kotis1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα!!! τωρα η Forthnet και Nova εχουν ενα πακετο με Για να απολαμβάνετε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με κλήσεις σε σταθερά σε όλη την Ελλάδα και broadband ADSL στα 24 MBPS αλλά και τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ και ΣΕΙΡΕΣ του Hollywood μόνο με 49,90€/μήνα για 18 ολόκληρους μήνες!! Η προσφορά αφορά στο συνδυασμό Forthnet 2play Economy + Nova Cinema pack μαζι με τον εξοπλισμο δωρεαν (180 ευρο) . εγω ειμαι στον ΟΤΕ και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω σε αθτο το πακετο... οποτε τι λετε αξιζει? ειστε ευχαριστημενοι οσοι εχετε forthnet kai nova μαζι?
mamep Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Σαν πωλητής από 4νετ μου ακούγεσαι.. Πες μας σε ποιο κατάστημα είσαι για να σου δώσουν bonus
kotis1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Σαν πωλητής από 4νετ μου ακούγεσαι.. Πες μας σε ποιο κατάστημα είσαι για να σου δώσουν bonus χαχαχαχαχα ! οχι απλως εκανα copy paste το πακετο ετσι ωστε ολοι να το δουν οπως το εχει η Forthnet! για να ακουωωωω γνωμες!!!!
kaban22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Εφυγα τρεχωντας,συνεχεια αποσυνδεσεις,ταχυτητα τιποτα.Στον παροχο που ειμαι 10 μηνες τωρα κανενα προβλημα.Θυμαμαι συνεχεια εβγαζε πακετα με NOVA.
remalis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αυτό έχει να κάνει με την περιοχή. Εγώ και 2 φίλοι μου (Μαρούσι, Χολαργό κ Βύρωνα) έχουμε 2play από το 2004-2005 και έιναι όλα κομπλέ κ σταθερά κ καλές ταχύτητες (κατεβάζω με 2.1-2.2MB/s από steam πχ). Και ουσιαστικά το πακέτο για το κλασσικό 2play είναι ότι παίρνεις το value pack της nova δωρεάν οπότε αν έχεις forthnet είναι αυτονόητο αν όχι ρωτάς κανα γείτονα κ βαζεις. Τώρα αν δεν είναι προσφορά ότι σου δίνει ΔΩΡΕΑΝ value pack της Nova (που έχει ~15Ε/μήνα), κ εξοπλισμό κ εγκατάσταση τότε πείτε μου που είναι οι προσφορές να πάω κ γω.
kotis1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αυτό έχει να κάνει με την περιοχή. Εγώ και 2 φίλοι μου (Μαρούσι, Χολαργό κ Βύρωνα) έχουμε 2play από το 2004-2005 και έιναι όλα κομπλέ κ σταθερά κ καλές ταχύτητες (κατεβάζω με 2.1-2.2MB/s από steam πχ). Και ουσιαστικά το πακέτο για το κλασσικό 2play είναι ότι παίρνεις το value pack της nova δωρεάν οπότε αν έχεις forthnet είναι αυτονόητο αν όχι ρωτάς κανα γείτονα κ βαζεις. Τώρα αν δεν είναι προσφορά ότι σου δίνει ΔΩΡΕΑΝ value pack της Nova (που έχει ~15Ε/μήνα), κ εξοπλισμό κ εγκατάσταση τότε πείτε μου που είναι οι προσφορές να πάω κ γω. φιλε εγω μενω παπαγου οποτε φανταζομαι οτι οι ταχυτητες θα ειναι καλες! τωρα το πακετο ειναι το σινεμα pack με 2 economy ! να σου πω στα 100 ευρω το 2μηνο μια χαρα ειναι για μενα γιατι τοσα πληρωνω και στον ΟΤΕ ομως τωρα θα εχω και νοβα!
remalis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αν δε σε ενδιαφέρει η 1 ώρα σε κινητά κ κλήσεις για εξωτερικό είναι σαν να έχεις με 15Ε το cinema pack π γενικά μετράει (αν βλέπεις κλπ). Τώρα για ταχύτητα κ σταθερότητα της γραμμής εγώ από την προσωπική μου εμπειρία θα σου έλεγα ότι δεν υπάρχει θέμα. Από την άλλη υπάρχουν κ αρκετοί που κράζουν. Αυτό συμβαίνει βέβαια σε όλες τις εταιρίες. Νομίζω είναι, όπως είπα κ πριν, ανάλογα με την περιοχή κ αν θα σου κάτσει.
mamep Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Εδώ που τα λέμε και εγώ με 2 συνδέσεις 4νετ είμαι εδώ κ 2 χρονάκια χωρίς προβλήματα.. 2play με 30,99 προπληρωμένο για 12 μήνες αξίζει!!!
papars Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Πολλά δεν δίνεις στον ΟΤΕ; άσε που έχει και αυτός δικό του δορυφορικό πακέτο. Το όλο θέμα είναι offtopic αφού δεν υπάρχει κάτι συγκρίσιμο από άλλο πάροχο και αν το συγκρίνεις με πακέτα του εξωτερικού (π.χ. sky.com) άστα. Επίσης δεν το θεωρώ προσφορά γιατί κάπου διάβασα ότι αφορά μόνο νέους πελάτες.
kamui Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Προσοχή βέβαια είναι το Forthnet 2play Economy και όχι το Forthnet 2play. Για να μην εκπλαγείτε από τις ταχύτητες που θα δείτε.
kotis1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Πολλά δεν δίνεις στον ΟΤΕ; άσε που έχει και αυτός δικό του δορυφορικό πακέτο. Το όλο θέμα είναι offtopic αφού δεν υπάρχει κάτι συγκρίσιμο από άλλο πάροχο και αν το συγκρίνεις με πακέτα του εξωτερικού (π.χ. sky.com) άστα. Επίσης δεν το θεωρώ προσφορά γιατί κάπου διάβασα ότι αφορά μόνο νέους πελάτες. φιλε δινω πολλα στον ΟΤΕ και εχω βλακειες 2mb/s και κατι αλλα χαζα με παγια και ...αστα να πανε! και λεω οτι με τα ιδια λεφτα μπορω να παω Forthnet και Nova με περισσοτερα πραγματα! επισης ειανι προσφορα γιατι ειναι για νεους πελατες οποτε αν θελεις να αλλαξεις εταιρια..
billstamaniac Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Προσοχή βέβαια είναι το Forthnet 2play Economy και όχι το Forthnet 2play. Για να μην εκπλαγείτε από τις ταχύτητες που θα δείτε. καλο θα ειναι να ξερουμε τι γραφουμε η μονη διαφορα των 2 πακετων ειναι οι κλησεις του εξωτερικου κ η μια ωρα για κινητα καμια σχεση για τις ταχυτητες που λες αφορα πελατες που δεν εχουν ξανασυνδιασει προνομιο οριστε κ το λινκ http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10013106 απο οτι ακουσα παντως εχουν προσφορα αυτη την περιοδο κ τον HD PVR στα 99 Ε
manosfp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Το λεπον. Θα σας πω πως την έχω βολέψει εγω. Με 70 ευρω το μήνα έχω nova full pack με hd κανάλια και pvr και connx 24. Απαραίτητη προϋπόθεηση ένας συγγενής-γείτονας. Η nova στα 72 ευρώ το μήνα δίνει τη δυνατότητα θέασης διαφορετικών καναλιών ταυτόχρονα με το multiview. Ο δε ΟΤΕ με 70 ευρώ το μήνα δίνει και δεύτερο τηλεφωνικό αριθμό. Νομίζω είναι η πιο οικονομική "πλούσια" λύση που μπορεί να έχει κάποιος στις μέρες μας.
tlmamps Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ντακς, και με card sharing σου βγαινει και ακομα φθηνοτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα