Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα Magneto είχαν διάφορα προβλήματα και μέτρια απόδοση, δεν ξέρω για το 3 επίσης ούτε για το Smowell. Αν θες μηχανικό με άριστη απόδοση και διακόπτη σου συστήνω από προσωπική εμπειρία https://www.fasttech.com/p/1943604. Άριστος διακόπτης, ελάχιστή πτώση τάσεως ακόμα και στα 0.18Ω που το δούλεψα και φθηνότερο. Επίσης είναι το πιό μικρό mod με 18650. Μόνο θέμα, λόγω υβριδικού, ο πόλος του ατμοποιητή πρέπει να προέξέχει πιο πολύ από το σπείρωμα. Για κάτι πιό κλασσικό με πιο "ασφαλές" καπάκι καθώς και δυνατότητα να λειτουργεί με 18350 το παλιό καλό Nemesis είναι άριστη επιλογή https://www.fasttech.com/products/1448300

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

0.40mm twisted kanthal, 3mm εσωτερική διάμετρος, 7 η 8 (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα) σπείρες. 0.9Ω. Βαμβάκι ίσα που ακουμπάει στη βάση και είναι λεπτό, απλώμένο και μακρυά από τις τρύπες. Υγρά 80VG.

Όταν λες λεπτό; Επειδή αν βάλω λίγο βαμβάκι πάλι μπορεί να έχει dry hits. Μήπως το κάνεις όπως ο άλλος στο YouTube που βάζει πολύ βαμβάκι και μετά κάθεται και το χτενίζει από κάθε μεριά; Αν μπορείς να δώσεις λίγο διαστάσεις του strip που χρησιμοποιείς θα καταλάβω καλύτερα.

Δημοσ.

Καλημέρα...Καλησπέρα...Συμφορουμίτες...

Εδω & Λίγο Καιρό Μπήκα Και Έγω Στον Κόσμο Του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου !!!

Γνώριζα & Γνωρίζω Λίγα Πράγματα & Έτσι Το Έχω Ρίξει Στο Διάβασμα Σε Διάφορα Φόρουμ Για Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Για Να Μάθω Όσο Το Δυνατον Περίσσοτερα !

Ωστόσο Επειδή Στο Insomnia Είμαι Μέλος Χρόνια Αποφάσισα Να Γράψω Εδω Το Πρώτο Πόστ Μου Και Να

Εκφράσω Κάποιες Απορίες Μου Γιατί Βλέπω Και Το Επίπεδο Των Γνώσεων Των Συμφορουμιτών Ειναι Αρκετα Υψηλό Θα Έλεγα Από Όσα Έχω Διαβάσει Μεχρι Τώρα Στις Προηγούμενες Σελίδες !!

Ειχα Αποφασίσει Να "Κόψω" Το Τσιγάρο Πάρα Πολύ Καιρό Πριν Αλλά Δεν Τα Κατάφερα...Με Την Εμφάνιση Του Ηλεκτρονικου Τσιγάρου Χάρηκα Γιατί Αμέσως Στο Μυαλό Μου Μπήκε Η Ιδέα Του Υποκατάστατου...Αλλά Επειδή Ένας Απο Τους Πρώτους Χρήστες Ηλ. Τσιγάρου Ήταν Ο Αδελφός Μου & Επειδη Έβλεπα Απο "Πρώτο' Χέρι Τα Μειονέκτηματα Του Δεν Το Έκανα...Επίσης Αποτέλεσμα Της Πρώτης Γενιας Των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Είναι Ο Αδελφός Μου Να Ξαναγυρίσει Στο Κανονικό Τσιγάρο & Να Μη Θέλει Να Ξανακουσει Πόσο Μάλλον Να Δοκιμάσει Ηλεκτρονικό Τσιγάρο !

Έτσι Έρχόμαστε Στο Σήμερα Και Συγκεκριμένα Πριν 3 Περίπου Εβδόμαδες Που Μπήκα Σε Μαγαζί Ηλ.Τσιγάρου Για Να Πάρω Τις Πρώτες Πληροφορίες !

