aris1986 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Γίνεται!Δεν πιανω καλα απο τον κατω οροφο που το χει ο αδερφος μου και μου χει σπασει τα νευρα. Τρωω disconects ολο. Εχω δυο router ενα belkin πολυ κανουργιο με 2 κεραίες και ενα linksys που καθεται.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 αν το ενα το ενωσεις με το αλλο με καλωδιο γινεται.ασυρματα οπως ειναι δεν γινεται διοτι το belkin και να εχει wds δεν εχει το Linksys.το belkin να εχει repeater mode Το θεωρω απιθανο.δεν ξερω με κανα dd-wrt custom firmware αν μπορεις να κανεις κατι αλλιως πηγαινεμε 20 ευρω και παρε το tp link wand701 που ειναι universal repeater.επισης για μερικα linksys Υπαρχει και open wag firmware αλλα και παλι δεν νομιζω να δινει δυνατοτητα για repeater.αν το dd-wrt δινει για repeater οκ.αν δινει για wds τοτε πρεπει και τα 2 να παιξουν wds ενω αντιθετα στο repeater mode Μονο το ενα παιζει repeater το αλλο ειναι κανονικα. εκτος οπως ειπα αν τραβηξεις καλωδιο και κανεις το linksys access point οποτε ερθει πιο κοντα σου.αλλη λυση ειναι αλλη καρτα δικτυου για το pc.Πχ καμια alfa που ειναι 500mw αλλα θα ερθει ιδια τιμη με το access point οποτε δεν λεει. υπαρχει και η λυση για πιο δυνατο access point απο το Tp link που σου προτεινα αλλα πας σε παραγγελια εξωτερικο μαλλον συν πολυ πιο ακριβο και δεν θα χρειαστει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα