marioselsa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Να κανω και μια αλλη ερωτιση.. Σημερα πηγα και πηρα απο ενα καταστημα υγρο για το τσιγαρο 10ml 6 ευρο.. Ειναι καλη η τιμη και τα 10 μλ κρατανε καθολου? Γτ μου φανηκε πολυ λιγο
aGka8l Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Να κανω και μια αλλη ερωτιση.. Σημερα πηγα και πηρα απο ενα καταστημα υγρο για το τσιγαρο 10ml 6 ευρο.. Ειναι καλη η τιμη και τα 10 μλ κρατανε καθολου? Γτ μου φανηκε πολυ λιγοΑνάλογα τι ατμοποιητη εχεις κ ποσο το πιπιλας . εγώ θέλω 40 ml την βδομάδα με 4~6mg/ml nicotine με subtank mini Να ρώτησω κ γω τώρα , τις τελευταίες 2 μέρες όταν ατμιζω μ ποιανει λόξυγκας τ χει πάθει κανεις? Επίσης καμια φοράς όταν παίρνω τζουρα νιώθω ν μ έρχεται υγρό στη γλώσσα να ανήσυχω {μια σταλιτσα δλδ) ?
chios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Είναι αρκετά ακριβά τα έτοιμα υγρά αυτο είναι γεγονός, εγώ που θέλω 4-5ml την μέρα στράφηκα στην ιδιοκατασκευη υγρόν και ησύχασα.
marioselsa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ειναι ευκολη η ιδιοκατασκευη? Υπαρχει κανενας που να πουλαει?
aGka8l Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ειναι ευκολη η ιδιοκατασκευη? Υπαρχει κανενας που να πουλαει? και εγω στην ιδια φαση με εσενα ειμαι , ψάχνομαι και πειραματίζομαι αν θες να βγάλεις πχ μια γεύση λεμονι ειναι ευκολο αν θες να κάνεις άρωμα fredo cappucino με γάλα΄καρύδας ειναι λιγο δύσκολο κ θέλει πολυ πειραματισμό να πουλαει ιδιωτης δε ξερω , αν βρεις τωρα καποιο φιλο να τα φτιάχνεται μαζι να τα μοιράζεσται θα είναι καλή φαση
marioselsa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Χαχαχα αστα να πανε.. Δεν τα μπορω αυτα.. Εγω γευση τσιγαρου θελω
Baator Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Να ρώτησω κ γω τώρα , τις τελευταίες 2 μέρες όταν ατμιζω μ ποιανει λόξυγκας τ χει πάθει κανεις? Επίσης καμια φοράς όταν παίρνω τζουρα νιώθω ν μ έρχεται υγρό στη γλώσσα να ανήσυχω {μια σταλιτσα δλδ) ? Είναι τα λεγόμενα niccups (εκ του nicotine & hiccups) Σημαίνει ότι πήρες πολλή νικοτίνη μαζεμένη, και αν κάνεις πολλά τσιγάρα σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να συμβεί. Κάνε ένα διαλλειματάκι και μην ατμίζεις για μερικές ώρες, θα περάσει. Είναι κλασικό σύμπτωμα όμως, συμβαίνει σε πολλούς, ειδικά αν κάνεις υγρό με μεγάλη περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Ειναι ευκολη η ιδιοκατασκευη? Υπαρχει κανενας που να πουλαει? Αν φτιάχνεις κανένα υγρό με 1 άρωμα μόνο, μια απλή γεύση δηλαδή, είναι πανεύκολο, θέλει κυριολεκτικά κάποια δευτερόλεπτα. Ρίχνεις μερικές σταγόνες αρώματος σε μια βάση που παίρνεις και καθάρισες. Μειώνεις έτσι και πάρα πολύ το κόστος του υγρού αναπλήρωσης σου.
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ανάλογα τι ατμοποιητη εχεις κ ποσο το πιπιλας . εγώ θέλω 40 ml την βδομάδα με 4~6mg/ml nicotine με subtank mini Να ρώτησω κ γω τώρα , τις τελευταίες 2 μέρες όταν ατμιζω μ ποιανει λόξυγκας τ χει πάθει κανεις? Επίσης καμια φοράς όταν παίρνω τζουρα νιώθω ν μ έρχεται υγρό στη γλώσσα να ανήσυχω {μια σταλιτσα δλδ) ? οτι προειπε ο baator , αλλιως ειναι καθαρα τυχαιο. τωρα για τον ατμο , που σου πεταει υγρα..τον δουλευεις μαλλον πολυ χαμηλα..το ιδιο παθενει και φιλος μου στα 3.6 volt.με την μαμα 0.5 αντισταση.. βγαζει ντουμανακι , αλλα πεταει υγρα.. πιστευω hotspot για τον subtank (0.5ω) ειναι 3.9-4.1 (και οι 2 εχουμε ipv , με dc-dc)
aGka8l Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 οτι προειπε ο baator , αλλιως ειναι καθαρα τυχαιο. τωρα για τον ατμο , που σου πεταει υγρα..τον δουλευεις μαλλον πολυ χαμηλα..το ιδιο παθενει και φιλος μου στα 3.6 volt.με την μαμα 0.5 αντισταση.. βγαζει ντουμανακι , αλλα πεταει υγρα.. πιστευω hotspot για τον subtank (0.5ω) ειναι 3.9-4.1 (και οι 2 εχουμε ipv , με dc-dc) Λοξιγκας μου έρχεται μετα την τζουρα αν σταματήσω σταματάει στο λεπτο ΑΑτμιζω απο 17~25watt ανάλογα δλδ 3,6~4,1.απο εξωτερικο Έχουμε κάνα σάιτ με φθηνα αρώματα? Επίσης καμια φορά το istick την 0.5 αντίσταση την διαβάζει 0.6 η κ 0.7 σημαίνει κάτι ?
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 οχι , το istick δεν ειναι και το ποιο accurate mod εκει εξω..λιγο να μην κανει τελεια επαφη παιζει.. κανω μια μεγαλη παρενθεση εδω φιλος μου (βασιλης - VasilisBO σε αλλα forum) εχασε GG 4s με NEXTGEN. του το ψυρισαν εχθες απο θεσσαλονικη (χαλαστρα) το αφησε πανω στο αυτοκινητο του για 10 λεπτα και του το πηραν.. οπως λεμε , λογικα δεν ειναι γνωστης του αντικειμενου αυτος που το πηρε, γιατι αν ηταν δεν θα το επερνε. μενουμε σε κλειστο χωριο οποτε θα βρεθει πιστευω. παρ ολ αυτα , αν δειτε να πωλειται καπου τζεν χωρις συσκευασια και χωρις πυρεξ με τα μαυρα ορινκ και αρκετα σημαδια χρησης... αυτος ειναι.... στειλετε ενα PM .. το 4s ειχε το καινουριο λοκιν ρινγκ οποτε ηταν μισο ss και μισο μπρας... ειχε και μπαταρια samsung πρασινη μεσα...
marioselsa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Υπαρχει κανενα ηλεκτρονικο καταστημα πουνα πουλαει υγρα ηλεκτρονικου τσιγαρου απο 50-100ml απο ελλαδα η απο εξω?
Baator Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Υπαρχει κανενα ηλεκτρονικο καταστημα πουνα πουλαει υγρα ηλεκτρονικου τσιγαρου απο 50-100ml απο ελλαδα η απο εξω? Συνήθως σε μπουκάλια των 10, 15, 20 και 30 ml πουλάνε στα καταστήματα. Για τέτοιες ερωτήσεις μπορείς απλά να κάνεις μια έρευνα στο Google. Εμένα μου βγάζει κάτι αποτελέσματα, αλλά αμφιβόλου ποιότητας, κάτι κινέζικα και ρώσικα καταστήματα με γεύσεις "marlboro" όπου τα 100 ml κάνουν 2 ευρώ κτλ. Τέτοια υγρά προσωπικά δεν θα ρίσκαρα, γενικά υγρά από Ρωσία, Κίνα κτλ. δεν θα έπαιρνα. (Ευρώπη/Αμερική και επώνυμες μάρκες, ναι). Αν το θέμα σου πάντως είναι το κόστος, η λύση δεν είναι να αγοράζεις με τα λίτρα από αμφιβόλου ποιότητας μαγαζιά με no name υγρά. Η λύση είναι να τα φτιάχνεις μόνος σου. 1
