Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να το λετε θα εχετε δικιο θα παρω εναν απο εξω.. Αλλα μεχρι να ερθει να παρω καποιων φτινιαρικο απο κανενα καταστημα η με των magna?

Ψάξε καλύτερα για μεταχειρισμένα starter kit.

Αλλά δεν αξίζει γιατί είναι περιορισμένης χρήσης και ελάχιστων δυνατοτήτων.

Ξεκίνησα με έναν Just Fog 1453 στα 30€, ο οποίος ΟΚ, είναι μια χαρά για αυτά που προορίζεται να κάνει, αλλά με το που πήρα το mod μου, τον τρώει η σκόνη. Δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ ξεκίνησα με CE4 και Vision Spinner (την 1 ε, όχι την 2!) στην προνομιακή τιμή των 65 Ευρώ από Ελληνικό κατάστημα. :D

Να πω την αλήθεια, μου έκανε και "δώρο" ένα μπουκαλάκι υγρό των 10ml.

Παθήματα, μαθήματα!

Πρώτη και τελευταία φορά που αγόρασα από Ελληνικό κατάστημα ο,τιδήποτε πέρα από

υγρά αναπλήρωσης (α, και 3-4 ανταλλακτικά coils για τον CE4, στην επίσης προνομιακή τιμή των 3 ευρώ το ένα),

ακόμα το θυμάμαι και κλαίω τα λεφτά. :D

Είναι απίστευτο πόσο άλλαξαν τα πράγματα μέσα σε λίγο καιρό και τι μπορείς να πάρεις πλέον με 65 ευρώ.

• Like 1

Καλησπέρα παίδες,

Θέλω να κάνω ένα δώρο σε έναν φίλο ένα ηλ. τσιγάρο καθώς τα ζαχαρώνει εδώ και μέρες και έχει γενέθλια τώρα. Θέλω να το πάρω απο NOBACCO store καθώς έχει τοπικό κατάστημα και το χρειάζομαι άμεσα. Είμαι ανάμεσα σε Link.png Site: αυτό και Link.png Site: αυτό . Τι γνώμη έχετε; Τι άλλο θα πρέπει να πάρω μαζί και να ζητήσω απο το μαγαζί για να είναι ολοκληρωμένο το δώρο; Τι θα πρέπει να προσέξω; Θέλω η τιμή να μην ξεπερνάει σύνολο τα 35€. Ευχαριστω :)

Ευχαριστω πολυ παιδια

αν εισαι απο θεσσαλονικη μπορω να σου δανισω εναν δικο μου , μεχρι να σου ερθει απο εξω κατι.

φθηνιαρικο μπορεις να πας σε τ2 και c5.

Καλησπέρα παίδες,

Θέλω να κάνω ένα δώρο σε έναν φίλο ένα ηλ. τσιγάρο καθώς τα ζαχαρώνει εδώ και μέρες και έχει γενέθλια τώρα. Θέλω να το πάρω απο NOBACCO store καθώς έχει τοπικό κατάστημα και το χρειάζομαι άμεσα. Είμαι ανάμεσα σε Link.png Site: αυτό και Link.png Site: αυτό . Τι γνώμη έχετε; Τι άλλο θα πρέπει να πάρω μαζί και να ζητήσω απο το μαγαζί για να είναι ολοκληρωμένο το δώρο; Τι θα πρέπει να προσέξω; Θέλω η τιμή να μην ξεπερνάει σύνολο τα 35€. Ευχαριστω :)

φιλε μου και τα 2 ειναι σκετη απατη..με λιγοτερα απο 35ευρο  , μπορεις να παρεις (istick 30w + protank mini 3) με 31 ευρο απο FT !

βεβαια εχει bulk εκδοση το istick, δεν θα εχει μεσα φορτιστη και καλωδιο , παρα μονο το mod + τον ατμοποιητη.

παρτα , βαλτα σε μια συσκευασια δωρου , και δως του τα.

φορτιστη μπορει να χρησιμοποιει απο το κινητο / table και οποιαδηποτε συσκευη εχει micro usb

ακυρο..τωρα ειδα οτι το χρειαζεσαι αμεσα

αν εισαι απο θεσσαλονικη μπορω να σου δανισω εναν δικο μου , μεχρι να σου ερθει απο εξω κατι.

φθηνιαρικο μπορεις να πας σε τ2 και c5.

φιλε μου και τα 2 ειναι σκετη απατη..με λιγοτερα απο 35ευρο  , μπορεις να παρεις (istick 30w + protank mini 3) με 31 ευρο απο FT !

βεβαια εχει bulk εκδοση το istick, δεν θα εχει μεσα φορτιστη και καλωδιο , παρα μονο το mod + τον ατμοποιητη.

παρτα , βαλτα σε μια συσκευασια δωρου , και δως του τα.

φορτιστη μπορει να χρησιμοποιει απο το κινητο / table και οποιαδηποτε συσκευη εχει micro usb

ακυρο..τωρα ειδα οτι το χρειαζεσαι αμεσα

----------------

οταν βλεπω κατι τετοια , δεν ξερω που να κρυφτω..με πιανουν σπαστικα γελια χαχαχαχαχαχα

'..'νέα γενιά ανταλλακτικών κεφαλών με την επαναστατική σχεδίαση Bottom Vertical Coil (BVC) 1.6 Ohm..''

Χμμ στους επισκευασιμους ντριπερ έχει διαφορά αν κάθε τόσο απλά αλλάζω το βαμβάκι, η καλό θα είναι να αλλάζω και αντίσταση μια και καλή;

Πείτε οτι παίρνω ενα απο τα παραπάνω.. Τι άλλο πρέπει να πάρω για να είναι ολοκληρωμένο και να μπορεί να λειτουγήσει; Plz guys θέλω βοήθεια. Με νοιάζει να είναι απλα σε αρχικό στάδιο καλό και αν του αρέσει μπορεί να πάρει μετά κάτι καλύτερο.

Χμμ στους επισκευασιμους ντριπερ έχει διαφορά αν κάθε τόσο απλά αλλάζω το βαμβάκι, η καλό θα είναι να αλλάζω και αντίσταση μια και καλή;

Το βαμβάκι προσωπικά το αλλάζω 5 φορές συχνότερα απ' ότι την αντίσταση.

Παίζει ρόλο και τι υγρό χρησιμοποιείς, έχει κάποια που την κάνουν χάλια την αντίσταση σε χρόνο ρεκόρ,

αλλά με νορμάλ υγρά μπορεί να κρατήσει πολύ καιρό μία.

Τις περισσότερες φορές την αντίσταση την αλλάζω για να περάσει η ώρα, όχι ότι χρειάζεται, ενώ το βαμβάκι σχετικά γρήγορα

νιώθω ότι πλέον δεν παίρνω όση γεύση έπαιρνα αρχικά.

Πείτε οτι παίρνω ενα απο τα παραπάνω.. Τι άλλο πρέπει να πάρω για να είναι ολοκληρωμένο και να μπορεί να λειτουγήσει; Plz guys θέλω βοήθεια. Με νοιάζει να είναι απλα σε αρχικό στάδιο καλό και αν του αρέσει μπορεί να πάρει μετά κάτι καλύτερο.

Τίποτα άλλο δεν θες, απλά ένα υγρό αναπλήρωσης να γεμίσεις τον ατμοποιητή.

4-5 ευρώ τα 10 ml έχουν.

οταν βλεπω κατι τετοια , δεν ξερω που να κρυφτω..με πιανουν σπαστικα γελια χαχαχαχαχαχα

'..'νέα γενιά ανταλλακτικών κεφαλών με την επαναστατική σχεδίαση Bottom Vertical Coil (BVC) 1.6 Ohm..''

"Και την μικρή αλλά δυνατή μπαταρία των 650mAh που κρατάει για πάνω από 120 ατμίσματα!"

Το άλλο σετ έχει μπαταρία των 390mAh, μα την Παναγία, δεν κάνω πλάκα, δεν ήξερα ότι έχει κάτω από 650άρες,

πρώτη φορά το βλέπω.

Όσο και να ακούω ότι τα Ελληνικά καταστήματα έχουν ενοίκια και πληρώνουν ΦΠΑ και υπαλλήλους και ΙΚΑ,

αυτό το πράγμα είναι καθαρά ΚΛΟΠΗ. Κλέφτες, τίποτα άλλο. 

Μπαταρία 1100mAh και ίδιος ατμοποιητής - 5 ευρώ.

https://www.fasttech.com/products/0/10009640/2066800-ce4-1100mah-rechargeable-battery-e-cigarette

• Like 1

Καλησπέρα!! Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα σχετικά οικονομικό, πρώτο, ηλεκτρονικό τσιγάρο,από Κίνα μεριά, με αρκετά βολτ ώστε να βγάζει αρκετό ατμό. Είμαι άσχετος του αντικειμένου. Ευχαριστώ

Καλησπέρα!! Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα σχετικά οικονομικό, πρώτο, ηλεκτρονικό τσιγάρο,από Κίνα μεριά, με αρκετά βολτ ώστε να βγάζει αρκετό ατμό. Είμαι άσχετος του αντικειμένου. Ευχαριστώ

Αυτή τη στιγμή με κόστος 50€ παίρνεις το Subox 50W που είναι κομπλέ και για ντουμάνια.

https://www.fasttech.com/p/2385501

Αν θες κάτι ποιο διακριτικό, πας στο eGo ONE στα 32€ και χρησιμοποιείς αρχικά με τις αντιστάσεις του 1Ohm

https://www.fasttech.com/products/3031/10012927/2178100-authentic-joyetech-ego-one-2200mah-rechargeable

Αυτά από έτοιμα kit.

Ξεχωριστά τώρα το κάτωθι kit μου φαίνεται μια χαρά στα 40€ απλά με 50€ παίρνεις το Subox.

Authentic Smowell DPV-50 Variable Wattage VW APV Box Mod  (27€)

Authentic KangerTech Aerotank Mow BDC Clearomizer (13€)

• Like 2

Στις τελευταίες 2-3 σελίδες, αυτό ακριβώς συζητάμε, 2 άτομα κάνανε την ίδια ερώτηση.

Αφού θα παραγγείλεις απ' έξω, πάρε το Subox που σου πρότεινε ο nikoskon.

Ιδανικό σετάκι για νέο ατμιστή σε πολύ οικονομική τιμή και σετ που μπορεί να σε κρατήσει για πάρα πολύ καιρό

χωρίς να χρειαστεί να κάνεις αναβάθμιση σε κάτι καλύτερο.

Ξεχωριστά τώρα το κάτωθι kit μου φαίνεται μια χαρά στα 40€ απλά με 50€ παίρνεις το Subox.

Authentic Smowell DPV-50 Variable Wattage VW APV Box Mod  (27€)

Authentic KangerTech Aerotank Mow BDC Clearomizer (13€)

νικο , δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη το συγκεκριμενο mod...

για τον ατμο , ενταξει , aerotank σε SS σωμα. δεν εχω να πω κατι.

τωρα ο φιλος ειναι αρχαριος , δεν ξερει , και λεμε τα ιδια και τα ιδια..

φιλε κανω τον κοπο να διαβασεις 2-3 σελιδες πιο πισω , γιατι τα κανουμε copy paste . προτεινουμε τα ιδια και τα ιδια πραγματα :)

θα βρεις απαντησεις για το πως ειναι καλο να ξεκιναει καποιος , τι να κοιταξει για πρωτο τσιγαρο , αρκετες προτασεις - λογικες τιμες.

προσωπικα δεν εγκρινω την 'αερατη' τζουρα για νεους ατμιστες.

ναι σε μια καλη μπαταρια , ναι σε 'ακριβο' υγρο , οχι ομως σε κατι 'παραξενο' για νεο ατμιστη.

θα ξανα πω , να δοκιμασει απο γνωστο και να μας πει τι δοκιμασε για να εχουμε μετρο συγκρισεις και να του κανουμε την καλυτερη προταση οπως επισης και να παει απο ενα μαγαζι και να δωκιμασει υγρα και ατμοποιητες.

Εγώ αυτό λέω να χτυπήσω τώρα, δεν θα αντέξω.

http://www.myvaporstore.com/SearchResults.asp?Search=Innokin+Coolfire+IV+40W

Innokin Cool Fire 4. 

40 watts, πανέμορφα χρώματα και σχεδιασμός, έχει πάρει πολύ καλές κριτικές

και τιμή τσάμπα πιστεύω. Μόλις το φέρει το FT με τίποτα 28-30 ευρώ έχει φύγει παραγγελία. :)

• Like 3

Τελικα το πηρα το istik 30v με των ατμοποιητη magma clone και σαν πρωτη επαφη με το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι καλη.. Καλα που υπαρχεται και εσεις και μας βαζεται λιγο στο τριπακι να ξαχτουμε και λιγο μονη μας να διαβασουμε μην παμε κου του ρου ... Ευχαριστω παιδια :)

• Like 2

Τελικα το πηρα το istik 30v με των ατμοποιητη magma clone και σαν πρωτη επαφη με το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι καλη.. Καλα που υπαρχεται και εσεις και μας βαζεται λιγο στο τριπακι να ξαχτουμε και λιγο μονη μας να διαβασουμε μην παμε κου του ρου ... Ευχαριστω παιδια :)

να σαι καλα μαριε.

οτι θες εδω ειμαστε..και ολα με μετρο.

εχεις ενα δυνατο , αλλα συγχρονως αδυναμο mod , με εναν dripper καλο , αλλα και επικίνδυνο.

αν δεν εισαι σιγουρος για κατι ρωτα μας.

αντισταση δεν εχω χαλασει ποτε μου.την αλλαζω μονο οταν θελω να δοκιμασω νεα στησιματα. και το κανω συχνα..την εχω φρεσκια παντα :P

τωρα βαμβακι ναι καλο ειναι ν αλλαζεις συχνα..καλα θα ηταν καθε φορα που αλλαζεις γευση , αλλα για να μην γίνομε υπερβολικος , μολις χασει το ασπρο χρωμα του και κιτρινισει λιγο τοτε το αλλαζω..

Εγώ αυτό λέω να χτυπήσω τώρα, δεν θα αντέξω.

http://www.myvaporstore.com/SearchResults.asp?Search=Innokin+Coolfire+IV+40W

Innokin Cool Fire 4. 

40 watts, πανέμορφα χρώματα και σχεδιασμός, έχει πάρει πολύ καλές κριτικές

και τιμή τσάμπα πιστεύω. Μόλις το φέρει το FT με τίποτα 28-30 ευρώ έχει φύγει παραγγελία. :)

girlie , αλλα ομορφουλικο.

διαβασα καλα οτι εχει pwm ρευματα?? (πειτε μου οχι σας παρακαλω!..2015 ειμαστε)

- για μενα η ενσωματομενη 2000mah..καντην 3000 να βγαζουμε μερα..

το θετικο θα το δωσω για τα λεφτα του , οταν το δω ελλαδα η FT ... ;)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...