Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί τέτοια προτίμηση στο getitnow? ακριβότερο από άλλα καταστήματα στα συγκεκριμένα προϊόντα...

πχ με τα λεφτά που θα έδινες για τον force 3 στο getitnow παίρνεις force gt από άλλο κατάστημα...

κατά τα άλλα είμαι ανάμεσα σε agility 3 και force 3...

Δημοσ.

γιατί τέτοια προτίμηση στο getitnow? ακριβότερο από άλλα καταστήματα στα συγκεκριμένα προϊόντα...

πχ με τα λεφτά που θα έδινες για τον force 3 στο getitnow παίρνεις force gt από άλλο κατάστημα...

κατά τα άλλα είμαι ανάμεσα σε agility 3 και force 3...

τυχαια το διαλεξα προτεινε μου εσυ οτι θεωρεις καλυτερο να παρω και μεχρι ποσο περιπου θα κρατησει εμπειρικα οχι νουμερα 5 χρονια πιχι ι παραπανω

Δημοσ.

μάλλον τον Force 3... (κι ας έχω OCZ Vertex 3 εδώ και 6 μήνες περίπου)

πιστευεις οτι ειναι καλυτερος δηλαδη ο corsair απλα θελω να παρω γνωμες πριν την αγορα γιατι ειναι αρκετα τα λεφτα

• Super Moderators
Δημοσ.

πάνω κάτω ίδιος είναι, όπως και ο Vertex 3 με τον Corsair GT...

διαφορές δεν πρόκειται να καταλάβεις...

Δημοσ.

πάνω κάτω ίδιος είναι, όπως και ο Vertex 3 με τον Corsair GT...

διαφορές δεν πρόκειται να καταλάβεις...

απο θεμα ποιοτητας μην εχουν ακουστει τιποτα προβληματα στον εναν και στον αλλον

• Super Moderators
Δημοσ.

και οι 2 είχαν το κλασικό πρόβλημα των Sandforce based SSDs το οποίο έχει λυθεί εδώ και 2 μήνες με firmware...

Δημοσ.

και οι 2 είχαν το κλασικό πρόβλημα των Sandforce based SSDs το οποίο έχει λυθεί εδώ και 2 μήνες με firmware...

οκ οποτε θα τσιμπησω μου φενεται τον corsair και βλεπουμε θα πρεπει να κανω καμια αλλαγη στο firmware λογικα ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...