marioselsa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το ξερω απλα ελεγα μηπως ειχε και στην ελλαδα... Ειναι δυσκολο να φτιαξω? Και τι χριαζετε
Baator Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τα υγρά αναπλήρωσης για τα ηλ. τσιγάρα περιέχουν 4 πράγματα: 1. Φυτική γλυκερίνη, που για συντομία αναφέρεται ως VG. 2. Προπυνελογλυκόλη, που για συντομία αναφέρεται ως PG. 3. Νικοτίνη 4. Κάποιο άρωμα που δίνει την γεύση στο υγρό. Η VG και η PG λέγονται βάσεις. Πωλούνται στα καταστήματα σε μπουκάλια των 100ml συνήθως και κάνουν 2-5 ευρώ τα 100ml. Η νικοτίνη πωλείται διαλυμένη είτε σε VG, είτε σε PG, συνήθως σε ποσότητες 12-72 mg/ml. Έχει και ακόμα πιο συμπυκνωμένες, απλά επειδή η νικοτίνη είναι τοξική και αν πέσει πάνω στο δέρμα σου απορροφάται με επικίνδυνες συνέπειες, θέλει τεράστια προσοχή. Η νικοτίνη συνήθως κοστίζει 15 ευρώ/100 ml. Τα μπουκαλάκια με το συμπυκνωμένο άρωμα έχουν από 3-6 ευρώ τα 10 ml. Αποφασίζεις αρχικά τι υγρό θες να φτιάξεις. Ας υποθέσουμε ότι θες να φτιάξεις 30 ml από ένα υγρό που περιέχει 6 mg/ml νικοτίνη και περιεκτικότητα σε VG/PG 70/30. Ας υποθέσουμε επίσης, ότι η συμπυκνωμένη νικοτίνη που διαθέτεις είναι 18 mg/ml διαλυμένη σε VG. Δουλεύεις με την απλή μέθοδο των 3. Κανονικά για 30 ml υγρού που αναφέραμε, θα χρειαζόσουν 11.5 ml σκέτης βάσης VG, 10 ml νικοτινούχας βάσης VG και 8.5 ml σκέτης βάσης PG. Πρέπει όμως να υπολογίσουμε και το άρωμα που θα βάλουμε. Τα αρώματα είναι διαλυμένα σε PG, άρα όσο άρωμα βάζουμε, πιάνεται σαν να βάζουμε βάση PG. Πες ότι η συνταγή για το υγρό σου, λέει ότι θες 7% άρωμα. 7%χ30 ml=2.1ml αρώματος. Χρειαζόμαστε 8.5 ml PG συνολικά, άρα βάζουμε 2.1 ml αρώματος και 8.5-2.1=6.4 σκέτης βάσης PG. Συνολικά άρα έχουμε: Άρωμα: 2.1 ml Βάση VG: 11.5 ml Βάση PG: 6.4 ml Νικοτινούχα βάση: 10 ml Ανακατεύουμε καλά, το αφήνουμε σε ένα σκιερό μέρος 2-3 μέρες να "ωριμάσει" και είμαστε έτοιμοι. Σημειώνεις κάπου και την συνταγή, ώστε την επόμενη φορά να μην χρειάζεται να ξανακάνεις τις πράξεις. Αν θες να φτιάξεις πιο πολύπλοκο υγρό που απαιτεί 3, 4, 7+ αρώματα, κάνεις το ίδιο ακριβώς πράγμα απλά υπολογίζεις το κάθε άρωμα χωριστά πόσο χρειάζεσαι και το αφαιρείς από την αρχική συνολική ποσότητα PG που έχεις υπολογίσει. 4
akpe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 φοβερο το sx mini! το εχει γνωστος μου..απλα πανεμορφο! upgradable και βαλε ολα τα καλουδια! Soft , normal or extreme mode! YIHI CHIP inside! τα αγαπω!! Θενξ! Το μόνο που με «χαλάει» είναι η αυτονομία, αν και σίγουρα θα κυκλοφορώ με δύο έξτρα μπαταρίες πάνω μου Απλά μπερδεύομαι με τις μετρήσεις, θα κάτσω λίγο να μελετήσω τα βίντεο reviews μπας και βγάλω άκρη. Αμάν, εκεί που απλά ατμίζαμε, τώρα ατμίζουμε στα 1.8Ω, 5.2 volt, 22.5 watt, 60 joule, 2.25×10-8 gigawatt, 0.5 parsec και πάει λέγοντας
Προτεινόμενες αναρτήσεις