Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι όταν πρόκειται για πληροφοριακούς, μη εμπορικούς, λόγους. Αλλά και πάλι, εν προκειμένω δεν είδα διαμαρτυρία για χρήση του σήματος αλλά για δήθεν χρήση των δεδομένων.

Εγώ θυμάμαι πάντως μια φορά ενας χρήστης είχε χρησιμοποιήσει το ανθρωπάκι του insomnia και πήγες να τον φας επειδή δεν έχει άδεια.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι πάντως μια φορά ενας χρήστης είχε χρησιμοποιήσει το ανθρωπάκι του insomnia και πήγες να τον φας επειδή δεν έχει άδεια.

Μήπως μπορείς να μου το θυμίσεις κι εμένα αυτό; :)

Δημοσ.

Δεν στο λέω για να σου την πω, απλά μου είχε κάνει εντύπωση. Αν δεν με γελά η μνήμη μου για κάποιο wallpaper το είχε χρησιμοποιήσει (πάιζει να κάνω και λάθος)

Δημοσ.

Είχα υποθέσει πως θα υπάρχει κάποια μικρή χρέωση, αλλά νομίζω πως η τιμή είναι αρκετά τσιμπημένη.

Είναι κρίμα κάποια νέα καταστήματα με καλές τιμές να μη συμπεριλαμβάνονται λόγω υψηλού κόστους.

Εν τω μεταξύ ζούμε και στην εποχή του super save delivery του amazon, βλέπετε πόσο ανθίζουν τα threads στο insomnia.

Δηλαδή υψηλότερο κόστος και λιγότερες πωλήσεις, bump.

Δημοσ.

που λογικά δεν αποτελεί και κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν στο λέω για να σου την πω, απλά μου είχε κάνει εντύπωση. Αν δεν με γελά η μνήμη μου για κάποιο wallpaper το είχε χρησιμοποιήσει (πάιζει να κάνω και λάθος)

Δεν θεώρησα ότι "μου τη λες". Μου κάνει όμως εντύπωση γιατί δεν θυμάμαι καθόλου παρόμοιο "περιστατικό".

που λογικά δεν αποτελεί και κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα

Το οποίο είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. ;)

Δημοσ.

Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι υπάρχουν καταστήματα που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στο skroutz.gr (για τους δικούς τους λόγους το καθένα); Αυτούς πώς θα τους "αναγκάσεις" να ενταχθούν στο σύστημα εύρεσης τιμών του skroutz; Εκτός εάν νομίζεις ότι είναι τόσο απλό να παίρνεις απλώς τις τιμές και να τις 'πετάς' σε ένα site. Πιθανόν να μην έχεις σκεφτεί τι δουλειά πρέπει να γίνει πίσω από όλο αυτό που εσύ βλέπεις απλό.

Τώρα θέτεις μια άλλη πρόταση, να τους κατασκευάζεις και τα online καταστήματα. Θεωρώ ότι είναι άτοπη, δεν είναι θέμα κερδοφορίας ή όχι του skroutz και του κάθε skroutz, είναι απλώς τελείως διαφορετικό να ενημερώνεις για τις τιμές από τη μία και να... κατασκευάζεις ιστοσελίδες από την άλλη.

δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα που να μην θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις του, ειδικά πλέον που το skroutz το γνωρίζουν όλοι και μέσω κρίσης. δεν μίλησα για εξαναγκασμό κανενός, απλα υπέθεσα οτι υπάρχει κάποιος οικονομικός στόχος και έδωσα μια ιδέα για να επιτευχθεί αυτός χωρίς να υπάρχουν τα προβλήματα που υπάρχουν τώρα. δεν λέω οτι η σκέψη μου ειναι 100% σωστή αλλα δεν μπορείς να την πείς και άκυρη.

ξέρω τι χρειάζεται να γίνει για τις τιμές και αν και δεν έχω κατάστημα ούτε πρόκειται να αποκτήσω έχω δεί μέχρι και τα XML που χρειάζονται να φτιάχνει το κάθε e-shop(η περιέργεια θα με φάει εμένα). δεν λέω οτι ειναι απλό. η σκέψη μου φυσικά έρχεται σε συνδιασμό με το οτι το ίδιο το skroutz έχει σαν project την δημιουργία μαγαζιών για internet. δεν καταλαβαίνω γιατι είσαι τόσο αρνητικός σε αυτό που γράφω. δεν ειναι κάποιο φανταστικό σενάριο που έβγαλα απο το μυαλό μου..

προσωπικά ακόμα ενημερώνομαι απο το skroutz για ότι ψάχνω και φυσικά και κάνω κλικ παντού αδιαφορώντας για το αν χρεώνεται το ίδιο το μαγαζί, δεν ειναι δικό μου πρόβλημα αυτό σαν καταναλωτής. απλά φαίνεται η αχνοφαίνεται οτι σιγα σιγα δημιουργούνται προβλήματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...