Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,

ο μπροστινος ανεμηστηρας (120mm) τωρα τελευταια κανει αρκετο θορυβο.σημερα τον αντικατεστησα με εναν καινουργιο.Υπαρχει περιπτωση να φτιαχνεται η να τον παταξω?τον εχω 6 χρονια.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι καθαρισμένος και λαδωμένος?

καθαρισμενος ναι τον καθαρισα.Για λαδωμα οχι.Θα πρεπει λοιπον να τον λαδωσω ε?αλλα πως?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι καθαρισμένος και λαδωμένος?

Βασικα οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω να δεις αν ειναι καλα καθαρισμενος κ λαδωμενος γτ αν εχει σκονες κολλημενες πανω λογικο ειναι να κανει θορυβο

Δημοσ.

καθαρισμενος ναι τον καθαρισα.Για λαδωμα οχι.Θα πρεπει λοιπον να τον λαδωσω ε?αλλα πως?

Πάρε από τη γυναίκα σου ένα βουρτσάκι για βλεφαρίδες και ρίξε πάνω ελάχιστο λάδι. Κάνει και βουρτσάκι για ξυριστική μηχανή αν έχεις.

Δημοσ.

Πάρε από τη γυναίκα σου ένα βουρτσάκι για βλεφαρίδες και ρίξε πάνω ελάχιστο λάδι. Κάνει και βουρτσάκι για ξυριστική μηχανή αν έχεις.

εχω βουρτσακι απο ξυριστικη μηχανη αλλα θα παρω αυτο για τις βλεφαριδες απ την γυναικα μου α0χ0χδχ0αα0.

ευχαριστω!

Δημοσ.

γεια σας παιδια,

ο μπροστινος ανεμηστηρας (120mm) τωρα τελευταια κανει αρκετο θορυβο.σημερα τον αντικατεστησα με εναν καινουργιο.Υπαρχει περιπτωση να φτιαχνεται η να τον παταξω?τον εχω 6 χρονια.

Πριν σου ρίξει τηγανιά η γυναίκα σου

Ησουν σίγουρος ότι ο θόρυβος ερχόταν από την φτερωτή και πχ για κάποιον χ,ψ λόγο με τον καιρό απλά δεν πάταγε καλά και θέλανε λίγο σφίξιμο οι βίδες;

Μπας και ακουμπούσε στο περιβλημά του το καλώδιο τροφοδοσίας και συντονιζόταν. Σε αυτή τη περίπτωση (την έχω πατήσει) κάνει ακριβώς σαν τραχτέρ και νομίζεις ότι είναι το φουρφούρι

Για λάδωμα WD-40 ή γράσο ή λάδι (δεν κρατάει για πολύ) με μια μπατονέτα που είναι και μίας χρήσης

edit: Και τα λαδώματα και τα γράσα υπο την προϋπόθεση ότι η φτερωτή βγαίνει

Δημοσ.

Και αν το καταλάβει.... :shock: :shock: :shock:

αν με καταλαβει την εβαψα χεχε

Πριν σου ρίξει τηγανιά η γυναίκα σου

Ησουν σίγουρος ότι ο θόρυβος ερχόταν από την φτερωτή και πχ για κάποιον χ,ψ λόγο με τον καιρό απλά δεν πάταγε καλά και θέλανε λίγο σφίξιμο οι βίδες;

Μπας και ακουμπούσε στο περιβλημά του το καλώδιο τροφοδοσίας και συντονιζόταν. Σε αυτή τη περίπτωση (την έχω πατήσει) κάνει ακριβώς σαν τραχτέρ και νομίζεις ότι είναι το φουρφούρι

Για λάδωμα WD-40 ή γράσο ή λάδι (δεν κρατάει για πολύ) με μια μπατονέτα που είναι και μίας χρήσης

edit: Και τα λαδώματα και τα γράσα υπο την προϋπόθεση ότι η φτερωτή βγαίνει

η φτερωτη δυστυχως δεν αφαιρειται!Εννοειται πως κοιταξα τα παντα πριν..τωρα με τον νεο ανεμηστηρα ειναι ολα οκ..οποτε το προβλημα οφειλεται στον παλιο ανεμηστηρα...πως θα τον λαδωσω τωρα που η φτεςρωτη δεν βγαινει?

Δημοσ.

Όλα έχουν ένα αυτοκολλητάκι πίσω από τον ανεμιστήρα, το ξεκολλάς και βλέπεις το πλαστικό καπάκι το οποίο το βγάζεις! Στη συνέχεια στάζεις μία δυο σταγόνες στο μοτέρ και γυρνώντας τη φτερωτή περιμένεις (κάνα πεντάλεπτο) να την "τραβήξει"!

Να χρησιμοποιήσεις λεπτόρρευστο λάδι! Και του αυτοκινήτου κάνει δουλειά... αρκεί να μην είναι Κινέζος ο ανεμιστήρας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...