιλάμε για νόμιμες, αξιόπιστες καταστάσεις. Για το φίλο που ρωτάει για το αν υπάρχει ασύρματο multiview,κάτι έχει πάρει το αυτί μου αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Είχα fornet + noba για πολλά χρόνια. Έφυγα με το νέο έτος λόγω τιμής και γιατί δεν με ενδιέφερε πια το τηλεοπτικό σκέλος (δηλ. το νόβα).

Είμαι τώρα wind με all-in-one στα 35 ευρώ το μήνα (σταθερό,ιντερνετ,κινητό). Πριν πλήρωνα τα διπλά από τα οποία τα 16 ευρώ το μήνα ήταν για το απλό νόβα (basic pack). Επειδή ήμουν παλιός πελάτης (νόβα 10+χρόνια) δεν με έπιαναν η προσφορές. Το νόβα κατάντησε βαρετό, επανάληψη στην επανάληψη, διαφημίσεις στη μέση του έργου (ειδικά στις σειρές) και ούτε το παιδί μου ενδιαφερόταν για τα παιδικά αφού τα είχε μάθει απ'εξω. Για το λόγω αυτό τα τελευταία 2 χρόνια είχα κατεβάσει την συνδρομή στο βασικό πακέτο και τελικά την έκοψα.

Το ίντερνετ ήταν καλό, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με σπάνιες αποσυνδέσεις αν αναλογιστεί κάποιος ότι είμαι 300 μέτρα από το κέντρο με χάλια υπόγειο καλώδιο. Το IP μου δεν άλλαζε σχεδόν ποτέ ενώ με την wind αλλάζει μια φορά την μέρα.

Η διαφορά που είδα είναι ότι η φορνέτ έχει καλύτερο upload 1021 έναντι 944 της wind. Βέβαια και στις 2 το καθαρό είναι γύρω στο 700. (χρησιμοποιώ digizon και το upload bandwidth το θέλω)

Σχετικά με τις εγκαταστάσεις νόβα. Βρίσκετε τεχνικούς που κάνουν εγκαταστάσεις από 25 ευρώ. Φυτοζωούν όλοι και αν αποφύγεις τους 'επισήμους' που ζητάνε 70 ευρώ (από τα οποία κρατάνε τα 50 και τα υπόλοιπα τα δίνουν σε αυτόν που θα έρθει να στο βάλει) εύκολα θα βρεις κάποιον με να σου κάνει την εγκατάσταση με πολύ λιγότερα.

Το multiroom παίζει εύκολα αρκεί να παίρνουν οι δέκτες από το ίδιο πιάτο, έτσι είναι κοινό μυστικό ότι πολλά δεύτερα μηχανήματα πάνε σε γείτονες. Υπάρχουν και άλλες λύσεις για να συνδεθούν οι δέκτες μεταξύ τους ώστε να λειτουργεί. Από το δέκτη τους μην περιμένεις πολλά και αυτός της Pace είναι καλός, οι επόμενοι που θα είναι κινέζικοι αναρωτιέμαι τι θα είναι. Οι δέκτες έχουν macrovision ενεργοποιημένο.

post-206817-0-28634200-1326264427_thumb.jpg

Δημοσ.

Η nova δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά της. Τα cinema έχει πολλές και συνεχείς επαναλήψεις, ενώ τα sports έχουν ελληνικό, αγγλικό και γαλλικό(!!!) πρωτάθλημα. Από Fox και τα άλλα με τις σειρές και τα reality μια από τα ίδια... Τα μόνα που αξίζουν είναι τα κανάλια με ντοκιμαντέρ.

Με 3 ευρώ ανά μήνα ή και τζάμπα κατεβάζεις ότι θες και το βλέπεις όποτε θες. Μια νορμάλ τιμή θα έπρεπε να είναι όπως του ΟΤΕ (γύρω στα 20 ευρώ ανά μήνα).

Αλλά αυτά έχουν χιλιο-ειπωθεί... Να βλέπουμε τον Τζιμπούρ να σκοράρει με το καλάμι και ας δίνουμε και 60 ευρώ τον μήνα!

Δημοσ.

Αν δεν το βιάζεσαι το θέμα γιατί δε πειραματίζεσαι λίγο μόνος σου... τον δέκτη μια μικρή tv και άντε στην ταράτσα :)

Δημοσ.

Το εχω δοκιμασει παλαιοτερα με μηδενικη επιτυχια και το αφησα. Τωρα μπορω να πω οτι επειγομαι και θα ηθελα να το κανει καποιος τεχνικος. Αν γνωριζετε καποιον σε αυτα τα χρηματα...

Δημοσ.

δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα.

Ειδικα με αυτο το κρυο αν το κανεις πρωτη φορά ,θα φας αρκετες ωρες δλδ,

παιζει να το πληρωσεις ακριβα αν αρπαξεις κανενα κρυωμα .

Και πρεπει παντα να προσεχεις εκει πάνω ,δεν ειναι λιγα τ ατυχηματα που εχουν γινει κατα καιρους.

Δημοσ.

Το γαλλικό που το έχεις με θαυμαστικά είναι το καλύτερο από τα 3 που έγραψες...

Δεν έχεις και άδικο. Είχα πετύχει ματς Μαρσέιγ - Λυών 5 - 5 παρακαλώ. Και τα περισσότερα γκολ μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αλλά όπως και να το κάνεις δεν έχει ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφέρον... στην πρώτη 3αδα τον θέσεων πάντα ισοβαθμούνε 10 ομάδες και το κάθε ματς είναι ντέρμπι με physical ομάδες και γρηγορους παιχτες που δε σταματάνε ουτε λεπτό...δεν έχει δίκιο

Δημοσ.

Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφέρον... στην πρώτη 3αδα τον θέσεων πάντα ισοβαθμούνε 10 ομάδες και το κάθε ματς είναι ντέρμπι με physical ομάδες και γρηγορους παιχτες που δε σταματάνε ουτε λεπτό...δεν έχει δίκιο

Το ότι πολλές ομάδες είναι στην κορυφή, αυτό προσδίδει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά δεν εκφράζει απαραίτητα την ποιότητα του πρωταθλήματος. Να σου θυμίσω ότι και στην πρώην Β' εθνική και νυν Football League 1 πολλές φορές ισοβαθμούν στην κορυφή, το επίπεδό τους όμως είναι πολύ κάτω του μετρίου. Έτσι και οι γαλλικές ομάδες πιστεύω ότι τα τελευταία 10 χρόνια είναι απλά μέτριες ομάδες... Μέχρι και ο Ολυμπιακός νίκησε την Μαρσέιγ εκτός.

Σόρρυ για το off-topic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...