Baator Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Σ' αυτό εδώ το τόπικ, οι τύποι λένε ότι παίζει να 'ναι και καλύτερο από το απεσταγμένο. https://www.e-cigarette-forum.com/forum/threads/question-about-distilled-vs-reverse-osmosis-drinking-water.311088/ Εδώ επίσης αναφέρει κάποιος ότι κάνει για να αραιώσεις την VG βάση σου, αλλά για να την ΑΡΑΙΩΣΕΙΣ, όχι για να το ατμίζεις απευθείας μέσα στο υγρό σου σε μεγάλες ποσότητες (50/50 π.χ. υγρό/νερό). http://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/25b2af/100_vegetable_glycerine/ Οπότε αν θες να αραιώσεις λίγο την βάση σου, μάλλον προχωράς άφοβα. Αν σκέφτεσαι τίποτα να αραιώσεις απευθείας το υγρό σου, όχι. Γενικά, νερό ΔΕΝ ατμίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 οχι , δεν κανει, αφηνει υπολοιματα και διαφορα στοιχεια μεσα..εστω και μετα το φιλτραρισμα.. βασικα να μην λεω βλακειες. εχω πρωτη φορα εβαλα απλο απιονισμενο νερο.λιγο καλυτερο απ αυτο που εχουν στα σιδερα οι νοικοκυρες.δεν παρατηρησα καποια αλλιωση στη γευση. μετα ομως πηγα αγορασα wfi και εκανα το λιτρο καθαρης γλυκερινης. παρε water for injection. αποστειρομενο καθαρο νερακι..θα χρειαστεις ελαχιστο και το κοστος ειναι 1-2 ευρο στα 100ml. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Bruine EpiceeMax VG6mgΚρέμα, βότκα, υπόνοια καπνού και ο κακός χαμός!Συστήνεται χαλαρά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 δωσε μας ομως πληροφοριες, γιατι ακουσα 2-3 καλα λογια γι αυτο. τιμη , μερος κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 η ωρα του παιδιου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 δωσε μας ομως πληροφοριες, γιατι ακουσα 2-3 καλα λογια γι αυτο. τιμη , μερος κλπ κλπ Από Vapers Boutique στην Καλλιθέα το πήρα. 23€ τα 30ml. Εϊναι ίσως το μοναδικό μαγαζί που σου κάνει στήσιμο σε dripper για να δοκιμάσεις. Αξίζει να το επισκεφθείτε. Δεν φέρνει τίποτα κινέζικο (Kanger, Eleaf, Smok κλπ) παρά μόνο mech mods από Ευρώπη, Αμερική και φυσικά αυτά που φτιάχνει ο ίδιος. Οι ατμοποιητές που εμπορεύεται είναι μόνο επισκευάσιμοι. Οι τιμές είναι στο θεό, αλλά λογικό γιατί το μαγαζί δεν απευθύνεται σε νέους ατμιστές και έχει μόνο ευρωπαϊκά/αμερικάνικα/ελληνικά χειροποίητα mech mods και υγρά που τα μόνα γνωστά είναι ίσως αυτά της El Toro. Όλα τα άλλα, πρώτη φορά τα έβλεπα. Και έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ υγρά. Και ο τύπος ξέρει καλά το αντικείμενο... Σαν διαφήμιση ακούγεται αλλά αξίζει να λέμε και τα καλά ελληνικά μαγαζιά. Και αυτό, για το κοινό που πιστεύω πως απευθύνεται, είναι από τα καλά μαγαζιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 η ωρα του παιδιου... Δεν θέλω καν να φανταστώ τι ντουμάνια θα βγάζει αν ρίξεις καμιά 20ρια μικρές τρυπούλες στο σωλήνα και τραβήξεις πνευμονική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δεν αστειευόσουν όταν είπες στον θεό οι τιμές: 350 ευρώ ένα μοντάκι και 185 ευρώ ένας ντρίπερ ή ένας ατμοποιητής με τανκ. 50 ευρώ ένας φορτιστής. 50 ευρώ ένα drip tip!!! Για όνομα του θεού...πώς επιβιώνει αυτό το κατάστημα και σε ποιους απευθύνεται; Εδώ συζητάμε για πατέντες να αραιώσουμε την VG για να γλυτώσουμε 1.5 ευρώ, ποιος θα δώσει 50 ευρώ για ένα drip tip?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δεν αστειευόσουν όταν είπες στον θεό οι τιμές: 350 ευρώ ένα μοντάκι και 185 ευρώ ένας ντρίπερ ή ένας ατμοποιητής με τανκ. 50 ευρώ ένας φορτιστής. 50 ευρώ ένα drip tip!!! Για όνομα του θεού...πώς επιβιώνει αυτό το κατάστημα και σε ποιους απευθύνεται; Εδώ συζητάμε για πατέντες να αραιώσουμε την VG για να γλυτώσουμε 1.5 ευρώ, ποιος θα δώσει 50 ευρώ για ένα drip tip?!? Τα περισσότερα πράγματα που είδα στο μαγαζί είναι φτιαγμένα στο χέρι. Στο πίσω μέρος έχει και το εργαστήρι που φτιάχνει τα PCB για τα mod. Όπως είπα, δεν απευθύνεται σε ευρύ κοινό όσον αφορά το hardware. Αλλά για υγρά έχει πολλά και απευθύνεται σε όλους. Δοκίμασα να ατμίσω σε μηχανικό mod στα 1.2Ohm μονής αντίστασης σε ακριβό dripper (δεν θυμάμαι ποιόν). Καμία σχέση απλά με ότι έχω δοκιμάσει. Αυτό με τις τιμές είναι όπως η συζήτηση για τα iPhone vs Android smartphones, και δεν θα καταλήξει πουθενά. Το μαγαζί αυτό διαφοροποιείται από τα άλλα γιατί αφενός μεν φέρνει προϊόντα που δεν βρίσκεις αλλού, δεν εμπορεύεται Κίνα και φτιάχνει ο ίδιος πολλά από αυτά που πουλάει. Όπως είπα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, και δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Δεν το υπερασπίζομαι, αλλά κατανοώ τον λόγο ύπαρξής του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δεν θέλω καν να φανταστώ τι ντουμάνια θα βγάζει αν ρίξεις καμιά 20ρια μικρές τρυπούλες στο σωλήνα και τραβήξεις πνευμονική πνευμονικη τραβας και ετσι ρε ! βγαζει ωραια ντουμανια!! απλα πρεπει να περιμενεις μισο δευτερολεπτο να ερθει ο ατμος μεσα απο τον σωληνα. 350 ευρώ ένα μοντάκι και 185 ευρώ ένας ντρίπερ ή ένας ατμοποιητής με τανκ. 50 ευρώ ένα drip tip!!! Για όνομα του θεού...πώς επιβιώνει αυτό το κατάστημα και σε ποιους απευθύνεται; ποιος θα δώσει 50 ευρώ για ένα drip tip?!? ετσι ειναι αυτα τα πραγματα..υπαρχουν πολλοι που πληρωνουν ΧΡΗΜΑΤΑ οχι αστεια σε τετοια πραγματα.. και οταν τα κοιτω , νομιζω οτι ατμιζω με ego 650 και c4. στο ματι λεω παντα , γιατι σαν ποιοτητα ατμισματος δεν εχουν κατι να ζηλεψουν απο lite plus η καναν magma. στα modακια ειδικα , απο την στιγμη που φορανε yihi και dna πλακετες , ειναι ακριβως το ιδιο. εκει ειναι καθαρα αισθητικο κοματι. αλλα οταν ο αλλος τα εχει , γιατι να μην τα σκασει για να ειναι μουρατος? η φωτογραφια που ποσταρα προχθες με ενα GG και τον nextgen (400 ευρο!!!!!) που εχουν κλαπει, οταν τα πρωτοπηρε ο φιλος μου κοστολογήθηκαν περιπου στα 550 ευρο. αυτος πουλαει τα παλια , και στα ιδια χρηματα περνει καινουργια..αντε να κολησει και κανα 50αρικο , αλλα σπανια.. -edit- τωρα που τραβαω ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πνευμονικες με τον σωληνα του ναργιλε , στο τελος εχω καμενο. στα 31watt , 4.3 volt. αυτο γινεται γιατι αυξανεται δραματικα η θερμοκρασια της αντιστασης. με το drip tip σκετο , κανω 3-4 δευτερολεπτα. ενω ετσι κανω 6-7 + αν βαλεις ομως τον σωληνα και προσθεσεις κανα second για το ταξιδι που κανει ο ατμος, υπερθερμενεται η αντισταση και περνεις καμενο.. γιατι τα λεω ολα αυτα?? γιατι νομιζω ηρθε η ωρα για Temperature Control MOD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Πιό χοντρό σύρμα η καλύτερη τροφοδοσία θές. Π.χ., στην RBA του Subtank Mini, χτυπάω 10 δευτερόλεπτα στα 30W χωρίς πρόβλημα. Στον Lemo II στα 45W το ίδιο. Για εργοστασιακές κεφαλές, δεν ξέρω, η εργοστασιακή του Subtank Mini δεν με ικανοποιούσε σε παραγωγή ατμού και γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Πως τον στήνεις τον Lemo 2; Wicking; Βαμβάκι λίγο πριν ακουμπήσει το ντεκ; Και για τον Subtank το ίδιο; Δεν ξέρω εμένα και οι δύο αρχίζουν να δίνουν καμένο πολύ νωρίτερα από τα βατ που λες. Ο Lemo 2 το έφαγε το χειρουργείο, για πες πως στήνεις μήπως την γλυτώσει ο Subtank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 0.40mm twisted kanthal, 3mm εσωτερική διάμετρος, 7 η 8 (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα) σπείρες. 0.9Ω. Βαμβάκι ίσα που ακουμπάει στη βάση και είναι λεπτό, απλώμένο και μακρυά από τις τρύπες. Υγρά 80VG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 εγω παντως 100%vg , μιλωντας παντα για την εργοστασιακη 0.5 κεφαλη. στα rba deck του subtank με τα στυσηματα που κανω παιζει πολυ καλυτερα. ισως φταει οτι βαζω 100%vg με DIY γλυκερινη που την εχω στα λιγοτερο απο 10% νερακι και ειναι πιχτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 πνευμονικη τραβας και ετσι ρε ! βγαζει ωραια ντουμανια!! απλα πρεπει να περιμενεις μισο δευτερολεπτο να ερθει ο ατμος μεσα απο τον σωληνα. ετσι ειναι αυτα τα πραγματα..υπαρχουν πολλοι που πληρωνουν ΧΡΗΜΑΤΑ οχι αστεια σε τετοια πραγματα.. και οταν τα κοιτω , νομιζω οτι ατμιζω με ego 650 και c4. στο ματι λεω παντα , γιατι σαν ποιοτητα ατμισματος δεν εχουν κατι να ζηλεψουν απο lite plus η καναν magma. στα modακια ειδικα , απο την στιγμη που φορανε yihi και dna πλακετες , ειναι ακριβως το ιδιο. εκει ειναι καθαρα αισθητικο κοματι. αλλα οταν ο αλλος τα εχει , γιατι να μην τα σκασει για να ειναι μουρατος? Σαν εμπειρία ατμίσματος, διαφορά υπάρχει αλλά δεν θεωρώ ό,τι αξίζει να σκάσεις ένα σωρό από χρήματα για τέτοιο εξοπλισμό. Από την άλλη, έχω ξοδέψει αρκετά χρήματα σε εξοπλισμό για να καταλήξω κάπου, όπου το σύνολο χρημάτων που έχω χαλάσει, είναι πολύ κοντά σε ένα mod ευρωπαϊκό με rba αγορασμένο από Vapers Boutique. Ευτυχώς για εμένα το κόστος μειώθηκε γιατί κατάφεραν να πουληθούν όσα δεν ήθελα μέσω αγγελιών στο FB. Για τις πλακέτες τώρα στα mechs, το συγκεκριμένο κατάστημα κατασκευάζει το ίδιο τις πλακέτες που βάζει στα δικά του mechs. Στο πίσω μέρος του καταστήματος, υπάρχει και η μηχανή που τυπώνει τα PCB/SMD. Δηλαδή ο ίδιος κάνει έρευνα, μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή δικών του πλακετών. Αν αφήσουμε στην άκρη τις τιμές, αξίζει πραγματικά μια βόλτα. Δεν ξέρω αν θα αγόραζα ποτέ μηχανικό mod. Αλλά αν αγοράσω, μάλλον θα περάσω μια βόλτα από VB. btw τί γνώμη έχετε για τα κάτωθι mech mods; Site: Smok Magneto II Site: Smok Magneto III Site: Smowell Moore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις