ferongr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μπουκαλάκια μέχρι 100ml το καθένα, όσα χωράνε στην είδικη σακούλα που θα σου δώσουν (χωράνε 3-4 άνετα, μικρότερα πολύ περισσότερα). Μπαταρίες στη χειραποσκευή και ιδανικά σε θήκες μεταφοράς.Το μη σφραγισμένο για τη χρήση που κάνεις μπορείς να το έχεις σε μια τσέπη άνετα. Για λάπτοπ δεν ξέρω αλλά λογικά περνάει σαν χειραποσκευή. 1
discoboyminimal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 κανενα απο τα 2 μπουκαλακια δεν ειναι σφραγισμενο.. οποτε παω εκει και μου τα βαζουν σε σακουλακι και τα παιρνω πανω μαζι μου. και τις μπαταριες, τις πεταω μεσα στην τσαντα. δεν εχω καποια θηκη μεταφορας.. θα τις βαλω διπλα με τον φορτιστη ετσι ωστε αν πουν κατι , να τους εξηγησω πως και τι.. δεν πιστευω να εχω προβλημα δλδ..ετσι?
ferongr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Για δικό σου καλό να έχεις μια θήκη μπαταριών η να μονώσεις τον θετικό πόλο με ταινία. 1
discoboyminimal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 θηκη δεν παιζει να βρω..τωρα να μονωσω τον πολο?πως?να τον βαλω λιγη μονωτικη ταινια?τι εννοεις
ferongr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μονωτική ταινία πάνω απο το θετικό για προστασία από τυχόν βραχυκύκλωμα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Και το συντομότερο να αφοράσεις θήκη να τις βάζεις μέσα. Δεν είναι ωραίο θέαμα 18650 που βραχυκυκλώνουν. 1
gr1goris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Καταρχήν Ευχαριστώ Εσένα & Οσους Μου Απάντησαν Η Θα Απαντησουν ! Ναι Τον Έχω Γεμίσει Βράδυ Δεν Άτμισα Καθόλου Κοιμήθηκα & Το Πρωί Που Ξύπνησα Καμιά Διαρροη ! Με Το Καφεδακι Άρχισα Να Ατμιζω Κανονικά Καμια Διαρροη Πάλι Μεχρι να Φτάσει Περιπου Στη Μέση ! Το Έγραψα Οτι Άλλαξα Αντίσταση Μετα Απο Περιπου Μια Εβδομάδα Οταν Μου Τελείωσε Και Το Υγρό (20ml) & Πήγα Να Αγοράσω Υγρό Πηρα Και Μια Νέα Αντίσταση Και Μου Την Πέρασαν Στο Καταστημα Αλλά Δυστυχώς Τα Ίδια !!! Όχι Αυτό Μου Το Έδωσαν Να Το Καταλαβω Στο Κατάστημα Όταν Παταω Το Κουμπί Να Κάνω Τζουρα (Και Το Κάνω) Και Να Αποφευγω Να Φυσαω (Προς Τα Μέσα) Αντί Να Ρουφάω ! Αυτό Με Την Μπατονετα Που Λες Το Κάνω Οταν Καταλάβω Την Πρώτη Σταγόνα Που Έρχετε Στο Στόμα Μου ! Θα Το Κάνω Και Όπως Μου Λες Αν Και Δυσκολευομαι Να Υπολογίσω Ακριβως Πότε Θα Μου Το Κάνει ! & Πληροφοριακά Στο Λέω Δεν Χωράει Μπατονετα Μέσα Στο Σωλήνα Στρίβω Χαρτοπετσετα Την Κανω Ενα Λεπτο "Μακαρόνι" & Την Περναω Μέσα Απο Τον Σωλήνα !! Ατμιζα Χαμηλοτερα...Δλδ. 4.0V 10W 1.6Ω To Αυξησα Μήπως Είχε Να Κάνει Με Το Προβλημα Που Έχω Αλλα ΔΕΝ...Όμως Το Κρατησα Έκει Ψηλα Γιατι Μου Αρέσε Και Οχι Δεν Μου Φέρνει Καμενη Γεύση ! Παρεπιπτοντως Να Σου Πω (Μαλλον Θα Το Ξέρεις) Ότι Η Αντίσταση Κάτω Έχει Ρύθμιση Για Το Πόσο Άερα Θα Τραβας Στην Τζούρα (Τα Λέω Καλα Άραγε? ) Τωρα Με Αυτό Που Μου Έγραψες "Δεν βλέπω τροπο με τον οποίο ένας ατμοποιητής δεν εχει διαρροές γεμάτος αλλά εχει μισοάδειος" Με Έβαλες Σε Σκέψεις Για Την Αντίσταση...Και Όχι Ότι Αποκλείετε Να Έπεσα Σε Ελατωματική Παρτιδα Αντιστάσεων Αλλά Το Θεωρώ Σπάνιο...Όσο Το Οτι Να Υπάρχει Θέμα Συμβατότητας Μεταξυ Αντίστασης Και Ατμοποιητή !! Δυστυχως Όπως Προείπα Δεν Έχω Αρκετες Γνώσεις Στο Θέμα...Ατμοποιητή Μου Προτειναν Απο Το Κατάστημα Σαν Συμβατο & Πολυ Καλό Αυτόν Που Έδωσα Παραπάνω Και Συνέπεια Αυτου Ηταν Η Αντίσταση Που Ταιριάζει Με Αυτον ! Βέβαια Το Κιτ Μέσα Έχει και Έναν Αντάπτορα Που Μπορεις Να Βάλεις & Άλλον/ους Ατμοποιητές Για Αυτο Και Ρωτησα Αν Ξέρει Καποιος Να Μου Προτείνει Καποιον Άλλον Να Δοκιμάσω ! Δυστυχώς Σωκράτη Όπως Έγραψε Και Basilisc Τωρα Τα Έδωσα...Με Τον Πιάσανε...Παει Τώρα ! (Το Καλό Που Μένει Είναι Η 6άμηνη Εγγύηση Που Έχει) Αλήθεια Πόσο Έχει Το istick 30W Εδω Ελλάδα ??? Σε Ευχαριστω Γρηγόρη Για Την Απάντηση Και Την "Κατανόηση" Σου ! Διαβάζω Όσο Μπορώ Γιατι Στα Φόρουμ Οπως Και Εσυ Θα Ξέρεις Οι Σελίδες Ειναι Ατέλειωτες Και Kάπου Το Χάνεις !!! To istick 30W Απ' Ότι Είπαν Εδω Και Οι Συμφορουμίτες Ειναι Αντιστοιχο Με Αυτό Που Αγορασα & Έγω ! Οπότε Έρχετε Η Ερώτηση Κρίσεως Τον Ατμοποιητη Που Έχεις Αν Τον Έχεις Παρει Απο Κάποιο Καταστημα Έδω Ελλάδα Και Πόσο Ακριβως Έχει ?? Όσο Για Τα Υγρά Που Αναφερεις D.I.Y. Ευελπιστώ Κάποια Στιγμη Να Τα Φτιάχνω Και Εγώ... Αλλά Μεχρι Να Γίνει Αυτό (Ένα Βήμα Τη Φορά) Ας Αποκτήσω Πρωτα Λιγη Εμπειρία Πάνω Στο Ηλ. Τσιγάρο Και Στα Προβλήματα Του Και Μετά Προχωράω Στα Υγρά ! Τελικά Όπως Σε Όλα τα Αθλήματα Έτσι Και Σε Αυτό Ισχύει Το "Θα Πληρώσεις Για Να Μάθεις Η & Το Αντίστροφο Αν Δεν Πληρώσεις Δεν θα Μάθεις" !!! Το istick 30w το πηρα απο ελλαδα και το ακριβοπληρωσα και εγω γιατι το πηρα με τον φορτηστη του ενω ειχα 3-4 ιδιους στο σπητι απο τα κινητα τον ατμοποιητη και αυτον απο ελλαδα 35 εωρω τον εβρισκα απο κινα γυρω στα 20-22 ευρω αλλα δεν ειχα την υπομονη να περιμενω καμια 20-30 μερες να ερθει το στησημο του ειναι σχετικα ευκολο ειχα δει και 5-6 βιντεακια και το πρωτο μου στησημο ηταν αρκετα ικανοποιητικο Στο αεροδρομιο ειπαρχει καποιο οριο στα ml που εχεις δικαιωμα να παρεις μαζι σου στην καμπινα δεν θυμαμαι ποσο αλλα σιγουρα μεχρι 60 ml δεν θα εχεις προβλημα εμενα μου πεταξαν τον χειμωνα που ταξιδευα για ρωμη σαμπουαν αφρολουτρο και αφρο ξυρισματος συγνωμη κυριε μου ειπαν αλλα τοσα πολλα υγρα απαγορευωνται απο τον κανονισμο 1
discoboyminimal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 50ml θα εχω ολα κ ολα! τζιχαντιστη θα με περασουν?η νιτρογλυκερινες θα κουβαλαω? και 3 μπαταριουλες που ισα που μπορουν να βγαλουν 12,6 volt και 95 ampere pulsing τι τους πειραζει τοσο..
