Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

---

δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο αυτο τετοια ωρα... :)

μπαλκονι, δροσια , (χωρις κουνουπια εννοειτε!) , στο πιατο ολη η θεσσαλονικη! και...

ipv mini v2 , kayfun v4 with bell cap , teleos crunch

(και λιγη βοτκα πορτοκαλι...)

e663wi.jpg

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να ρωτήσω.

Είδα το fasttech ότι έχει τη πεντάδα από κεφαλές στα 10 δολάρια, όταν εδώ παίρνω τη μία ~5€.

Για να μην ψάχνομαι. Είναι εντάξει; Μπορώ να φέρω και υγρά χωρίς θέμα; Βλέπω τα Liqua π.χ. τα 30ml, 5€. Σε πόσο διάστημα έρχονται;

Ευχαριστώ και πάλι!

ναι, εχω παρει authentic και για subtank αλλα και για aerotank.

ειναι μια χαρα.

για υγρα δεν εχω παρει ποτε..δεν ξερω.

ερχοντε σε 20-30 μερες (max μου εχει κανει 35 μερες..min μου εχει κανει 16)

• Like 1

Μια χαρά τιμή.

Ωστόσο μπορείς με 50€ να πάρεις καλύτερο set από Κίνα.

https://www.fasttech.com/p/2385501

Πλεονεκτήματα

50W αντί 30W

Αφαιρούμενη μπαταρία

Κορυφαίος ατμοποιητής με έτοιμες αντιστάσεις καθώς και βάση για να φτιάχνεις μόνος σου τις δικές σου

Μειονεκτήματα

Κανένα

Και αν θες dripper μπορείς με ~10€ να πας κάπου εδώ

https://www.fasttech.com/products/0/10007863/1701601-tobh-atty-v2-rebuildable-dripping-atomizer

https://www.fasttech.com/products/0/10005571/1436801-immortalizer-rda-rebuildable-dripping-atomizer

https://www.fasttech.com/product/1746801

Το ξερω οτι απο εξω ειναι αρκετα πιο φτηνα αλλα οκ αρχη ειναι για μενα λεω να ξεκηνισω με αυτο και αργοτερα αφου αρχησω να καταλαβαινω λιγο τα ηλεκτρονικα τσιγαρα να μπορεσω να παω σε κανενα της επιλογης μου.. Λεω να αρχησω να φτιαχνω και καμια αντισταση απο τι ειδα δεν ειναι και πολυ δυσκολο

αν εχεις παντως τον dripper για αποκλειστικη χρηση θα σε κουρασεις..πρωτα περνεις εναν να ατμιζεις και μετα περνεις ενα dripper για να δοκιμαζεις αρωματα

Μαλλον εχεις δικιο πρεπει να παρω πρωτα εναν απο καταστημα να δω πως ειναι και αργοτερα να φτιαξω κανενα για να δω διαφορες.. Μπορεις να μου πεις κανεναν καλο αλλα να μην ειναι πολυ ακριβως εδω ελλαδα απο κανενα ηλεκτρονικο καταστημα η απο μαγαζι

Μαλλον εχεις δικιο πρεπει να παρω πρωτα εναν απο καταστημα να δω πως ειναι και αργοτερα να φτιαξω κανενα για να δω διαφορες.. Μπορεις να μου πεις κανεναν καλο αλλα να μην ειναι πολυ ακριβως εδω ελλαδα απο κανενα ηλεκτρονικο καταστημα η απο μαγαζι

Δεν αξίζει για τέτοια kit να αγοράσεις από Ελλάδα.

Αν έχεις υπομονή, θα βγεις κατά πολύ κερδισμένος.

Το άνω kit της Kangertech κοστίσει 97€ στην Ελλάδα. Δεν το λες φθηνό.

Σε καλύπτει απόλυτα λόγω των 1.5Ohm έτοιμων αντιστάσεων.

Αν θες περισσότερα Ohm, χρησιμοποιείς το RBA του εν λόγω ατμοποιητή και φτιάχνεις μεγαλύτερη αντίσταση.

Είναι ολοκληρωμένο πακέτο για νέο αλλά και προχωρημένο ατμιστή.

Αρκετά Watt και RBA. Τί αλλο να ζητήσει κανείς και ειδικά με 50 γιέουρα κόστος;

O Magma είναι dripper και καλός αλλά όπως είπε και ο disco, δεν ξεκίνας dripping με το καλημέρα. ;)

Μιας και προφανώς δεν είσαι διατεθειμένος να περιμένεις, όπως δήλωσες αρκετές φορές ήδη, και θες

κάτι από εδώ, θα ήταν καλύτερα να πήγαινες σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι σου και να δεις τι έχει.

Οι επιλογές που έχεις δεν είναι πάρα πολλές, όπως βλέπεις τα ίδια πράγματα λένε όλοι πάνω κάτω

και τα ίδια ονόματα αναφέρονται συνέχεια.

Φτηνός και καλός ατμοποιητής στην Ελλάδα, δυστυχώς δεν υπάρχει. Έχει την κατηγορία των 3, 5, 10 ευρώ που απλά είναι κάτι

να κάνεις την δουλειά σου και μετά πάμε στα 30+ ευρώ. Υπάρχουν άτομα που καλύπτονται με τους φτηνούς αυτούς ατμοποιητές

και δεν ψάχνουν το κάτι παραπάνω, απλά να ξέρεις ότι υπάρχουν και πολύ καλύτερες επιλογές.

Μάρκες κτλ. να σου πούμε δεν έχει και πολύ νόημα, όλο κι' όλο εξάλλου 4-5 μοντέλα είναι σαν αυτό που ψάχνεις, όλοι το ίδιο πράγμα κάνουν, κανένας δεν ξεχωρίζει.

Aspire K1, Iclear 16, Aspire C5, κανάν Mini Vivi Nova...όλοι γύρω στο 10ρικο.

Δυστυχώς οι επιλογές σου στην Ελλάδα είναι:

1. Της πλάκας εντελώς και φτηνό.

2. Πανάκριβο και καλό.

3. Παραγγέλνω από έξω.

Να συμφωνήσω και εγώ πως αν ξεκινήσεις με τον Magma, δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσεις πάνω από 3 μέρες, θα σε κουράσει.

Μπες εδώ, βάλε τους ατμοποιητές κατά κόστος, και διάλεξε: 

http://www.310.gr/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/clearomizer?sort=p.price&order=ASC

Εγώ θα πρότεινα τον Kanger Genitank Mini με 10 ευρώ να κάνεις την δουλειά σου

και να πάρεις μια ιδέα του τι εστί άτμισμα.

Αυτά που σου πουλάει ο φίλος σου με 40 ευρώ, αν είναι σε καλή κατάσταση και δουλεύουν φυσικά,

είναι καλά και αξίζουν. Ο Magma είναι εξαιρετικός dripper και το 30άρη Istick είναι το καλύτερο της σειράς

των Isticks με τα λιγότερα προβλήματα. Αν είναι να παραγγείλεις απ' έξω, απλά έχε υπόψιν σου ότι με 40 ευρώ τα αγοράζεις και τα 2 καινούργια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...