garrythesnail Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας. Ξέρει κάποιος πως γίνεται να πάρω Δωρεάν ασύρματο router από τον ΟΤΕ, ενώ έχω ήδη σύνδεση conn-x 24 mbps ? Οι 12 μήνες του συμβολαίου έχουν περάσει προ πολού !
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αν ανανεώσεις το 12μηνο φυσιολογικά θα σου δώσουν και δωρεάν router ενσύρματο όμως, νομίζω οτι το ασύρματο πρέπει να δώσεις κάποια χρήματα extra. Καλύτερα να τους κάνεις ενα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις , αλλα ξέχασα να ρωτήσω ποιο έχεις τώρα ?
garrythesnail Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Τώρα με τις νέες συνδέσεις δίνουν τζάμπα ασύρματο! Έχω ένα comtrend το οποίο έχει εξόδους 1 ethernet & 1 USB. Μπάς και γίνεται ενώ έχω συνδεδεμένο access point στο Ethernet να συνδέσω και έναν υπολογιστή με USB?
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας. Ξέρει κάποιος πως γίνεται να πάρω Δωρεάν ασύρματο router από τον ΟΤΕ, ενώ έχω ήδη σύνδεση conn-x 24 mbps ? Οι 12 μήνες του συμβολαίου έχουν περάσει προ πολού ! αν το συμβολαιο γινεται αυτοματα ανανεωση και οχι παλι 12 μηνο συμβολαιο δεν θα παρει τιποτα Τώρα με τις νέες συνδέσεις δίνουν τζάμπα ασύρματο! Έχω ένα comtrend το οποίο έχει εξόδους 1 ethernet & 1 USB. Μπάς και γίνεται ενώ έχω συνδεδεμένο access point στο Ethernet να συνδέσω και έναν υπολογιστή με USB? αλλο η νεα συνδεση που πληρωνεις και τελος ενεργοποιησης και αλλο οταν εχεις ηδη.επισης το μονο σωστο ρουτερ που δινει ο οτε ειναι το Thomson.ναι μπορεις να συνδεσεις και εναν υπολογιστη με Usb Η μπορεις με 10 ευρω να παρεις ενα switch οποτε απο μια ethernet να εχεις 5-6 μετα. αν και για μενα η καλυτερη λυση το πετας και πας στο www.ebw.gr και παιρνεις με 25 ευρω ενα vigor 2700vg του αλλαζεις και firmware και εισαι θεος.θα εχεις ενα ρουτερ κορυφη που κανονικα κανει καμια 80+ και ειναι καλυτερο και σιγουρα πιο φτηνο απο αυτα που δινει ο οτε.
garrythesnail Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τώρα είδα την απάντηση Ρώτησα σε ένα κατάστημα Γερμανός σχετικά και μου είπαν πως αν κάνω ανανέωση συμβολαίου παίρνω ή δωρεάν εξοπλισμό ή δωροεπιταγή 50€ !
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ελπιζω σαν δωρεαν εξοπλισμο να εχουν κανα wireless και να ειναι κανα Thomson v8.αλλιως παρε την επιταγη και χτυπα κανα vigor 2700vg και την επιταγη παρτην τιποτε αλλο
garrythesnail Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν γίνεται να πάρω τα 50€ κάρτες ανανέωσης δεν τίθεται συζήτηση. Το vigor 2700vg έχει ικανοποιητική ισχύς σήματος? Όχι τίποτα τρελό, απλώς να καλύπτει ένα σπίτι 120 τμ
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν γίνεται να πάρω τα 50€ κάρτες ανανέωσης δεν τίθεται συζήτηση. Το vigor 2700vg έχει ικανοποιητική ισχύς σήματος? Όχι τίποτα τρελό, απλώς να καλύπτει ένα σπίτι 120 τμ λογικα θα στα δωσουν και καρτες πιστευω. ναι νορμαλ σημα εχει.το 120 τετραγωνικα δεν λεει κατι.εξαρτατε πολλα.ποσοι τοιχοι ποσο χοντροι τοιχοι και αλλα τοσα.ποσα wireless στην γειτονια.τι καρτα εχει το καθε pc.οι μαιζονετες εχουν συνηθως θεμα με το πανω κατω λογω του πατωματος που δεν ειναι τουβλο οπως ο τοιχος αλλα μπετον με σιδερο. υπαρχουν και παραπανω miliwatt ρουτερ αλλα αστο γιατι θα ειναι απο κανα εξωτερικο κτλ. το 802.11n παιζει λιγο καλυτερα σε αποσταση αλλα θες και αντιστοιχες καρτες συν οτι πας σε πιο ακριβο ρουτερ ειδικα αν ειναι vigor 2710 παμε 100+.οποτε το 2700 ειναι τελειο για 802.11g και 25 ευρω
garrythesnail Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Οκ thanks Το πολύ πολύ αν δεν πιάνει καλά θα βάλω ένα access point, που έχω τώρα, για επέκταση
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Οκ thanks Το πολύ πολύ αν δεν πιάνει καλά θα βάλω ένα access point, που έχω τώρα, για επέκταση αν ειναι αccess point Που παιζει σαν repeater H wireless bridge τοτε θα παιρνει ασυρματα απο τον adsl router.αν ειναι σκετο access point η adsl router που το κανες access point τοτε θα παρει με καλωδιο απο τον adsl router.
garrythesnail Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Αυτό είναι. Απ ότι βλέπω κάνει.... ασχέτως αν δεν ξέρω ακόμα πως γίνεται..
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 προχτες σεταρα ενα τετοιο.10 λεπτα δουλεια μετα βιας.ναι παιζει repeater/access point/universal repeater/wireless bridge κτλ. ειναι ευκολο.αν το Router σου ειναι 192.168.1.254 τοτε πχ σε αυτο δινεις 192.168.1.χ για να ειναι στο ιδιο δικτυο.μετα το κανεις universal repeater κανεις survery βρισκεις το αλλο ρουτερ μετα βαζεις το κλειδωμα και τον κωδικο που εχει και Ready.εγω απλα με το που το πηρα του εκανα και firmware update για να ειναι uptodate και να παιζει καλυτερα.
garrythesnail Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Οκ ευχαριστώ πολύ Όταν το πάρω, αν θα βρώ καμιά δυσκολία ξαναρωτάω
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 οκ ειναι ευκολο δεν ειναι κατι.απλα να θυμασαι Firmware update για καλυτερα και σαν Universal repeater.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα