Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/01/12 – 10/04/12  

343 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials
    • PC Tools AntiVirus
      0
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
      0
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
      0
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένα πλέον. Κατα καιρούς μπορεί να βάλω κανένα panda cloud ή avast που βρίσκω πιο ελαφριά, αλλά για δοκιμές κυρίως.

Δεν βλέπω οτι μου χρειάζονται.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή δε παίζω και παιχνίδια, και σχεδόν όλες οι εφαρμογές μου είναι freeware ή opnesource (και όσες δεν είναι λειτουργούν με serial, κατάλαβες) δεν έχω να σκανάρω και πολλα.

Αν είναι να κατεβάσω κάτι .exe σπανιότατα, το ανεβάζω σε virustotal.

Για ondemand έχω μέσα malwarebytes που το τρέχω 2 φορές το μήνα με ένα quick scan. Έχω και spybot για immunize.

Βασικά αν είχα γρηγορότερο laptop και δεν καταλάβαινα διαφορά θα έβαζα. Τώρα έχω το panda cloud, που το έβαλα για δοκιμή για να δω τι θα βάζω σε όσους με ρωτάνε όταν έχουν πρόβλημα, και νομίζω δεν επιβάρυνε καθόλου τη ταχύτητα του υπολογιστή. Αν και κατανωλώνει περισσότερη ram απο ότι το avast, λογικά θα έχει λιγότερη χρήση cpu, γιατί μου φαίνεται ελαφρύτερο. Δεν έχω βάλει βέβαια το panda toolbar που είναι μαζί με το url filtering, γιατί έτρωγε και εκείνο πόρους.

Δημοσ.

στο σταθερο εχω eset antivirus 5 και στο νετμπουκ μιας και ηταν τζαμπα το panda internet security netbook edition 2012 μιας και συνδεομαι σε δημοσια οπου βρισκω. αυτα απο μενα

Δημοσ.

Δεν έχω βάλει βέβαια το panda toolbar που είναι μαζί με το url filtering, γιατί έτρωγε και εκείνο πόρους.

Ίσως να το χω ξαναγράψει, δε θυμάμαι, αλλά κάποιος μπορεί να βάλει μόνο το web filter του Panda χωρίς το antivirus. Kατεβάζει την toolbar και μετά κρατάει μόνο το url filtering και βγάζει την toolbar

Δημοσ.

Ναι, αλλά το Urlfiltering ως service μου έτρωγε αρκετή ram.

Όχι υπερβολική, και μάλιστα είναι και αποτελεσματικό, αλλά για εμένα δεν το ήθελα, το έβαλα μόνο για να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

MSE και απο εμενα εδω και ενα χρονο και κατι! Πολυ ελαφρυ και κανει τη δουλεια του μια χαρα!

Βεβαια οσο καλο να ειναι ενα anti-virus πρεπει να προσεχουμε και εμεις οι ιδιοι!

Προσωπικα, reports παιρνω μονο απο ελαχιστα cracks, και το 90%+ ειναι false positives.

Δημοσ.

eset SS5

αλλα ειλικρινα δεν ξερω γιατι το εχω.το μονο που μπορω να σκεφτω είναι τα φλασακια που σε μια μερα μπορει να βαλω 10 λογω δουλειας

κατα τα αλλα απο σερφαρισμα δεν μου εχει χρειαστει

αυτο που με εχει βολεψει ειναι το winpatrol

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Unthreat free antivirus. Καινούριο free που χρησιμοποιεί τη μηχανή του Vipre, οπότε το βλέπω να γίνεται αρκετά δημοφιλές στην πορεία. Πως όμως χρησιμοποιεί δωρεάν τη μηχανή εμπορικού antivirus? :confused:
Δημοσ.

avast.Δοκιμασε πρωτα την free του μορφή και αν μείνεις ευχαριστημένος προχορας στην αγορά.Προσωπικα το έχω σε free και με το malwarebytes ειμαι μια χαρα καλυμμένος :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...