Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες ψαχνω για οθονη(μαζι με τηλεοραση ομως) για το πισι! περναω αρκετες ωρες ειτε για games ειτε για ταινιες και απ οτι εψαξα οι LED ειναι οτι καλυτερο για gaming! τι αλλο πρεπει να προσεξω; τι εχετε να προτεινετε; ευχαριστω!

Δημοσ.

νομιζω πως καπου ειχα διαβασει πως για games οι LED ειναι καλυτερες! δεν ισχυει κατι τετοιο; τι πρεπει να κοιταξω;

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι οι LED είναι καλύτερες για παιχνίδια? :/

Είναι πάντως προτιμότερο να παίζεις games με LED παρά με plasma. Και οι LCD όμως μια χαρά είναι για gaming! :rolleyes:

Δημοσ.

ρε παιδια τελικα ποια ειναι καλυτερη για gaming?οι led ή οι plasma?προχθες ειδα στα public μια LG plasma 50" (600E) και καπως μουντη μου φαινοτανε...μου φανηκαν πολυ σκουρα τα χρωματα και καθολου ζωντανα..επαιζε και μια ταινια τυπου τριακοσιους (300) και ητανε λες και επαιζε ταινια σαν και αυτες οπου κατευαζουμε με τιν αθλια αναλυση που δεν διακρινεις τπτ απο την τοση μαυριλα που επικρατει :/ :wacko:

Δημοσ.

LCD κοίτα για να πάρεις! και δε νομίζω να θες 50''

ΟΙ plasma είναι για ταινίες μόνο και οι led γενικής χρήσεις αλλά οι LCD υπερτερούν στα games!

γτ δε κοιτάς για καμιά τέτοια? Link

Αυτή Link την έχει ο γείτονας μου αλλά πιο παλιό μοντέλο και πιο λίγες ίντσες και είναι πάρα πολύ καλή (αν και δεν μου αρέσουν οι LG)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω βασικα ψαχνω τηλεοραση για το σαλονι οποτε παω στις 40-42"

50" ειναι πολυ μεγαλη δεν μου χρειαζετε απλα επειδη την ειδα χθες γιαυτο και την ανεφερα!!!

και εγω τις LG...δεν τις εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση (παρολο που λενε οτι ειναι καλες και φτηνες σχετικα τηλεορασεις)εμενα δεν μου κανουνε το κλικ οπως οι SONY!!!:/

εχω μια LG 20" την ειχα για τηλεοραση στο δωματιο και τωρα την εβαλα για οθονη pc Και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!για τοσο μικρη ενταξει δεν με χαλαει αλλα για σαλανιου τηλεοραση προτιμαω μια SONY!

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ.

Τότε πες μέχρι πόσα λεφτά θες να δώσεις και από πόση απόσταση θα παίζεις! πάντως πάνε σε lcd αν θες για παιχνιδια γιατι με τις LED θα έχεις διάφορα θέματα π.χ. αυτό που λένε "lag". αφού δεν θες να βλέπεις ταινίες τότε μη κοιτάς καθόλου τις πλασμα, άσε που καιν και πολύ ρεύμα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε πες μέχρι πόσα λεφτά θες να δώσεις και από πόση απόσταση θα παίζεις! πάντως πάνε σε lcd αν θες για παιχνιδια γιατι με τις LED θα έχεις διάφορα θέματα π.χ. αυτό που λένε "lag". αφού δεν θες να βλέπεις ταινίες τότε μη κοιτάς καθόλου τις πλασμα, άσε που καιν και πολύ ρεύμα!

επειδη δεν εδωσα πληροφοριες!!!οπως ειπα θα την εχω στο σαλονι...οποτε περισσοτερο θα την χρησημοποιω κανονικα ως τηλεοραση και βλεπωντας ταινιες...και κανα 2-3 ωρες το πολυ την ημερα Gaming!!!

η αποσταση θαναι περιπου στα 2-2.5 μετρα!

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ.

παιδες σορρυ κιολας αλλα το thread ειναι δικο μου και εγω ψαχνω μια τβ/οθονη για το πισι για να παιζω games, να βλεπω ταινιες κ να μου μεινει κ ως τιβι οταν τελειωσω με τη σχολη..τι 40 ιντσες λετε στο παλικαρι;! εμενα θα μου προτεινετε τιποτα; θα κλαψω!

Δημοσ.

Λεφτά? :P πάρε 46 για να γουστάρεις καλό gamming! Link αλλά θα σου είναι λίγο μεγάλη στα τηλεοπτικά κανάλια :P

διαφορετικά ψάξε για 37-40'

Link

παιδες σορρυ κιολας αλλα το thread ειναι δικο μου και εγω ψαχνω μια τβ/οθονη για το πισι για να παιζω games, να βλεπω ταινιες κ να μου μεινει κ ως τιβι οταν τελειωσω με τη σχολη..τι 40 ιντσες λετε στο παλικαρι;! εμενα θα μου προτεινετε τιποτα; θα κλαψω!

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-B2430HD-LCD-TV-Monitor-24-SM-B2430HD.htm

Πες και πόσα λεφτά θες να δώσεις και πόσες ιντσες θελεις?

Δημοσ.

150-200 δινω..αμα ειναι κατι απιστευτο να δωσω 230 ξερω γω! αλλα πλεον με μπερδεψατε..δεν ξερω τι να ψαξω! φανταζομαι γυρω στις 22-23 ιντσες ειναι καλα..

Δημοσ.

150-200 δινω..αμα ειναι κατι απιστευτο να δωσω 230 ξερω γω! αλλα πλεον με μπερδεψατε..δεν ξερω τι να ψαξω! φανταζομαι γυρω στις 22-23 ιντσες ειναι καλα..

ειχανε μια καλη οθονη και φτηνη στα eshop 22" samsung αλλα αποτι ειδα δεν την εχουνε τωρα!!την ειχε παρει ενας ξαδερφος πριν λιγους μηνες και μαρεσει πολυ για οθονη pc και γενικα για gaming ειχε ωραια χρωματα και πολυ καλη αναλυση!!!μια καλη λυση ειναι η samsung που σου προτεινε ο ποντιος στο παραπανω ποστ να σου πω την αληθεια και απο 24-27" να πηγαινες θα ητανε πιο εντυπωσιακο ειδικα με μια 27" ολα τα λεφτα ;)

Λεφτά? :P πάρε 46 για να γουστάρεις καλό gamming! Link αλλά θα σου είναι λίγο μεγάλη στα τηλεοπτικά κανάλια :P

διαφορετικά ψάξε για 37-40'

Link

οταν λες θαναι λιγο μεγαλη στα τηλεοπτικα καναλια τι εννοεις???θα παραμορφωνει την εικονα?

Δημοσ.

οταν λες θαναι λιγο μεγαλη στα τηλεοπτικα καναλια τι εννοεις???θα παραμορφωνει την εικονα?

Απλά για 2-2,5 μέτρα και να βλέπεις τηλεόραση είναι λίγο μεγάλη η 46' αλλά αν βλέπεις HD υλικό τότε μετά από καιρώ θα θέλεις και μεγαλύτερη :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ας πουμε σ αυτην που προτεινει ο ποντιος η αντιθεση της ειναι 70.000:1 ενω σε κατι αλλες βλεπω πολυ παραπανω! Link τι πρεπει να προσεχω;

τελικα τι ψαχνω; LED ή LCD

Επεξ/σία από metzelos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...