Για Να Μην Μακρυγορώ Παραπάνω Μετά Από Κάποιες Σκόρπιες Πληροφορίες Απο 'δω & Απο 'κει & Με Την Παροτρυνση Ενος Καλού Φίλου "Εφτιαξα" Ένα Κιτ Ηλ.Τσιγάρου Nobacco ! Ξέρω Ότι Το Πλήρωσα Κατιτίς Παραπάνω Μιλώντας Πάντα Για Τιμές Έλλάδας Γιατί Δεν Έχω Πιστωτικές Κάρτες Για Να Αγοράσω Από Το Εξωτέρικο (Λόγω Της Κρίσης) & Δεν Θα Μπορούσα Να Περιμενω Απο 15-30 Ημέρες Για Να Παραλάβω ! :fear:

Το Κίτ Που Έφτιαξα Είναι Αυτό :

1) http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/2869-01-01-1183-nobacco-mas-30w-wood-detail

2) http://www.nobacco.gr/el/e-shop/accessories/atmopoiites-126/2899-01-01-1198-nobacco-mas-20w-plus-glassomizer-detail

3) http://www.nobacco.gr/el/e-shop/accessories/atmopoiites-126/antallaktika-134/2836-01-01-1153-atomizer-mas-20w-1-5ohm-detail

& Ατμίζω Αυτό Το Υγρό (Ως Επι Το Πλείστον)  http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-liquids/102-01-01-0103-e-liquid-20ml-ry-2-med-11mg-detail

Τα Συμπεράσματα Μου Τώρα Είναι Οτί Είμαι Αρκετα Ικανοποιημένος Μέχρι Στιγμής...ΑΛΛΑ...

1) Δεν Μου Αρέσει Να Μου Πιάνει Τον Ποπό Μου Η Nobacco Οικονομικά

2) Σtο Review Tου Ρένου Για Το Kanger Tech Subox Mini (Που Απ' Ότι Βλέπω Μοιάζει Κάπως Με Το Δικο Μου Κιτ) Αναφέρει Πως Η Τιμή Του Στην Ελλάδα Είναι 100 Euro Λεφτα Παραπλήσια Που Έδωσα Και Έγω (Ξέρω Ξέρω Σαν Μ@λ@κ@ς Θα Λέτε :-D )

3) Έχω Ένα Θέμα Που Με "Διαολίζει" Και Θέλω Τα Φώτα Σας (Δλδ. Θέλω Τα Φώτα Σας Σε Πολλά Θέματα Αλλά Αυτα Θα Τα Πουμε Εν Καιρό Ευελπιστώ) Ενώ Την Πρώτη Έβδομαδα Όλα Πήγαιναν Μια Χαρα Την Δεύτερη Εβδομάδα Άρχισα Να Έχω Διαρροή Υγρού Δηλ. Αρχίζει Σιγά-Σιγά Το Υγρό Και Μου Έρχετε Στο Στόμα ! Τη Στιγμή Που Γίνετε Αυτό Αρχίζω Και Λύνω Τα Πάντα Και Αρχίζω Να Καθαρίζω Το "Λαδάκι" Σε Όλα Τα Έξαρτήματα ! Μετά Απο Λίγο Άτμισμα Ξανά Τα Ίδια ! Πήγα Στο Μαγαζί Που Το Αγόρασα Το Γέμισαν Υγρο Μπροστά Μου Ρούφηξαν Διάφορες Τζούρες Και Μου Είπαν Οτι Δεν Βλέπουν Πρόβλημα. Το Πήρα Και Έγω Και Όντως Πάλι Για Μια Ημέρα Δεν Έιδα Πρόβλημα Μετά Ξανά Τα Ίδια !!! Είπα Μπορεί Να Φταίει Η Αντίσταση Καθως Τις Πρώτες Μέρες Που Το Είχα Έκανα Χρήση "Πιπίλας" :-(  Άλλαξα Μια Αντίσταση Αλλά Ξανά Μανά Τα Ιδια !!! Παρατήρησα Λοιπόν Ότι Όταν Το Γεμίζω Full Σε Υγρό Δουλεύει Απροβλημάτιστα Όταν Φτάνει Στη Μέση Τότε Ακριβως Αρχίζει Το Πρόβλημα Της Διαροής & Αναγκαστικά Το "Λύνω" Όλο Το Καθαρίζω Το Γεμίζω Και Πάλι Δουλεύει Άψογα !!!

(Ξέχασα Να Αναφέρω Ότι Aτμίζω Στα 4,9V 15W 1,6Ω Tουλάχιστον Αυτό Βλέπω Στην Οθόνη)

Μπαίνοντας Στη Σελίδα Τους Είδα Ότι Για Τον Συγκεκριμένο Ατμοποιητή Δίνουν Εγγύηση 3 Ημέρες  :ph34r:   :confused:   :-D  Οπότε Έβγαλα Το Συμπέρασμα (Χωρις Να Μπορώ Να Είμαι Σίγουρος 100%) Ότι Αυτός Μου Την Κάνει Την "Δουλειά" ! Αν Είναι Έτσι Και Μπορει Κάποιος Συμφορουμίτης Να Πει Μια Γνώμη Η Αν Κάπου Έχει Ακούσει Το Ίδιο Προβλημα Θα Του Είμαι Υπόχρεος Για Να Μπορέσω Να Δω Τι Μπορώ Να Κάνω !  Γιατί Να Τους Δίνω Εικοσάρια Για Ατμοποιητές Συνέχεια & Δεν Λέει & Δεν Έχω !!! Επίσης Μια ¨Ερωτηση Που Θέλω Να Σας Κάνω...Μπορώ Να Βάλω Άλλον Ατμοποιήτη Στο Συγκεκριμένο Κιτ (Νομίζω Οτι Θα Μπορώ) Πιθανόν & Άλλη Αντίσταση & Αν Ναι Μπορείτε Από Την Εμπειρία Σας Να Μου Προτείνετε Κάποιον ?

Είναι Αρκετά Τα Θέματα Που Θέλω Να Ρωτήσω Για Να Μάθω Αλλα Δεν Θα Το Κάνω Τώρα Γιατί Μάλλον Ήδη Έχω Καταντήσει Κουράστικός Μετα Από Τέτοιο "Σεντόνι" Που Έγραψα...Τα Υπόλοιπα Θα Έρθουν Μέσα Απο Την Συζήτηση Εδω !!!

Ευχαριστώ Εκ Των Προτέρων Για Την Οποιαδήποτε Βοήθεια/Συμβουλή Σας ! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι θες να πληρωσεις το brand thw nobaco?65 ευρω για το mass.Ειναι το istick 30 watt και απλα εχει βαλει το ονομα της επανω φιλε μου,μην δινεις τσαμπα λεφτα.

Δημοσ.

Δεν βλέπω τροπο με τον οποίο ένας ατμοποιητής δεν εχει διαρροές γεμάτος αλλά εχει μισοάδειος.

Τον έχεις αφήσει γεμάτο χωρίς να ατμιζεις να δεις αν θα εχει;

Για να σου έρχεται υγρό στο στόμα μπορεί να φταίει και η αντίσταση. Δοκίμασες με αλλη;

Πες μας και με ποιο τροπο ατμιζεις.

Αν πατήσεις το κουμπί και δεν κανεις τζούρα, ο ατμός που δημιουργήθηκε θα ξανάυγροποιηθει στα τοιχώματα του σωλήνα, με αποτέλεσμα σιγά σιγά με καθε ρουφηξιά να ανεβαίνει το υγρό μέχρι να σου έρθει στη γλώσσα.

Πάρε μια μπατονέτα και οταν φτάνει το υγρό στη μέση,πριν σου έρθει στο στόμα, καθάρισε τον σωλήνα που σου έρχεται ο ατμός. Αν σου ξαναέρθει όταν πάει να τελειώσει το υγρό μάλλον αυτό ειναι.

Επίσης νομίζω τον έχεις ψηλά. Μου κανει εντύπωση ότι δεν σου έρχεται καμμένη γευση.

Γιατι θες να πληρωσεις το brand thw nobaco?65 ευρω για το mass.Ειναι το istick 30 watt και απλα εχει βαλει το ονομα της επανω φιλε μου,μην δινεις τσαμπα λεφτα.

Τα έδωσε λέει ο άνθρωπος, δυστυχώς ειναι ήδη αργά.
Δημοσ.

Και εγω νεος καπνιστης ειμαι και σε καταλαβαίνω :) 

μπες στα φορουμ διαβασε ρωτα και θα βρεις την καλυτερη λυση για το τι σου ταιριαζει 

εγω εχω 20-25 μερες στο ηλεκτρονικο τσιγαρο και ειμαι με istic 30w και επισκευασιμο ατμοποιητη kayfoun v4 ( κλωνο )

ααα και τα υγρα τα φτιαζω μονος μου  :-D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω τροπο με τον οποίο ένας ατμοποιητής δεν εχει διαρροές γεμάτος αλλά εχει μισοάδειος.

Τον έχεις αφήσει γεμάτο χωρίς να ατμιζεις να δεις αν θα εχει;

Για να σου έρχεται υγρό στο στόμα μπορεί να φταίει και η αντίσταση. Δοκίμασες με αλλη;

Πες μας και με ποιο τροπο ατμιζεις.

Αν πατήσεις το κουμπί και δεν κανεις τζούρα, ο ατμός που δημιουργήθηκε θα ξανάυγροποιηθει στα τοιχώματα του σωλήνα, με αποτέλεσμα σιγά σιγά με καθε ρουφηξιά να ανεβαίνει το υγρό μέχρι να σου έρθει στη γλώσσα.

Πάρε μια μπατονέτα και οταν φτάνει το υγρό στη μέση,πριν σου έρθει στο στόμα, καθάρισε τον σωλήνα που σου έρχεται ο ατμός. Αν σου ξαναέρθει όταν πάει να τελειώσει το υγρό μάλλον αυτό ειναι.

Επίσης νομίζω τον έχεις ψηλά. Μου κανει εντύπωση ότι δεν σου έρχεται καμμένη γευση.

Τα έδωσε λέει ο άνθρωπος, δυστυχώς ειναι ήδη αργά.

Καταρχήν Ευχαριστώ Εσένα & Οσους Μου Απάντησαν Η Θα Απαντησουν !

Ναι Τον Έχω Γεμίσει Βράδυ Δεν Άτμισα Καθόλου Κοιμήθηκα & Το Πρωί Που Ξύπνησα Καμιά Διαρροη ! Με Το Καφεδακι Άρχισα Να Ατμιζω Κανονικά Καμια Διαρροη Πάλι Μεχρι να Φτάσει Περιπου Στη Μέση !

Το Έγραψα Οτι Άλλαξα Αντίσταση Μετα Απο Περιπου Μια Εβδομάδα Οταν Μου Τελείωσε Και Το Υγρό (20ml) & Πήγα Να Αγοράσω Υγρό Πηρα Και Μια Νέα Αντίσταση Και Μου Την Πέρασαν Στο Καταστημα Αλλά Δυστυχώς Τα Ίδια !!!

Όχι Αυτό Μου Το Έδωσαν Να Το Καταλαβω Στο Κατάστημα Όταν Παταω Το Κουμπί Να Κάνω Τζουρα (Και Το Κάνω) Και Να Αποφευγω Να Φυσαω (Προς Τα Μέσα) Αντί Να Ρουφάω !

Αυτό Με Την Μπατονετα Που Λες Το Κάνω Οταν Καταλάβω Την Πρώτη Σταγόνα Που Έρχετε Στο Στόμα Μου ! Θα Το Κάνω Και Όπως Μου Λες Αν Και Δυσκολευομαι Να Υπολογίσω Ακριβως Πότε Θα Μου Το Κάνει ! & Πληροφοριακά Στο Λέω Δεν Χωράει Μπατονετα Μέσα Στο Σωλήνα Στρίβω Χαρτοπετσετα Την Κανω Ενα Λεπτο "Μακαρόνι" & Την Περναω Μέσα Απο Τον Σωλήνα !!

Ατμιζα Χαμηλοτερα...Δλδ. 4.0V 10W 1.6Ω To Αυξησα Μήπως Είχε Να Κάνει Με Το Προβλημα Που Έχω Αλλα ΔΕΝ...Όμως Το Κρατησα Έκει Ψηλα Γιατι Μου Αρέσε Και Οχι Δεν Μου Φέρνει Καμενη Γεύση !

Παρεπιπτοντως Να Σου Πω (Μαλλον Θα Το Ξέρεις)  Ότι Η Αντίσταση Κάτω Έχει Ρύθμιση Για Το Πόσο Άερα Θα Τραβας Στην Τζούρα (Τα Λέω Καλα Άραγε? :-) )

Τωρα Με Αυτό Που Μου Έγραψες "Δεν βλέπω τροπο με τον οποίο ένας ατμοποιητής δεν εχει διαρροές γεμάτος αλλά εχει μισοάδειος" Με Έβαλες Σε Σκέψεις Για Την Αντίσταση...Και Όχι Ότι Αποκλείετε Να Έπεσα Σε Ελατωματική Παρτιδα Αντιστάσεων Αλλά Το Θεωρώ Σπάνιο...Όσο Το Οτι Να Υπάρχει Θέμα Συμβατότητας Μεταξυ Αντίστασης Και Ατμοποιητή !!

Δυστυχως Όπως Προείπα Δεν Έχω Αρκετες Γνώσεις Στο Θέμα...Ατμοποιητή Μου Προτειναν Απο Το Κατάστημα Σαν Συμβατο & Πολυ Καλό Αυτόν Που Έδωσα Παραπάνω Και Συνέπεια Αυτου Ηταν Η Αντίσταση Που Ταιριάζει Με Αυτον ! 

Βέβαια Το Κιτ Μέσα Έχει και Έναν Αντάπτορα  Που Μπορεις Να Βάλεις & Άλλον/ους Ατμοποιητές Για Αυτο Και Ρωτησα Αν Ξέρει Καποιος Να Μου Προτείνει Καποιον Άλλον Να Δοκιμάσω !

Δυστυχώς Σωκράτη Όπως Έγραψε Και Basilisc Τωρα Τα Έδωσα...Με Τον Πιάσανε...Παει Τώρα ! :-D

(Το Καλό Που Μένει Είναι Η 6άμηνη Εγγύηση Που Έχει) Αλήθεια Πόσο Έχει Το istick 30W Εδω Ελλάδα ???

Και εγω νεος καπνιστης ειμαι και σε καταλαβαίνω :)

μπες στα φορουμ διαβασε ρωτα και θα βρεις την καλυτερη λυση για το τι σου ταιριαζει 

εγω εχω 20-25 μερες στο ηλεκτρονικο τσιγαρο και ειμαι με istic 30w και επισκευασιμο ατμοποιητη kayfoun v4 ( κλωνο )

ααα και τα υγρα τα φτιαζω μονος μου  :-D

Σε Ευχαριστω Γρηγόρη Για Την Απάντηση Και Την "Κατανόηση" Σου ! :rolleyes:

Διαβάζω Όσο Μπορώ Γιατι Στα Φόρουμ Οπως Και Εσυ Θα Ξέρεις Οι Σελίδες Ειναι Ατέλειωτες Και Kάπου Το Χάνεις !!! :)

To istick 30W Απ' Ότι Είπαν Εδω Και Οι Συμφορουμίτες Ειναι Αντιστοιχο Με Αυτό Που Αγορασα & Έγω !

Οπότε Έρχετε Η Ερώτηση Κρίσεως Τον Ατμοποιητη Που Έχεις Αν Τον Έχεις Παρει Απο Κάποιο Καταστημα Έδω Ελλάδα Και Πόσο Ακριβως Έχει ??

Όσο Για Τα Υγρά Που Αναφερεις D.I.Y. Ευελπιστώ Κάποια Στιγμη Να Τα Φτιάχνω Και Εγώ...

Αλλά Μεχρι Να Γίνει Αυτό (Ένα Βήμα Τη Φορά) Ας Αποκτήσω Πρωτα Λιγη Εμπειρία Πάνω Στο Ηλ. Τσιγάρο Και Στα Προβλήματα Του Και Μετά Προχωράω Στα Υγρά !  ;)

Τελικά Όπως Σε Όλα τα Αθλήματα Έτσι Και Σε Αυτό Ισχύει Το "Θα Πληρώσεις Για Να Μάθεις Η & Το Αντίστροφο Αν Δεν Πληρώσεις Δεν θα Μάθεις" !!! :P 

Επεξ/σία από Screamer
Δημοσ.

Βασικά το DIY είναι πανεύκολο, ειδικά αν ακολουθείς πιο απλές συνταγές, μόνο βάση και άρωμα δηλαδή (άντε και κανένα ενισχυτικό/mts), χωρίς συνδυασμούς αρωμάτων κ.λπ. Εγώ που «φοβόμουν» και DIY και στησίματα τελικά κόλλησα :)

Για το πρόβλημα με τον ατμοποιητή δυστυχώς δεν έχω άποψη καθώς δεν τον έχω χρησιμοποιήσει :(

Πάντως παίδες εγώ βρήκα το ιδανικό στήσιμο στον caterpillar. Kanthal 0.28mm, γύρω στις δέκα σπείρες με διάμετρο 3 χιλιοστά, βγαίνει στη διπλή αντίσταση 1.1Ω-1.2Ω και η γεύση στα 30W με μόνο τη μια τρύπα (mouth to lung δηλαδή) είναι απίστευτη. Μεγάλη ποσότητα ατμού (ντάξει, δεν είναι και για cloud chasing), το χτύπημα αν και mouth to lung και σε περισσότερα W από τον Subtank είναι πάνω-κάτω το ίδιο, αλλά η γεύση... απογειώνεται.

Κοίτα να δεις που είμαι ανάποδος. Θα κρατήσω τον Subtank για πνευμονικές και θα έχω τον επισκευάσιμο για mouth to lung  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά το DIY είναι πανεύκολο, ειδικά αν ακολουθείς πιο απλές συνταγές, μόνο βάση και άρωμα δηλαδή (άντε και κανένα ενισχυτικό/mts), χωρίς συνδυασμούς αρωμάτων κ.λπ. Εγώ που «φοβόμουν» και DIY και στησίματα τελικά κόλλησα :)

Για το πρόβλημα με τον ατμοποιητή δυστυχώς δεν έχω άποψη καθώς δεν τον έχω χρησιμοποιήσει :(

Πάντως παίδες εγώ βρήκα το ιδανικό στήσιμο στον caterpillar. Kanthal 0.28mm, γύρω στις δέκα σπείρες με διάμετρο 3 χιλιοστά, βγαίνει στη διπλή αντίσταση 1.1Ω-1.2Ω και η γεύση στα 30W με μόνο τη μια τρύπα (mouth to lung δηλαδή) είναι απίστευτη. Μεγάλη ποσότητα ατμού (ντάξει, δεν είναι και για cloud chasing), το χτύπημα αν και mouth to lung και σε περισσότερα W από τον Subtank είναι πάνω-κάτω το ίδιο, αλλά η γεύση... απογειώνεται.

Κοίτα να δεις που είμαι ανάποδος. Θα κρατήσω τον Subtank για πνευμονικές και θα έχω τον επισκευάσιμο για mouth to lung  :-D

σε βλεπω εσενα να πηγαινεις σε RDTA και να παρατας dripper και τανκ

• Like 1
Δημοσ.

Ε τώρα που πήρα το κολάι... :D Λες αυτούς με το τανκάκι που πατάς λίγο κάτω και στάζουν από το τανκ στην αντίσταση; Είχα δει έναν σε παλαιότερο βίντεο του Ρένου, δεν μου έκανε τόσο εντύπωση. Άσε που στον επισκευάσιμο θέλω πλήρες έλεγχο (το άκρο αντίθετο με το τάνκ) και ας γεμίζω κάθε πεντάλεπτο :D

Απορία παίδες, εσείς πως μεταφέρετε τους επισκευάσιμους μαζί σας; Ιδανικά θα ήθελα να έχω πάντα μαζί μου και τους δύο (caterpillar και subtank) όταν είμαι εκτός σπιτιού και να εναλάσσω. Με φοβίζει όμως τυχόν διαρροή στον caterpillar αν και ποτέ δεν τον τιγκάρω, πάντα προτιμώ να στάζω λίγο και ας χρειαστώ αναπλήρωση πιο συχνά. Να φανταστώ με ένα σακουλάκι ziploc και αρκετή προσοχή ώστε να μην «ξαπλώσει» θα είμαι κομπλέ; :D

Δημοσ.

Όταν λες λεπτό; Επειδή αν βάλω λίγο βαμβάκι πάλι μπορεί να έχει dry hits. Μήπως το κάνεις όπως ο άλλος στο YouTube που βάζει πολύ βαμβάκι και μετά κάθεται και το χτενίζει από κάθε μεριά; Αν μπορείς να δώσεις λίγο διαστάσεις του strip που χρησιμοποιείς θα καταλάβω καλύτερα.

Απλά όπως είναι ίσα να ακομπάει στο deck, το ανοίγω σα βεντάλια κάπως να πιάσει όλο το μήκος αλλά να είναι λεπτό. Το strip ειλικρινά δεν το έχω μετρήσει ποτέ, πιθανώς 4-5mm πλάτος για 3mm αντίσταση και μετά αφαιρώ την πρώτη στρώση από κάθε πλευρά. Χρησιμοποιώ KohGenDoh απο Ιαπωνία αγορασμένο από Ebay (12€ τα 80, συμφέρει).

• Like 1
Δημοσ.

Ε τώρα που πήρα το κολάι... :D Λες αυτούς με το τανκάκι που πατάς λίγο κάτω και στάζουν από το τανκ στην αντίσταση; Είχα δει έναν σε παλαιότερο βίντεο του Ρένου, δεν μου έκανε τόσο εντύπωση. Άσε που στον επισκευάσιμο θέλω πλήρες έλεγχο (το άκρο αντίθετο με το τάνκ) και ας γεμίζω κάθε πεντάλεπτο :D

Απορία παίδες, εσείς πως μεταφέρετε τους επισκευάσιμους μαζί σας; Ιδανικά θα ήθελα να έχω πάντα μαζί μου και τους δύο (caterpillar και subtank) όταν είμαι εκτός σπιτιού και να εναλάσσω. Με φοβίζει όμως τυχόν διαρροή στον caterpillar αν και ποτέ δεν τον τιγκάρω, πάντα προτιμώ να στάζω λίγο και ας χρειαστώ αναπλήρωση πιο συχνά. Να φανταστώ με ένα σακουλάκι ziploc και αρκετή προσοχή ώστε να μην «ξαπλώσει» θα είμαι κομπλέ; :D

ναι αυτους λεω!

ειναι σε πρώιμο σταδιο ακόμα αλλα θα στροσουν κ αυτοι καποια στιγμη

εγω παντως οταν κουβαλαω τον magma , ποτε δεν ειχα διαρροες. απλα ποτε δεν τον γεμιζεις και τον βαζεις τσεπη..

εχω και πολυ βαμβακι να σου πω την αληθεια, αλλα γενικα αν δεν εχει πολυ υγρο μεσα , δεν θα σταξει στην τσεπη σου.

η μονη περιπτωση που μου ετυχε να σταξει ο magma ηταν πριν καμια βδομαδα με πολλυυυυυ ζεστη , πανω στην μηχανη (μεσα στο μαυρο μπουφανακι) μετα απο πολλα σλαλομ (χαχαχαχ) εσταξαν 5-10 σταγονες μεσα στη τσεπη του μπουφαν..

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά για 1-1μιση μήνα κουβαλούσα αποκλειστικά Magma με το iStick (το παλιό το 20άρι) όπου και να πήγαινα και δεν είχα θέματα διαρροών. Μόνο το iStick δεν με έβγαζε πολύ, 6-7 ώρες στα 20W με 1Ω διπλή αντίσταση.

• Like 2
Δημοσ.

Screamer, όταν λες έχεις διαρροές, τί ακριβώς εννοείς;

Στάζει (αρκετό) υγρό από την βάση του ατμοποιητή σου ή εννοείς ότι σου έρχεται υγρό στο στόμα όταν ρουφάς;

Είναι διαφορετικά προβλήματα αυτά.

Αν κατάλαβα καλά, εσένα μάλλον υγρό στο στόμα σου έρχεται. Ως ένα σημείο, και αναλόγως τον ατμοποιητή, αυτό είναι αναμενόμενο.

Το υγρό που περνάει σαν ατμός από την "καμινάδα" και δεν προλαβαίνεις να το τραβήξεις με την τζούρα σου, ξαναγίνεται υγρό

και με την επόμενη τζούρα παίζει να σου έρθει στο στόμα. Αλλά μιλάμε για μια σταγόνα, όχι να ρουφάς υγρό συνέχεια.

Από την άλλη, παίζει να έχεις υπερτροφοδοσία υγρού. Ο συγκεκριμένος ατμοποιητής, δουλεύει λέει καλύτερα στα 20 watt.

Δοκίμασε να το πας από τα 15 που το δουλεύεις στα 20 και παίξε με τις διαφορετικές επιλογές εισαγωγής αέρας στην βάση του ατμοποιητή. Μήπως το έχεις στην μικρότερη τρύπα; Αν ναι, δοκίμασε να το βάλεις 20watt και στην μεγαλύτερη τρύπα που υπάρχει.

Λύση στάνταρ υπάρχει και συγκεκριμένα πράγματα μπορείς να αλλάξεις, δεν είναι 100άδες.

Το ότι μπορεί να έπεσες σε μια ελαττωματική κεφαλή μπορεί, αλλά λες άλλαξες τόσες και το πρόβλημα συνεχίζεται, άρα κάτι κάνεις λάθος. Παίζει να 'ναι μέχρι και ο τρόπος που παίρνεις τζούρα. Αυτό που μπορούμε ουσιαστικά να αλλάξουμε είναι τα watts και οι επιλογές της εισαγωγής αέρα. 

Γνωρίζεις αναλογία vg/pg στο υγρό σου, γράφει επάνω στην συσκευασία; Παίρνεις ποτέ γεύση καμμένου;

Δεν γνωρίζω και τον συγκεκριμένο ατμοποιητή για να βοηθήσω περισσότερο, προφανώς κάποιο μοντέλο κάποιας εταιρίας είναι που απλά κότσαρε το όνομα της πάνω η nobacco, αλλά ΠΟΙΟΣ δεν ξέρω. Λίγο από Arctic, λίγο από Atlantis μου φέρνει εμφανισιακά, αλλά 1.5 ohm αντίσταση που θέλει 20 watts...ξέρω 'γω; Η μπαταρία π.χ. είναι το Istick 30, κάνει μπαμ από μακρυά.

• Like 1
Δημοσ.

ερωτηση SOS!

πεταω αυριο για αθηνα.

τα υγρα μου πως θα τα περασω στο checkin?

επισης η μπαταριες?θα παρω μαζι μου 3ης μπαταριες 18650 , 1 μεσα στο mod και 2 εξτρα.

θα εχω πανω μου 1 30ml οχι σφραγισμενο και ενα diy 20ml.

επισης μια τσαντα πλατης , και ενα λαπτοπ , περνανε χωρις να τα δηλωσω αποσκευες?γιατι νομιζω 1 αποσκευη ανα ατομο ειναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...