omghi2u Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 εαν πεσει λιγο υγρο αναπληρωσης στο δαχτυλο τι γινεται? επεσε λιγο στο δαχτυλο μου κ το ενιωσα περιεργο, μετα απο 1 λεπτο περιπου το ξεπλυνα με οινοπνευμα ... αλλα μπορει να συμβει κατι?
gr1goris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Υγρο στο δακτυλο OMG παει μπορει και να το χασεις βρε εδω το ατμιζουμε και εσυ στεναχωριεσε πως επεσε μια σταγονα στο δακτυλο σου στη μονη περιπτωσει που πρεπει να προσεχουμε ειναι οταν μεταχειριζομαστε βασεις υγρων που εχουν υψηλη συγκεντρωση νικοτινης επειδη το δερμα αποροφαει αμεσα την νικοτινη τωρα για ετοιμο υγρο που περιεχει 9-12 αντε 18 ml νικοτινης δεν υπαρχει θεμα ανησυχίας 2
akpe Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Έχουμε γνώμες για tobeco marquis; Πόσο εύκολο/δύσκολο είναι να στήσεις οριζόντια ή κάθετη αντίσταση, δεδομένης της κατασκευής του;
nikoskon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Όλα μαθαίνονται. Δεν θα έλεγα πως πρέπει να σε προβληματίζει ιδιαίτερα το θέμα στησίματος.<br /> Θα εστίαζα περισσότερο στην απόδοση ενός ατμοποιητή.
mouxaxa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Φίλος ψάχνει για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Του έχουν προτείνει από Ελλάδα eleaf 50W και κάποιον ατμοποιητή Nautilus στα 120 ευρώ μαζί με υγρό. Προσπαθώ να τον πείσω να πάρει απ'εξω γιατί ειναι κοροϊδία από εδώ. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα κιτ με τα παραπάνω να του στείλω τα λινκ? Κολλάει και στο ότι δεν θα έχει εγγύηση. Εν αναμονή των απαντήσεων σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
nikoskon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Τα έχουμε πει πως το Subox με τις αντιστάσεις του 1. 5Ω είναι υπέρ του δέοντος αρκετό για ένα νέο ατμιστή. Κόστος 48.50€ από Fasttech https://www.fasttech.com/products/0/10014058/2385501-authentic-kanger-subox-mini-black-starter-kit ή 98€ από Ελλάδα http://www.310.gr/kanger-subox-50W?filter_name=subox Ας διαλέξει εκείνος. Θα προτιμούσα να μου μείνουν 50€ για υγρά πάντως. Όπου 50€ σε υγρά για κάποιον που ατμίζει φθηνά υγρά και χαλαρά μπορεί να αντιστοιχούν και σε 7-8 μήνες ατμίσματος. Τέσπα. 1
parlapipas25 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Τα έχουμε πει πως το Subox με τις αντιστάσεις του 1. 5Ω είναι υπέρ του δέοντος αρκετό για ένα νέο ατμιστή. Κόστος 48.50€ από Fasttech https://www.fasttech.com/products/0/10014058/2385501-authentic-kanger-subox-mini-black-starter-kit ή 98€ από Ελλάδα http://www.310.gr/kanger-subox-50W?filter_name=subox Ας διαλέξει εκείνος. Θα προτιμούσα να μου μείνουν 50€ για υγρά πάντως. Όπου 50€ σε υγρά για κάποιον που ατμίζει φθηνά υγρά και χαλαρά μπορεί να αντιστοιχούν και σε 7-8 μήνες ατμίσματος. Τέσπα. Το subox mini kit περιεχει μπαταρια η οχι?Αν δεν εχει,ποια και απο που μπορω να προμηθευτω? Επισης τα υγρα χωρις αρωματα και νικοτινη κανουν κακο στην υγεια?
Screamer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Screamer, όταν λες έχεις διαρροές, τί ακριβώς εννοείς; Στάζει (αρκετό) υγρό από την βάση του ατμοποιητή σου ή εννοείς ότι σου έρχεται υγρό στο στόμα όταν ρουφάς; Είναι διαφορετικά προβλήματα αυτά. Αν κατάλαβα καλά, εσένα μάλλον υγρό στο στόμα σου έρχεται. Ως ένα σημείο, και αναλόγως τον ατμοποιητή, αυτό είναι αναμενόμενο. Το υγρό που περνάει σαν ατμός από την "καμινάδα" και δεν προλαβαίνεις να το τραβήξεις με την τζούρα σου, ξαναγίνεται υγρό και με την επόμενη τζούρα παίζει να σου έρθει στο στόμα. Αλλά μιλάμε για μια σταγόνα, όχι να ρουφάς υγρό συνέχεια. Από την άλλη, παίζει να έχεις υπερτροφοδοσία υγρού. Ο συγκεκριμένος ατμοποιητής, δουλεύει λέει καλύτερα στα 20 watt. Δοκίμασε να το πας από τα 15 που το δουλεύεις στα 20 και παίξε με τις διαφορετικές επιλογές εισαγωγής αέρας στην βάση του ατμοποιητή. Μήπως το έχεις στην μικρότερη τρύπα; Αν ναι, δοκίμασε να το βάλεις 20watt και στην μεγαλύτερη τρύπα που υπάρχει. Λύση στάνταρ υπάρχει και συγκεκριμένα πράγματα μπορείς να αλλάξεις, δεν είναι 100άδες. Το ότι μπορεί να έπεσες σε μια ελαττωματική κεφαλή μπορεί, αλλά λες άλλαξες τόσες και το πρόβλημα συνεχίζεται, άρα κάτι κάνεις λάθος. Παίζει να 'ναι μέχρι και ο τρόπος που παίρνεις τζούρα. Αυτό που μπορούμε ουσιαστικά να αλλάξουμε είναι τα watts και οι επιλογές της εισαγωγής αέρα. Γνωρίζεις αναλογία vg/pg στο υγρό σου, γράφει επάνω στην συσκευασία; Παίρνεις ποτέ γεύση καμμένου; Δεν γνωρίζω και τον συγκεκριμένο ατμοποιητή για να βοηθήσω περισσότερο, προφανώς κάποιο μοντέλο κάποιας εταιρίας είναι που απλά κότσαρε το όνομα της πάνω η nobacco, αλλά ΠΟΙΟΣ δεν ξέρω. Λίγο από Arctic, λίγο από Atlantis μου φέρνει εμφανισιακά, αλλά 1.5 ohm αντίσταση που θέλει 20 watts...ξέρω 'γω; Η μπαταρία π.χ. είναι το Istick 30, κάνει μπαμ από μακρυά. Καλησπέρα...Καλησπέρα... Καταρχήν Λέγε Με Βασίλη.... & Έστάζε Αρκετό Υγρό Από Την Βάση Του Ατμοποιητή & Μου Έρχόνταν Υγρό Στο Στόμα ¨Οταν Ρουφάγα !!! Αμα Ήταν Σταγόνα Δεν Θα Υπήρχε Πρόβλημα Αλλα Ήταν Αρκετές Σταγόνες Οταν Το Υγρό Έπεφτε Γύρω Στη Μέση Του Ατμοποιήτη !! Σωστά Μάντεψες Οτι Υπήρχε Υπερτροφοδοσια Υγρού Αλλά Δεν Ήταν Λόγω Watt (Αν Και Το Έκανα Αυτο Που Μου Έγραψες Το Πήγα Δλδ Στα 20 Watt Αλλα Δεν Άλλαξε Τιποτα...& Επίσης "Έπαιξα" Με Την Εισαγωγή Αέρα Ρυθμίζοντας Από Την Τρύπα Κάτω Αλλά Όμοιως Δεν Άλλαξε Τπτ & Το Πρόβλημα Συνεχιστηκε !) Ιδανικά Αυτος Ο Ατμοποιητης Δουλεύει Στα 13 Αντε Το Πολύ Στα 15 Watt ! Δεν Άλλαξα Πολλές Κεφαλές Αλλά Μια Μόνο Όταν Πήγα Να Αγορασω Υγρο Για Δευτερη Φορά (20ml) Το Υγρό Που Ατμίζω Είναι Αυτο (http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-liquids/102-01-01-0103-e-liquid-20ml-ry-2-med-11mg-detail) & Όχι Γεύση Καμμένου Δεν Μου Έφερε Ποτέ Ευτυχώς Γιατι Μπορει και Να Αηδίαζα ! Και Οι Τζούρες Που Παίρνω Μια Χαρά Δεν Τις Λες Γιατί Κάποιες Φορες Βιάζομαι Η Τραβαω Και Δύο Μαζι Και Αυτό Από Ότι Έχω Καταλάβει Φέρνει Το "Πρόβλημα" Της Σταγόνας Του Υγρού Στο Στόμα !! Άλλα Για Να Καταλάβεις Τι Εννοούσα Εγώ Όταν Έλεγα Διαρροή...Απο Τα Δύο Υγρά Των 20ml Που Έχω Πάρει Μεχρι Τώρα Το Ένα Εχω Καπνίσει !!! Το Άλλο...Μισο Έιχε Φύγει Στις Διαρροές Και Το Άλλο Μισό Το Έχυνα Απο Την Τσαντίλα Μου & Την Απροσεξία Μου Όταν Συνεχως Καθάριζα Τα Διάφορα !!! Αλλά Ευτυχώς Ένας Τεχνικος Τους Που Μίλησα Στο Τηλ. Κατάλαβε Ότι Αυτο Που Του Έλεγα Σε Καινουργια Εξαρτήματα Ηταν Παράλογο...Μου Ζητησε Να Περασω Απο Τα Γραφεία Τους Να Το Δει...Πήγα...Διεπιστωσε Και Αυτός Αυτα Που Του Έλεγα...Κατάλαβε Οτί Ο Ατμοποιητής (Ολοκαινουργιος) Ήταν Μούφα Και Μου Τον Άλλαξε Χωρις Καμια Επιβαρνυση (Να'ναι Καλά Γιατί Ειχε Και 20 Euro) Τώρα Που Γράφω Απολαμβάνω Τις Τζούρες Μου ! Και Φυσικά Με Είδε Πως Τραβαω Τζούρα Και Μου Ειπε Κάποια Πράγματα Διορθωτικά Γιατί Τραβάω Γρήγορα Λες Και Θέλω Να Προλαβω Μη Τελειώσει Το Τσιγάρο !! Αλλά Αυτό Θα Το Διορθώσω Μου Μοιάζει Παιχνιδακι Μπροστά Στο Καθαρισμα Όλων Των Εξαρτημάτων Καθε Τρεις Και Λίγο !!! Πάντως Σε Ευχαριστω Για Την Απάντηση Σου Γιατί Δείχνεις Να Ξέρεις Το Αντικείμενο Και Απαντας Τεκμηριωμένα ! Το subox mini kit περιεχει μπαταρια η οχι?Αν δεν εχει,ποια και απο που μπορω να προμηθευτω? Επισης τα υγρα χωρις αρωματα και νικοτινη κανουν κακο στην υγεια? Στο Πρώτο Σου Ερώτημα Στη Ελληνικη Σελίδα Που Σου Έγραψε Ο Φίλος nikoskon Κάτω Κάτω Αναφέρει... " Προσοχή: ....Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει μπαταρία 18650 και πρίζα τοίχου. " Στα Άλλα Σου Ερωτήματα Δεν Μπορώ Να Σου Απαντήσω Καθότι Και Έγω Νεός Στο Άθλημα Του Ατμου ! Το istick 30w το πηρα απο ελλαδα και το ακριβοπληρωσα και εγω γιατι το πηρα με τον φορτηστη του ενω ειχα 3-4 ιδιους στο σπητι απο τα κινητα τον ατμοποιητη και αυτον απο ελλαδα 35 εωρω τον εβρισκα απο κινα γυρω στα 20-22 ευρω αλλα δεν ειχα την υπομονη να περιμενω καμια 20-30 μερες να ερθει το στησημο του ειναι σχετικα ευκολο ειχα δει και 5-6 βιντεακια και το πρωτο μου στησημο ηταν αρκετα ικανοποιητικο Γρηγόρη Σε Παρακαλώ Γράψε Μου Πιο Μοντέλο Ατμοποιητη Έχεις Και Απο Που Το Πήρες (Αν Το Απο Που Το Πήρες Θεωρείτο Διαφήμιση Να Το Γράψεις...Στείλε Μου Pm) !! Εντάξει Το Προβλημα Το Έλυσα Αλλά Για Παν Ενδεχόμενο Να Γνωριζω Μοντέλο Και Τοποθεσία Γιατί Κάποια Στιγμη Θα Πρέπει Να Μάθω Να "Στήνω" Και Έγω...Δεν θα Περασω Όλη Τη Ζωη Με Εναν Ατμοποιητη !!! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2015 από Screamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις