Gutsugutsu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Γειά σας, Αντιμετωπίζω ένα "κουφό" πρόβλημα και θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Θέλω να κάνω επισύναψη αρχείων (λιγότερα των 10mb) σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά όσες φορές και αν το δοκίμασα με πετάει η σύνδεση από το ίντερνετ! Το δοκίμασα με διαφορετικούς brοwser αλλά πάλι το ίδιο. Μέτα κάνω επανεκκίνηση, έχω ξανά internet αλλά εαν προσπαθήσω να επισυνάψω τα αρχεία μου ξανά απ' την αρχή... Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!
shodan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δοκιμασες να τα ζιπαρεις και μετα να στείλεις το αρχείο;
Gutsugutsu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ζιπαρισμένο προσπαθώ να το επισυνάψω. Αλλά και σαν μεμονωμένο αρχείο που δοκίμασα πάλι με πετάει...
shodan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Πολυ περίεργο. Απο διαφορετικό λογαριασμό email δοκιμασες να το στείλεις; Με αλλα αρχεία στο κάνει ή μόνο με αυτο;
Gutsugutsu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Το δοκίμασα με gmail και yahoomail και στα δυο μου συμβαίνει το ίδιο. Το δοκίμασα με διαφορετικούς browser και με διαφορετικά αρχεία εικόνας. Σε όλα συμβαίνει το ίδιο! Χτές το δοκίμασα και με αρχείο κειμένου, αρχικά συνέβει το ίδο και με πέταξε από το ιντερνετ αλλά μετά επισυνάφτηκε και στάλθηκε το συγκεκριμένο αρχείο κειμένου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα