petros_samurai Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια εχω κονεξ 2 τρεχω παραθυρα εξ πι και εχω ενα δικτυο με αλλους 2 υπολογιστες.Ολα ηταν καλα μεχρι πριν λιγες μερες οπου η ταχυτητα μου επεσε σε μερικα kb και με συχνες αποσυνδεσεις,πηρα και δηλωσα βλαβη και μετα το τσεκ μου ειπαν πως ολα ειναι οκ και να κοιταξω το σπλιτερ και το μοντεμ.Ανακαλωψα το εξης:Οταν συνδεω το μοντεμ απουθειας στο πισι μου και δεν το περνω απο το σπλιτερ ολα ειναι οκ.Το θεμα ειναι πως αλλαξα σπλιτερ και το κανει και με τα δυο.Εχετε καμια ιδεα?
petros_samurai Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ναι,παρελειψα σορυ. Το ενα ειναι αυτο Link και το αλλο αυτο Link
Candlemass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αυτά δεν είναι splitters, είναι switches, το splitter είναι το μικρό κουτάκι που διαχωρίζει το dsl από το τηλέφωνο όταν χρησιμοποιείς modem+τηλέφωνο στην ίδια πρίζα. Αυτό θα σου είπαν να κοιτάξεις, μιας και το switch δεν έχει καμμία σχέση με αποσυνδέσεις στην dsl...
petros_samurai Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τιν βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα