johnrock1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 παιδια ειμαι ανσεμα σε αυτα τα διο κινητα.....ποιο θα προτεινατε εσεις????
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 To galaxy για: την μεγαλυτερη οθονη την Super AMOLED οθονη τα 8 ενσωματωμενα gbyte μνημης τις custom rom αν σε ενδιαφερει να "σκαλιζεις" το κινητο σου στο μελλον το χαμηλοτατο SAR την χαμηλοτερη τιμη (αν ισχυει ακομα το 249 των mediamarkt) και αλλα..
johnrock1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 To galaxy για: την μεγαλυτερη οθονη την Super AMOLED οθονη τα 8 ενσωματωμενα gbyte μνημης τις custom rom αν σε ενδιαφερει να "σκαλιζεις" το κινητο σου στο μελλον το χαμηλοτατο SAR την χαμηλοτερη τιμη (αν ισχυει ακομα το 249 των mediamarkt) και αλλα.. νομιζα πως το htc ειναι καλιτερο.....
Lucretius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν η προσφορά των Mediamarkt ισχύει ακόμη; Το ψάχνω και εγώ το Galaxy s
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν η προσφορά των Mediamarkt ισχύει ακόμη; Το ψάχνω και εγώ το Galaxy s Στα 199Ε αποσο ξερω οχι. Στα 249 ισως να παιζει αν εχουν στοκ. Το καλυτερο που εχετε να κανετε , αν δεν βρεθει εδω καποιος να ξερει σιγουρα, ειναι να παρετε ενα τηλεφωνο να βεβαιωθειτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα