karmen1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Σιγά βρε παιδιά τον κόπο και το κόστος. Ενα αυτοκόλλητο βγάζει και ρίχνει λίγο λαδάκι ή γράσο. Ολο και κάπου θα χρειαστεί
Greatape Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Το λάδι δεν κάνει δουλειά γτ γίνεται χειρότερο. Θέλει λαδι μηχανής.
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Λαδάκι δεν εννοούσα παρθένο ελαιόλαδο άλτις.. Τεσπα εγώ στην θέση του θα το δοκίμαζα. Είναι και το θέμα ναι έφτιαξα κάτι. Και σίγουρα αν τον φτιάξει κάποια στιγμή θα χρειαστεί.
Greatape Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Λαδάκι δεν εννοούσα παρθένο ελαιόλαδο άλτις.. Τεσπα εγώ στην θέση του θα το δοκίμαζα. Είναι και το θέμα ναι έφτιαξα κάτι. Και σίγουρα αν τον φτιάξει κάποια στιγμή θα χρειαστεί. Έξτρα παρθένο
A_panM Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 οκ παιδια με βοηθησατε. Ευχαριστω πολυ!!!και δεν θα πεταξω τον ανεμηστηρα καθως ολο και καπου θα χρειαστει...
zafitolis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 μετα το βιντεακι που ειδα δοκιμασα και γω και αφαιρεσα την φτερωτη απο ενα παλιο ανεμηστηρακι που ειχα.αυριο θα παω να παρω κανα σπρει να δοκιμασω να το βαψω τι να ζητησω? οποιοδηποτε ανεξητηλο σπρει κανει?
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εγώ σε αυτόν έβαλα αστάρι, ένα σπρέι μπλε της Cosmos και πέρασα ένα χέρι με βερνίκι (πάλι σε σπρέι) Εννοείται αρχικά τον έτριψα λίγο με την σκληρή μεριά από ένα σφουγγάρι (αυτό το πράσινο)
zafitolis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ωραια θα δοκιμασω και γω να δω πως θα βγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα