fanisneo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Η τιμολογιακη πολιτικη ανα κλικ χρηστη ειναι τελειως ανακριβης. Δεν μπορεις να χρεωνεις χωρις να γνωριζεις αν ο συγκεκριμενος χρηστης επελεξε το συγκεκριμενο μαγαζι τελικα για την αγορα του. Ειναι καθαρα υπερ του skroutz οσον αφορα τα εσοδα του. Ειδικα στην δυσκολη οικονομικα περιοδο που βρισκεται και ο αγοραστης και τα μαγαζια. Στην τελικη θα στραφει εναντιον του σκοπου που υπηρετει το σκρουτζ,να βρισκει online τα μαγαζια με την χαμηλοτερη τιμη για να επωφελειται τελικα ο αγοραστης,αφου θα καταφερει να διωξει ετσι ολα τα μαγαζια που αδυνατουν να δωσουν τα ποσα που ζηταει και να μεινουν στους καταλογους του 5-6 μαγαζαρες. Για φουντο θα παει εν ολιγοις, εκτος αν υπαρξει "επιδοτηση" απο τα 5-6 μεγαλα μαγαζια!!!
pamelouketo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Η τιμολογιακη πολιτικη ανα κλικ χρηστη ειναι τελειως ανακριβης. Δεν μπορεις να χρεωνεις χωρις να γνωριζεις αν ο συγκεκριμενος χρηστης επελεξε το συγκεκριμενο μαγαζι τελικα για την αγορα του. Ειναι καθαρα υπερ του skroutz οσον αφορα τα εσοδα του.Ειδικα στην δυσκολη οικονομικα περιοδο που βρισκεται και ο αγοραστης και τα μαγαζια. Πάρα πολύ σωστά ως εδώ. Στην τελικη θα στραφει εναντιον του σκοπου που υπηρετει το σκρουτζ,να βρισκει online τα μαγαζια με την χαμηλοτερη τιμη για να επωφελειται τελικα ο αγοραστης,αφου θα καταφερει να διωξει ετσι ολα τα μαγαζια που αδυνατουν να δωσουν τα ποσα που ζηταει και να μεινουν στους καταλογους του 5-6 μαγαζαρες. Μπα.Δεν πρόκειται να ξεμείνει από πελατάκια,ιδίως στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς που η ανεύρεση εσόδων έχει αναχθεί σε multitasking process. Για φουντο θα παει εν ολιγοις,εκτος αν υπαρξει "επιδοτηση" απο τα 5-6 μεγαλα μαγαζια!!! Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση και εμπαθές ευχολόγιο.Θες να πεις ότι θα συνασπιστούνε πεντέξι μεγαλομάγαζα να συντηρήσουν το Μπαντίντο;lololol. Η ύπαρξη του Σκρουτζ για τους καταναλωτές και για τα Ελληνικά δρώμενα είναι ό,τι καλύτερο (ως τώρα...). Το Σκρουτζ είναι εμπορική επιχείρηση και σαν τέτοια θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Τέλος.
fanisneo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση και εμπαθές ευχολόγιο. Θες να πεις ότι θα συνασπιστούνε πεντέξι μεγαλομάγαζα να συντηρήσουν το Μπαντίντο;lololol. Η ύπαρξη του Σκρουτζ για τους καταναλωτές και για τα Ελληνικά δρώμενα είναι ό,τι καλύτερο (ως τώρα...). Το Σκρουτζ είναι εμπορική επιχείρηση και σαν τέτοια θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Τέλος. Ο καθεις εκφραζει την προσωπικη του γνωμη και εκτιμηση. Εμπαθες θα ηταν αν κερδιζα η εχανα κατι απο αυτο πραγμα που δεν συμβαινει. Το οτι μεχρι τωρα ειναι εργαλειο για τον καταναλωτη ειναι αναμφισβητητο,αλλα εδω λεμε τη γνωμη μας για την τιμολογιακη πολιτικη του και οχι για το πως θα βγαλει περισσοτερο κερδος στην πλατη μας. Αν ειναι ετσι τοτε να χρεωνει και τον χρηστη καθε φορα που θα κανει κλικ. Κατι που θα αυξησει τα εσοδα του ,αφου οπως λες σαν εμπορικη επιχειρηση πρεπει να την αντιμετωπιζουμε!! Ασοβαρα πραγματα λες φιλε μου. Το τελος που γραφεις ακομα δεν το καταλαβα. Anyway.
pamelouketo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Προκαταβάλεις μία με γεωμετρική πρόοδο εξελικτική εταιρεία,αυτό θεωρώ εμπάθεια. Δεν είπα κάπου ότι εσύ λες αστεία,εσύ γιατί καταφέρεσαι εναντίον μου;
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ""Το να βρεις καινούριους πελάτες και να τους βάλεις στο κατάστημα σου εξάλλου είναι δική σου δουλειά κ επένδυση.. όχι του κάθε Skroytz.."" Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για ένα reply.. Οταν τεράστια συγκροτήματα για να επιβιώσουν έχουν φτάσει στο σημείο να "ψιλοεξαπατουν" και να έχουν ανεβάσει τις τιμές τους, εσάς σας φταίνε πάλι οι άλλοι.. Όχι παλικάρια δείτε τις δικές ευθύνες και αυτοί τις δικές τους όταν έρθει η ώρα.. Αφουγκραστείτε τον καταναλωτή έχετε στα χέρια σας την αιχμή της τεχνολογίας..
nikolas_lamda Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εγω πιστευω οτι το σκρουτζ και το καθε σκρουτζ οπως και εγω στο μαγαζι μου, μπορει να κανει οτι θελει, αν θελω αυριο βαζω φωτια και το καιω, το τι συνεπειες εχουν οι πραξεις καθε επιχειρησης συνηθως το δειχνει ο χρονος. Οπως και το insomnia που με φιλοξενει τωρα, αν αυριο το πρωι βαλει υποχρεωτικη συνδρομη δεν θα πω τπτ, του ιδιοκτητη ειναι οτι θελει το κανει, το αν θα πληρωσω η οχι ειναι δικο μ θεμα.
Luciddream Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 εγώ ήθελα να πώ κάτι που ειναι σαν αποτέλεσμα αυτού που συζητάμε εδώ, και τον τελευταίο καιρό το έχω παρατηρήσει... υποτίθεται οτι στο skroutz μπαίνουμε για να βρούμε την μικρότερη τιμή ... δυστυχώς ακόμα και για απλά πράγματα μπορείς να τα βρείς πιο φτηνα σε καταστήματα όχι και τόσο γνωστά. σήμερα π.χ αγόρασα UTP με 0.28 ευρώ το μέτρο απο ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου όταν στο skroutz το μικρότερο είναι 0.37 (και 0.32 απο λιβαδιά!!) για μένα ακυρώνει λίγο την ύπαρξη του το site έτσι.. καταλαβαίνω οτι ειναι επιχείρηση και έχει σκοπό να βγάλει χρήματα, αλλα αφου παίρνεις που παίρνεις 500 ευρώ τον μήνα απο τον άλλον όπως αναγράφεται στο πρώτο πόστ, φτιάξε μια ομάδα, πήγαινε σε ΠΟΛΛΑ μαγαζιά, δείξτους τρόπους να φτιάξουν site, φτιάχτους εσύ το site ουσιαστικά με καλή τιμή, βάλε με καλούς όρους μαγαζιά στο skroutz (όχι 0.05 ευρώ επειδή μπαίνω εγώ να δώ τα specs μιας μητρικής και τους τρώω και bandwidth στην τελική), και τότε θα έχεις το ίδιο κέρδος με 200 ευρώ τον μήνα απο όλους και όχι 500. έτσι θα είναι όλοι κερδισμένοι... αυτήν την στιγμή και τα μαγαζιά έχουν πρόβλημα και οι καταναλωτές δεν ενημερώνονται. πριν απο ένα μήνα πάλι είχα βρει καλή τιμή σε μαγαζί επαρχίας, και δεν είχε το site στο skroutz, έτσι δεν ήξερα αν ειναι καλό η όχι. κάτι μου λέει οτι ειναι καλό, αλλα δεν το έμαθα ποτέ αυτό....
pamelouketo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Από κάπου πρέπει να βγει και η συνδρομή στα clicks,λογικό είναι να μετακυλείται σαν εμπορική επισφάλεια στις τσέπες των καταναλωτών,με άμεσο αντίκτυπο την επιβάρυνση της τιμής.
Luciddream Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Από κάπου πρέπει να βγει και η συνδρομή στα clicks,λογικό είναι να μετακυλείται σαν εμπορική επισφάλεια στις τσέπες των καταναλωτών,με άμεσο αντίκτυπο την επιβάρυνση της τιμής. μάλλον δεν διάβασες την "πρόταση" μου παραπάνω η δεν την κατάλαβες.. ειναι χαζό να ψάχνουμε την καλύτερη τιμή σε ένα site όταν ξέρουμε οτι δεν ειναι. εγώ πλέον ενδεικτικά κοιτάω μόνο τιμές και μετά ψάχνω και αλλού (δυστυχώς χάθηκε ο γρήγορος και ιδανικός τρόπος αναζήτησης που ξέραμε και το κόστος - ψυχολογικό και μή- της αναζήτησης το τραβάει ο καταναλωτής). απτην άλλη τα μαγαζιά πιστεύω θα αναγκαστούν να ανεβάζουν τις τιμές για να μην τραβάνε πολλα κλικς με αποτέλεσμα να γίνει ένα μπάχαλο και για τους ίδιους και για εμάς, και απο ότι φαίνεται ήδη πρέπει να το κάνουν για να χω βρεί ήδη 2 πράγματα πιο φτηνα σε τυχαία μαγαζιά τον τελευταίο καιρό.
pamelouketo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μα ακριβώς γιατί διάβασα την ανάρτησή σου ανέφερα τη γνώμη μου. Εσύ λες ότι δεν υπαρχουν φτηνά πράγματα στο σκρουτζ πια κι εγώ πάω λίγο παραπέρα και σκεφτομαι φωναχτά γιατί αυτό. Τα άλλα που λες,γιατί δεν έρχεσαι σε επαφή με το μπαντίντο μπας και βγει κάτι και για τους δυό σας;
Luciddream Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ??? εγώ δεν έχω πρόβλημα προμηθεύομαι αυτά που θέλω απο κάπου καλώς η κακώς... γενικά αναφέρω κάτι αν το διαβάσει κάποιος έχει καλώς αν δεν το διαβάσει δεν το διάβασε... δεν έχω και μαγαζί να ανησυχώ τόσο. απλά ανέφερα την σκέψη μου για το θέμα..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 εγώ ήθελα να πώ κάτι που ειναι σαν αποτέλεσμα αυτού που συζητάμε εδώ, και τον τελευταίο καιρό το έχω παρατηρήσει... υποτίθεται οτι στο skroutz μπαίνουμε για να βρούμε την μικρότερη τιμή ... δυστυχώς ακόμα και για απλά πράγματα μπορείς να τα βρείς πιο φτηνα σε καταστήματα όχι και τόσο γνωστά. σήμερα π.χ αγόρασα UTP με 0.28 ευρώ το μέτρο απο ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου όταν στο skroutz το μικρότερο είναι 0.37 (και 0.32 απο λιβαδιά!!) για μένα ακυρώνει λίγο την ύπαρξη του το site έτσι.. καταλαβαίνω οτι ειναι επιχείρηση και έχει σκοπό να βγάλει χρήματα, αλλα αφου παίρνεις που παίρνεις 500 ευρώ τον μήνα απο τον άλλον όπως αναγράφεται στο πρώτο πόστ, φτιάξε μια ομάδα, πήγαινε σε ΠΟΛΛΑ μαγαζιά, δείξτους τρόπους να φτιάξουν site, φτιάχτους εσύ το site ουσιαστικά με καλή τιμή, βάλε με καλούς όρους μαγαζιά στο skroutz (όχι 0.05 ευρώ επειδή μπαίνω εγώ να δώ τα specs μιας μητρικής και τους τρώω και bandwidth στην τελική), και τότε θα έχεις το ίδιο κέρδος με 200 ευρώ τον μήνα απο όλους και όχι 500. έτσι θα είναι όλοι κερδισμένοι... αυτήν την στιγμή και τα μαγαζιά έχουν πρόβλημα και οι καταναλωτές δεν ενημερώνονται. πριν απο ένα μήνα πάλι είχα βρει καλή τιμή σε μαγαζί επαρχίας, και δεν είχε το site στο skroutz, έτσι δεν ήξερα αν ειναι καλό η όχι. κάτι μου λέει οτι ειναι καλό, αλλα δεν το έμαθα ποτέ αυτό.... Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι υπάρχουν καταστήματα που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στο skroutz.gr (για τους δικούς τους λόγους το καθένα); Αυτούς πώς θα τους "αναγκάσεις" να ενταχθούν στο σύστημα εύρεσης τιμών του skroutz; Εκτός εάν νομίζεις ότι είναι τόσο απλό να παίρνεις απλώς τις τιμές και να τις 'πετάς' σε ένα site. Πιθανόν να μην έχεις σκεφτεί τι δουλειά πρέπει να γίνει πίσω από όλο αυτό που εσύ βλέπεις απλό. Τώρα θέτεις μια άλλη πρόταση, να τους κατασκευάζεις και τα online καταστήματα. Θεωρώ ότι είναι άτοπη, δεν είναι θέμα κερδοφορίας ή όχι του skroutz και του κάθε skroutz, είναι απλώς τελείως διαφορετικό να ενημερώνεις για τις τιμές από τη μία και να... κατασκευάζεις ιστοσελίδες από την άλλη.
DrLo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Από πότε χρειάζεται άδεια για να αναδημοσιεύσει ένα site κάτι που είναι ελεύθερα διαθέσιμο στο ευρύ κοινό; Ή μήπως οι τιμές των προϊόντων που πωλεί κάποιος αποτελούν επιχειρηματικό μυστικό; Η χρήση του εμπορικού σήματος ενός μαγαζιού δεν απαιτεί άδεια ? Εδώ βέβαια φαίνεται καθαρά η πρόθεση παραπλάνησης. Γιατί άραγε αναφέρονται τα μικτά κέρδη και όχι τα κέρδη μετά φόρων; Ένας επιχειρηματίας γνωρίζει πολύ καλά ότι τα μικτά κέρδη δεν λένε τίποτα, αφού από αυτά πληρώνονται οι υπάλληλοι, τα λειτουργικά έξοδα, οι φόροι κλπ κλπ κλπ. Φτάνουμε λοιπόν στα καθαρά κέρδη (πίνακας 1.2 στον Ισολογισμό) τα οποία είναι 15.946 ευρώ - αρκετά χιλιάρικα κάτω από τα 495.527 ευρώ που εμφανίζονται στο ανώνυμο δημοσίευμα. Και μάλιστα με σημαντική πτώση από τα καθαρά κέρδη της προηγούμενης χρονιάς, αντιθέτως απ' όσα αναγράφονται στο δημοσίευμα... Που τον βρίσκω τον ισολογισμό ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Η χρήση του εμπορικού σήματος ενός μαγαζιού δεν απαιτεί άδεια ? Όχι όταν πρόκειται για πληροφοριακούς, μη εμπορικούς, λόγους. Αλλά και πάλι, εν προκειμένω δεν είδα διαμαρτυρία για χρήση του σήματος αλλά για δήθεν χρήση των δεδομένων. Που τον βρίσκω τον ισολογισμό ? http://computersgr.files.wordpress.com/2011/12/skroutz.jpg
viper2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ βέβαια φαίνεται καθαρά η πρόθεση παραπλάνησης. Γιατί άραγε αναφέρονται τα μικτά κέρδη και όχι τα κέρδη μετά φόρων; Ένας επιχειρηματίας γνωρίζει πολύ καλά ότι τα μικτά κέρδη δεν λένε τίποτα, αφού από αυτά πληρώνονται οι υπάλληλοι, τα λειτουργικά έξοδα, οι φόροι κλπ κλπ κλπ. Φτάνουμε λοιπόν στα καθαρά κέρδη (πίνακας 1.2 στον Ισολογισμό) τα οποία είναι 15.946 ευρώ - αρκετά χιλιάρικα κάτω από τα 495.527 ευρώ που εμφανίζονται στο ανώνυμο δημοσίευμα. Και μάλιστα με σημαντική πτώση από τα καθαρά κέρδη της προηγούμενης χρονιάς, αντιθέτως απ' όσα αναγράφονται στο δημοσίευμα... Μοναδικός κερδισμένος από τη λειτουργία του skroutz μάλλον είναι ο καταναλωτής... για καποιο λογο η κοινη λογικη το βρισκει λιγο δυσκολο να το αποδεκτει μπορει να κανει και λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις