Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

rap6df.jpg

Αυτη δεν ειναι η οθονη μου αλλα εμφανιζει ακριβως αυτο το πραγμα ,και οταν συμβαινει αυτο πρεπει να κανω επανεκινηση για να μπω στον υπολογιστη μου αλοιος δεν μπενει.

Εχω ενημερωσει τους Nvidia drivers.

Εχω αφερεσει οτι προγραμα δεν μου χρειαζετε .

Αλλα το προβλημα παραμενει,αν ξερετε πως να το φτιαξω πειτε μου,αν ειναι κατι απλο που ισως μπορεσω να το καταλαβω καλως αλιος θα το παω σε κανεναν ιδικο να τελειωνει το θεμα..

Το προβλημα το εχω εδω και 2 μηνες εκανα φορματ μπας και διωρθωνει γιατι νομιζα οτι ηταν ιος αλλα αποκλειετε να ναι...

Δημοσ.

Λοιπον αυτο φιλε μου το εβγαζε με τα vista με μια εκδοση drivers της nvidia οταν προσπαθουσα να κανω clean install .Αν εκανα κανονικα install απο πανω δεν εβγαζε τετοιο προβλημα.Ειχα κανει format το προβλημα εξαφανιστηκε και με συνεχη καταγαρφη των updates των windows που εκανα παρατηρησα οτι καποιο απο τα updates των vista μολις εγκαθιστονταν και μετα δημιουργουσε το προβλημα στον install manager της nvidia.Προβλημα μεσα στο παιχνιδι δεν ειχα καθοτι σου ειπα οτι αν εκανα install με τον κλασσικο τροπο δηλαδη Unistall /driver sweeper κτλ εμπαιναν κανονικα.Μετα βεβαια εβαλα τα 7 εκτοτε δεν εχω προβληματα .Εχεις παλια καρτα ή καινουργια ?

Δημοσ.

Εχω το εφτιαξα παρολο που ειχα κανει αυτα που ειπατε.

1.Ανοιξα το κουτι και αφερεσα την καρτα γραφικων ,την οποια καταλαβα ποια ειναι επειδη η καρτα γραφικων ειναι εκεινη στο καλωδιο που συνδεει την οθονη του υπολογιστη με το κουτι.

2.Και την ανοιξα το ανεμιστηρακι το καθαροισα το εβαλα και ολα ενταξει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...