Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 το πόσο κάτω συγχρόνιζε το siemens...
katerinaki888 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) το πόσο κάτω συγχρόνιζε το siemens... aha..ναι..κοντά σε αυτό ήταν και το belkin g wireless modem που μου είχαν δανείσει κάτι φίλοι μου χτες..Ενώ τώρα...γίνεται και αισθητά πιο γρήγορη και η πλοήγηση μου.. http://www.forthnet....aq.aspx?p=59335 forthnet dns 194.219.227.2 και 193.92.150.3 για Αττική, Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2012 από katerinaki888
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα,έχω ένα πολύ παλιό siemens CL110 μόντεμ από την forthnet,από το 2008 που πρωτοέβαλα την σύνδεση.Και μόλις πέθανε! Πήρα να δηλώσω αντικατάσταση,και αφού περίμενα κάπου 20 λεπτά για να μιλήσω με κάποιον..Βγήκε μια κοπέλα και αφού της εξήγησα 4 φορές το πρόβλημα(αφού καταλάβαινε άλλο πράγμα),μου είπε ότι δεν καλύπτομαι για αντικατάσταση και με σύνδεσε με το τμήμα πωλήσεων.Εκεί περίμενα άλλα 20λεπτά μέχρι να απαντήσει κάποιος..Πάλι μια κοπέλα βγήκε,και μου είπε ότι ΜΟΝΟ αν κάνω ανανέωση συμβολαίου σε ένα κατάστημα forthnet θα πάρω νέο εξοπλισμό .(έχω ζητήσει και να γίνει fastpath η γραμμή 2μέρες τώρα,τίποτα ακόμα..) Δηλαδή έλεος;Τί χούντα είναι αυτή βρε παιδιά;Γιατί να κάνω ανανέωση για να εξυπηρετηθώ τεχνικά;Αν μπορούσα θα αγόραζα ένα δικό μου να τελείωνε η δουλειά,αλλά δεν νομίζω να πηγαίνει έτσι.. Μου ήρθε να του πω να πάω σε άλλη εταιρία αλλά κρατήθηκα..(αν και είναι τραγική η γραμμή με αυτό το modem,κλειδωμένη στα 11,αλλά πιο αργό και από χελώνα,και σα να κολλάει και να θέλει να κλείσω και να ξανανοίξω,αλλά μας πέθανε πλέον) Τί να κάνω;Σας ευχαριστώ. ολα τα modem εχουν μια χ εγγυηση.για τα Linksys ηταν 3 χρονια για τα siemens thomson 2 χρονια.μονο το Plaisio εδινε Lifetime se Netgear.κανενας αλλον.to siemens καλο αλλα ανεβαζε μεγαλη θερμοκρασια και τα επαιζε στο τελος.συν οτι ειναι μονο usb και ethernet και γενικα δεν λεει κατι.καλυτερο ηταν το sl2.τελικα εγινε fast path η γραμμη σου?οτι κλειδωνες στα 11 και πηγαινε αργα μαλλον ηταν επειδη αρχισε να καταρεει το siemens παρα λογω συνδεσης.ψηνεις μπιφετεκι πανω. Εεε νόμιζα ότι θα είχα! Δηλαδή να κάνω την ανανέωση ; εκανες ανανεωση απλα με 25 ευρω επαιρνες το vigor 2700vg απο το www.ebw.gr του εκανες και ενα firmware update και ησουν Ready.και χωρις ανανεωση.βεβαια τωρα δεν το πληρωσες. Ναι αυτό το ξέρω.Και το πακέτο είδα δεν άλλαξε,οπότε εντάξει.. Απλώς με παραξένεψε ότι ήθελε ανανέωση..Τι μην πάρω το μοντεμ και φύγω ; Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την forthnet.Πολλές τηλεφωνικές κλήσεις κόβονται και το νετ αργούσε (με περασμένα τα dns ).(Για άλλον πάροχο δεν γίνεται,γιατί είναι περίοδος που χρειάζομαι το internet λόγο δουλειάς,και αν είναι να περιμένω 2-3 βδομάδες....) . ε ναι σαν το κινητο ειναι.οταν κανεις ανανεωση παιρνεις κατι δωρο.αν αλλαξεις παροχο στην ουσια αν ολα πανε καλα θα μεινεις χωρις νετ για καμια δυο ωρες.μεχρι τελευταια στιγμη θα εχεις ιντερνετ απο τον προηγουμενο παροχο.υπαρχει και η λυση του ανενεργου αλλα εκει παμε αλλου Κατερινα δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση-δέσμευση για να αντικαταστήσεις το router. Μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα και να αγοράσεις άλλο router. Αν όμως δεν ενδιαφέρεσαι να αλλάξεις εταιρεία τουλάχιστον για τους επόμενους 6 μήνες, τότε σε συμφέρει να κάνεις ανανέωση-δέσμευση για να πάρεις το router δωρεάν. Τέλος υπάρχει και η ενδιάμεση λύση να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή αν ειναι να αγορασει νεο καλυτερα το vigor τοτε που ειναι πολυ φτηνο.και η τιμη του ειναι σαν να παιρνει μεταχειρισμενο Μάλιστα.Σας ευχαριστώ αγόρια, always my pleasure να παίρνω σωστές απαντήσεις από το αγαπημένο μου φόρουμ . Δεν είναι για να δώσω χρήματα τώρα.Ο πατερας μου δεν ξεκουνάει να φύγουμε και εύκολα από την forthnet .. Οπότε σίγουρα για τους επόμενους 6μήνες δεν αλλάζουμε..(τί κυρώσεις έχεις στο 6μηνο και μετά αν το κόψεις ; ) και ποιό μοντεμ θα μου δώσουν,αν ξέρετε. Ευχαριστώ. και μιας και ρωτάω,ας ρωτήσω και ένα τελευταίο. Ο τεχνικός θα πάρει χρήματα;(για να δει την τηλεφωνική γραμμή) 70 ευρω τελος διακοπης εκτος αν εχεις καποιο προβλημα που δεν λυνεται με τιποτα οποτε εκει παιζει και να μην το πληρωσεις. ο τεχνικος αν ερθει αφου εξαντληθουν τα υπολοια δηλαδη βλαβη σε οτε κτλ δεν θα παρει χρηματα εκτος αν εχεις κανει εσυ κατι λαθος.πχ προβλημα καλωδιωσης.να εχεις ξεχασει φιλτρο κτλ κτλ Για το ποιο router δίνουν αυτό τον καιρό όσο και για το κόστος αποχώρησης καλύτερα να ρωτήσεις στο τμήμα πωλήσεων. Αν δίνουν κάποιο φθηνό μοντέλο που δεν ειναι wireless τότε δεν αξίζει το 12μηνο συμβόλαιο. thomson 585 v8.μονο αυτο.τα μη wireless εχουν σταματησει εδω και πολυ καιρο. οκ! αυτό είναι το πακέτο http://www.forthnet....aspx?c=10010165 @makfil ευχαριστώ. (βέβαια ξεφεύγουμε από το θέμα) ο τεχνικός χρειάζεται για να δει την τηλεφωνική γραμμή γιατί εκεί που μιλάμε,κλείνει..ή ακούγετε ''χροοουυτσ'' σε διάφορες κλήσεις ..Και είπα μιας και θα ανανεώσουμε ,αν το καλύπτει αυτό. εχεις φιλτρα παντου?και σε συναγερμο?το xrouts μπορει να ειναι και βραχυκυκλωμα γραμμης(παρασιτο) Παιδιά μια χαρά!Το πέρασε το αγόρι μου.Και είδα ότι κλείδωσε και πιο πάνω!!Πριν λίγο συγχρόνισε και η γραμμή . με το παλιό ήμουν αν θυμάμαι στα 860kpbs Upload και 11mbκάτι download.. παραξενο με το siemens Να ειχες 860 Upload.γραψε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της γραμμης.αν δεν εχεις Profile στην γραμμη και ειχες 860 κατι παει λαθος το πόσο κάτω συγχρόνιζε το siemens... ειχε βγει και firmware αλλα ναι οτα ψοφαει κανει διαφορα κουλα.και το siemens δεν ειναι Thomson αν και τα παλια thomson ηταν πιο συντηρητικα στον συγχρονισμο ενω τα νεα απλα πετανε. το v8 οπως ειπε και ο φιλος οταν το βαλεις πανω αυτο σεταρεται αλλα δεν εχεις προσβαση απο cli οσο θυμαμαι.εκει πρεπει να του περασεις generic firmware και να κανεις τα υπολοιπα μετα.ειχες ανοιξει και καποιο τοπικ που λεγατε εκει για τα dns. τα belkin απλα sucks Ολα τους ειδικα τα Modem router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα