Ntinaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ίσως θα ήταν πιο δίκαιο θα υπήρχε διαβάθμιση στην χρέωση γιατί διαφορετικό κέρδος θα έχει ένα μαγαζί που πουλάει καραμέλες και διαφορετικό ένα που πουλάει ψυγεία. ποσα ψυγεια πουλαει ο ενας τη μερα και ποσες καραμελες ο αλλος? παντως η πορεια του σκρουτζ δειχνει πως δουλευει ακριβως ο καπιταλισμος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 σε ολοσελιδες διαφημισεις του ομιλου σε εφημεριδες το ειχα δει(πριν μηνες). και μετα ειχα δει αυτο: http://www.iab.gr/gr/members/member-directory-list/company-member/?mid=76 ισως καποια απ τις 2 εχει πουληθει απο τοτε. στα site παντως εκτος απο τα link στα front pages δεν αναφερεται κατι. (το δε site του ομιλου εχει μεινει στο... 2009). & δεν το ειπα για κακο Δεν υπονόησα πουθενά ότι το έγραψες για κακό - απλώς δεν είναι ακριβές. Όπως είχε γραφτεί και παλαιότερα εδώ, η ΣΚΡΟΥΤΖ Α.Ε. έχει την εμπορική διαχείριση του insomnia.gr, δεν έχει την ιδιοκτησία ούτε τη διαχείριση του site και του forum. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την επίσημη σελίδα της εταιρείας όπου απαριθμούνται τα projects της.
sacracer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 κι εγω τσεκαρω στο σκρουτζ και μαλιστα εις τριπλουν για να ειμαι σιγουρος για τιμες ενος προιοντος.δεν ηξερα ομως πως χρεωνοντε τα καταστηματα με καθε κλικ.
Giorgos09 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Τωρα καταλαβα γιατι δε βρισκω ενα καταστημα που εκανα παλαιοτερα αγορα. Εχουν αρχισει και φευγουν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Τωρα καταλαβα γιατι δε βρισκω ενα καταστημα που εκανα παλαιοτερα αγορα. Εχουν αρχισει και φευγουν. Μάλλον άλλος είναι ο λόγος: έχουν αρχίσει να κλείνουν και να ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι - είχαμε γεμίσει e-shops...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 προτιμω πολλα μικρα παρα λιγα μεγαλα. Εγώ πάλι προτιμώ αυτά που έχουν διαθέσιμα τα προϊόντα τους και δεν δημοσιεύουν απλά έναν online κατάλογο με "της παναγιάς τα μάτια" και στο παραγγέλνουν από το εξωτερικό όταν το ζητήσεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάλι προτιμώ αυτά που έχουν διαθέσιμα τα προϊόντα τους και δεν δημοσιεύουν απλά έναν online κατάλογο με "της παναγιάς τα μάτια" και στο παραγγέλνουν από το εξωτερικό όταν το ζητήσεις... qft, τραγική κατάσταση η συγκεκριμένη...
jesE Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Όπως είχε γραφτεί και παλαιότερα εδώ, η ΣΚΡΟΥΤΖ Α.Ε. έχει την εμπορική διαχείριση του insomnia.gr, δεν έχει την ιδιοκτησία ούτε τη διαχείριση του site και του forum. Εγώ να προσθέσω και ένα link για αυτό το thread: skroutz.gr - αναζήτηση σε ελληνικά e-shops με ενα click Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την επίσημη σελίδα της εταιρείας όπου απαριθμούνται τα projects της. Δεν βρίσκω στα projects της εταιρίας πουθενά το insomnia.gr.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 [...] Δεν βρίσκω στα projects της εταιρίας πουθενά το insomnia.gr. Όντως. Γιατί το insomnia.gr δεν είναι project της εταιρείας.
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάλι προτιμώ αυτά που έχουν διαθέσιμα τα προϊόντα τους και δεν δημοσιεύουν απλά έναν online κατάλογο με "της παναγιάς τα μάτια" και στο παραγγέλνουν από το εξωτερικό όταν το ζητήσεις... δεν εχω προβλημα να κανουν κατι τετοιο αν σου λενε τον πραγματικο χρονο παραδοσης και ειναι και πιο φτηνα απο το μεσο ορο
jesE Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Όντως. Γιατί το insomnia.gr δεν είναι project της εταιρείας. α-χα. εχμ. Αργώ αλλά τα πιάνω, μην δίνεις σημασία.
orck Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ναι αλλα εδω http://www.iab.gr/gr/members/member-directory-list/company-member/?mid=76 αναφερει και το insomnia μεσα στις σελιδες/επιχειρησεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ναι αλλα εδω http://www.iab.gr/gr/members/member-directory-list/company-member/?mid=76 αναφερει και το insomnia μεσα στις σελιδες/επιχειρησεις. Το συγκεκριμένο site δεν λέει πουθενά ότι το insomnia.gr ανήκει στην Skroutz ΑΕ. Απ' ότι καταλαβαίνω, το συγκεκριμένο site ουσιαστικά αναφέρει ποιά sites "πρακτορεύονται" από την Skroutz.
corrupted Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Το κοινο μεταξυ skroutz.gr και insomnia.gr, ειναι οτι εχουν τον ιδιο Netblock Owner ( www.atcom.gr ), εξου και οι IPs που ειναι διπλα διπλα (insomnia=62.1.42.20 και skroutz=62.1.42.23).
Προτεινόμενες αναρτήσεις