Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,έχω ένα πολύ παλιό siemens CL110 μόντεμ από την forthnet,από το 2008 που πρωτοέβαλα την σύνδεση.Και μόλις πέθανε!

Πήρα να δηλώσω αντικατάσταση,και αφού περίμενα κάπου 20 λεπτά για να μιλήσω με κάποιον..Βγήκε μια κοπέλα και αφού της εξήγησα 4 φορές το πρόβλημα(αφού καταλάβαινε άλλο πράγμα),μου είπε ότι δεν καλύπτομαι για αντικατάσταση και με σύνδεσε με το τμήμα πωλήσεων.Εκεί περίμενα άλλα 20λεπτά μέχρι να απαντήσει κάποιος..Πάλι μια κοπέλα βγήκε,και μου είπε ότι ΜΟΝΟ αν κάνω ανανέωση συμβολαίου σε ένα κατάστημα forthnet θα πάρω νέο εξοπλισμό .:shock:(έχω ζητήσει και να γίνει fastpath η γραμμή 2μέρες τώρα,τίποτα ακόμα..)

Δηλαδή έλεος;Τί χούντα είναι αυτή βρε παιδιά;Γιατί να κάνω ανανέωση για να εξυπηρετηθώ τεχνικά;Αν μπορούσα θα αγόραζα ένα δικό μου να τελείωνε η δουλειά,αλλά δεν νομίζω να πηγαίνει έτσι..

Μου ήρθε να του πω να πάω σε άλλη εταιρία αλλά κρατήθηκα..(αν και είναι τραγική η γραμμή με αυτό το modem,κλειδωμένη στα 11,αλλά πιο αργό και από χελώνα,και σα να κολλάει και να θέλει να κλείσω και να ξανανοίξω,αλλά μας πέθανε πλέον)

Τί να κάνω;Σας ευχαριστώ. :unsure:

  • Super Moderators
Δημοσ.

κάτσε ρε Κατερίνα, έχουν περάσει 4 χρόνια και περιμένεις να ισχύει ακόμα η εγγύηση? δεν προσφέρουν οι ISPs lifetime εγγύηση σε hardware...

  • Super Moderators
Δημοσ.

για να σου είπαν ότι μόνο έτσι θα σου δώσουν άλλο ναι, αλλά να ξέρεις ότι θα δεσμευτείς για 12 μήνες πάλι...

Δημοσ.

για να σου είπαν ότι μόνο έτσι θα σου δώσουν άλλο ναι, αλλά να ξέρεις ότι θα δεσμευτείς για 12 μήνες πάλι...

 

Ναι αυτό το ξέρω.Και το πακέτο είδα δεν άλλαξε,οπότε εντάξει..

Απλώς με παραξένεψε ότι ήθελε ανανέωση..Τι μην πάρω το μοντεμ και φύγω :lol: :P ;

 

Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την forthnet.Πολλές τηλεφωνικές κλήσεις κόβονται και το νετ αργούσε (με περασμένα τα dns ).(Για άλλον πάροχο δεν γίνεται,γιατί είναι περίοδος που χρειάζομαι το internet λόγο δουλειάς,και αν είναι να περιμένω 2-3 βδομάδες....) .

  • Super Moderators
Δημοσ.

ακριβώς για να μην πάρεις το router και πας σε άλλον ISP...

 

αν δεν είσαι ευχαριστημένοι υπάρχουν κι άλλες επιλογές, για αυτό έφυγα κι εγώ από την Forthnet πριν από 1.5 χρόνο

Δημοσ.

Κατερινα δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση-δέσμευση για να αντικαταστήσεις το router. Μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα και να αγοράσεις άλλο router. Αν όμως δεν ενδιαφέρεσαι να αλλάξεις εταιρεία τουλάχιστον για τους επόμενους 6 μήνες, τότε σε συμφέρει να κάνεις ανανέωση-δέσμευση για να πάρεις το router δωρεάν.

 

Τέλος υπάρχει και η ενδιάμεση λύση να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή

Δημοσ.

Μάλιστα.Σας ευχαριστώ αγόρια^_^, always my pleasure να παίρνω σωστές απαντήσεις από το αγαπημένο μου φόρουμ:-D .

Δεν είναι για να δώσω χρήματα τώρα.Ο πατερας μου δεν ξεκουνάει να φύγουμε και εύκολα από την forthnet ..:fear: Οπότε σίγουρα για τους επόμενους 6μήνες δεν αλλάζουμε..(τί κυρώσεις έχεις στο 6μηνο και μετά αν το κόψεις ; )

και ποιό μοντεμ θα μου δώσουν,αν ξέρετε.

Ευχαριστώ.

 

 

και μιας και ρωτάω,ας ρωτήσω και ένα τελευταίο.

Ο τεχνικός θα πάρει χρήματα;(για να δει την τηλεφωνική γραμμή)

Δημοσ.

Για το ποιο router δίνουν αυτό τον καιρό όσο και για το κόστος αποχώρησης καλύτερα να ρωτήσεις στο τμήμα πωλήσεων. Αν δίνουν κάποιο φθηνό μοντέλο που δεν ειναι wireless τότε δεν αξίζει το 12μηνο συμβόλαιο.

Δημοσ.

1. Θα σου δώσουν το Thomson 585 v8 που είναι plug and play, δηλαδή αναγνωρίζει μόνο του τα user name-pass και δεν χρειάζεται να κάνεις καμία ρύθμιση.

2. Ο τεχνικός τι σου χρειάζεται;

Δημοσ.

οκ!

αυτό είναι το πακέτο

http://www.forthnet....aspx?c=10010165

@makfil ευχαριστώ.

(βέβαια ξεφεύγουμε από το θέμα)

ο τεχνικός χρειάζεται για να δει την τηλεφωνική γραμμή γιατί εκεί που μιλάμε,κλείνει..ή ακούγετε ''χροοουυτσ'' σε διάφορες κλήσεις ..Και είπα μιας και θα ανανεώσουμε ,αν το καλύπτει αυτό.

Δημοσ.

1. Αυτό το πρόγραμμα έχω και εγώ, παντρεμένο με nova και έκπτωση 20% και στα δύο.

2. Αφού έχεις πρόβλημα στη γραμμή, πρέπει να δηλώσεις βλάβη, να ελέγξουν από τη 4νετ τη γραμμή σου, μέσω τηλεφώνου, και εάν βρουν κάτι, θα σου απαντήσουν ανάλογα. Τεχνικός της 4νετ θα έρθει μόνον εάν η εγκατάστασή σου είναι σωστή και εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Εάν, όμως, φταίει η εγκατάστασή σου, θα χρεωθείς 70 ευρώ.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ.Μόλις γύρισα από το κατάστημα του πειραιά..Εντάξει έγινε η ανανέωση και μου έδωσαν το thomson tg585.

 

Τεχνικός της 4νετ θα έρθει μόνον εάν η εγκατάστασή σου είναι σωστή και εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Εάν, όμως, φταίει η εγκατάστασή σου, θα χρεωθείς 70 ευρώ.

αυτό όμως θα πρέπει να έρθει..!

Δημοσ.

Παιδιά μια χαρά!Το πέρασε το αγόρι μου.Και είδα ότι κλείδωσε και πιο πάνω!!Πριν λίγο συγχρόνισε και η γραμμή .

 

Uptime:0 days, 0:06:50 spacer.gif

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.021 / 14.729

 

με το παλιό ήμουν αν θυμάμαι στα

860kpbs Upload

και 11mbκάτι download..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...