Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπέρα θελω να αρχισω το ηλεκτρονικο τσιγαρο απλα είμαι λιγο ασχετος από αυτά.. εριξα μια ματια στο ιντερνετ και ειδα μερικα  αν καποιος εχει να μου πει ένα ολοκληρομενο τσιγαρο που να είναι μαχ μεχρι τα 50 ευρο ευχαριστω

και αν αυτό είναι καλο

http://smokemarket.gr/eleaf-istick-10w-box-gs16s.html?ref=bestprice.gr

καλησπερα φιλε , καταρχην πες μας λιγα λογια για σενα, ποσο καπνιζες την μερα?(και σκεψου ποσα λεφτα εδινες την βδομαδα/μηνα)

αγορες απο κινα / εξωτερικο εχεις κανει ποτε?

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κοιτα με έναν 50αρι καπνο παω περιπου 6 μερες νορμαλ πιστεβω είναι ουτε πολύ ουτε λιγο...

όχι δεν εχω παρει τπτ ποτε από εξω γτ δεν μπορω να περιμενω 2-3 εβδομάδες :P:P

Δημοσ.

θες να το κοψεις το καπνισμα , η απλα να δοκιμασεις?

οπως προειπα πιο πανω ,γνωμη μου ειναι σημερα να ξεκινας το ατμισμα με 30watt mod (λογο αυτονομιας παραπανω) και με καποιον nautilo η aerotank.

το συγκεκριμενο ειναι απλα οκ που μας δειχνεις.τις μανας μου το μινι δεν κραταει μιση μερα , με μετρια χρηση..

το εχει ολη την ωρα στην πριζα..

αλλα η μανα μου δεν βγαινει εξω τα βραδια..δεν λειπει ωρες απο το σπιτι..καταλαβαινεις τι θελω να πω..

καλο ειναι να πας σε 2200+ μπαταρια. (ειτε λεγετε istick ειτε cloupor ειτε κατι αλλο :P)

τωρα για τον GS δεν εχω να πω πολλα μιας και δεν τον ξερω..

ισως μπορει να βοηθεις καποιος αλλος με αυτον τον ατμο.

Δημοσ.

top για μενα..

FA

Umami

Totaly Wicked (54αρα Platinum Ice) , εκανα σημερα τζουρες με 8αρα νικοτινη απο γνωστο σε μαγαζι , ειχε και καθαρη και με καπνικο.. λενε πολυ πολυ πολυ καλα λογια, αλλα δεν ξερω αν μου ταιριαζει , μιας και μου κανει για 'βαση' καπνικου κατα κυριο μερος..

θα συμφωνησω! το 1 κιλο ειναι 1263 ml ( δεν το ειχα προσεξει..τι χαζος.. αλλα ακομα δεν εβαλα νικοτινη μεσα..οποτε ειμαι κομπλε :) )

απλα καλυτερες πραξεις , πιο βαρυ δεν θα γινει , αλλα πιο 'ελαφρη' ναι :)

Η γλυκερίνη ζυγίζει 1.26 γραμμάρια ανά ml. Εσύ από το φαρμακείο αγοράζεις 1000 γραμμάρια. 1000/1.26 = 793.65ml

Δημοσ.

Η γλυκερίνη ζυγίζει 1.26 γραμμάρια ανά ml. Εσύ από το φαρμακείο αγοράζεις 1000 γραμμάρια. 1000/1.26 = 793.65ml

εγω πηρα 1 κιλο.

και την πρωτη συσκευασια και την δευτερη

c6g5k.png

Εχεις απολυτο δικιο!!

το μιγμα που εκανα , ειναι ~800μλ + 100ml νερο! = 900ml !! που ειναι ισο με 1.1Κιλο !

μπερδεψα τα μπουτια μου λιγο..

Δημοσ.

η συγκεκριμενη ειχε πολλα προβληματα και δεν θα την επερνα.

(μετα απο την μπαταρια χρειαζεσαι και εναν ατμοποιητη..)

δες κατι απο τα οποια προτειναμε πιο πανω.

Δημοσ.

εγω πηρα 1 κιλο.

και την πρωτη συσκευασια και την δευτερη

c6g5k.png

Εχεις απολυτο δικιο!!

το μιγμα που εκανα , ειναι ~800μλ + 100ml νερο! = 900ml !! που ειναι ισο με 1.1Κιλο !

μπερδεψα τα μπουτια μου λιγο..

Το ήξερα ότι στο μέτρημα θα σου φαινόταν :) Απλά μπορεί κάποιος απλά να την ρίξει σε άλλο μπουκάλι με την πεποίθηση ότι είναι ένα λίτρο και μετά να αρχίσει να προσθέτει νερά, νικοτίνη, pg και να βγει άλλα ντ’ άλλων. Γι αυτό μετράμε πάντα.

Δημοσ.

https://www.fasttech.com/products/0/10014058/2385500-authentic-kanger-subox-mini-white-starter-kit

Στα 48 ευρώ από FastTech, να πάει στο διάολο η GearBest, οι τύποι είναι απαράδεκτοι.

marioselsa, κάνε υπομονή και παράγγειλε από Κίνα, θα σου βγει κάτω από την μισή τιμή που θα πλήρωνες εδώ

και θα πάρεις κάτι ποιοτικό.

Και εγώ το Subox θα πρότεινα, 50 watt μπαταρία, ένας από τους κορυφαίους ατμοποιητές της αγοράς,

αντιστάσεις είτε 0.5, είτε 1.5 ohm, είναι το τέλειο σετάκι.

Αν ντε και καλά δεν θες να περιμένεις με τίποτα, το Istick Mini με τον GS Air που έβαλες δεν είναι απαράδεκτο,

αλλά θα το έχεις μονίμως στην πρίζα να φορτίζει και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα 100% θα θελήσεις να πας σε κάτι καλύτερο.

Για να καταλάβεις, θα δώσεις 37 ευρώ για να πάρεις ένα μοντάκι των 10 watts και τον πιο βασικό ατμοποιητή της αγοράς,

ενώ αν περιμένεις δίνεις 10 ευρώ παραπάνω και παίρνεις mod 50 watts και κορυφαίο ατμοποιητή.

• Like 1
Δημοσ.

ισως ομως δεν κανει η αερατη τζουρα για τον φιλο?

εγω λεω παντα πρωτα να δοκιμαζεις και μετα να περνεις!

καποιος γνωστος θα εχει για να συγκρινεις! πας σε μαγαζι με η/τ ολο και 2-3 ατμοποιητες θα εχουν να δοκιμασεις , δοκιμαστηριο και μη.

δεν ειναι ωραιο να περνεις γουρουνι στο σακι, οπως δεν ψωνιζεις με γνωμονα την τσεπη μονο και σε ολα τα αλλα προιοντα.

το βλεπεις απο κοντα και μετα το ψωνιζεις.

--------

ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε vertical occ coils για τον subtank?

κατι σαν αυτο

καπου ειχε πεσει το ματι μου , ειναι νεες , και καλα ηταν αυθεντικες..

αν ξερετε κατι πειτε :)

kanger-subtank-occ-replacement-head_wm.j

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι καλή επιλογή ο subtank για νέο ατμιστή. Ένας GS Air είναι καλύτερη επιλογή για αρχή ή ένας ναυτίλος μίνι ακόμη καλύτερη.

Κοίτα και στις αγγελίες φίλε, που και που βρίσκεις καλές περιπτώσεις.

Δημοσ.

Nautilus Mini + Istick 30 : 52 Ευρώ.

Subox Mini + Subtank Mini : 48 Ευρώ.

Καλός ο Ναυτίλος, καλό και το 30άρη Istick, αλλά να δώσω παραπάνω λεφτά για έναν ατμοποιητή

που βγήκε 1.5 χρόνο πριν σε μια αγορά που καθημερινά βγαίνουν καλύτερα προιόντα και ένα μοντάκι με 20 watts

λιγότερα από το 50άρη, πλέον δεν θα τα 'δινα.

Οι 2 ατμοποιητές δεν συγκρίνονται. Έχεις και την rebuildable base για το μέλλον, έχεις την δυνατότητα να πας subohm,

είναι ένα άψογο κιτ που έχει πάρει και πολύ καλές κριτικές. Αποσπώμενη μπαταρία, 50 watts, σε 2 εντυπωσιακά χρώματα, τσάμπα τιμή.

Τί άλλο να ζητήσεις;

Ναι, έχει πιο αεράτη τζούρα. Καλώς ή κακώς, προς τα 'κει πάει η τεχνολογία του ηλ. τσιγάρου. Τον δουλεύεις αρχικά στην μικρότερη τρύπα εισαγωγής αέρα και αν πια, δεις ότι δεν την παλεύεις με τίποτα, ε αγοράζεις και έναν gs air, 7 ευρώ έχει.

Για ποιον λογο;

Στους νέου τύπου ατμοποιητές, τα λεγόμενα subtanks, τραβάς πολύ αέρα και οι τζούρες που παίρνεις 

είναι οι λεγόμενες "πνευμονικές" (lung hits), κατεβάζεις κατευθείαν τον ατμό κάτω στα πνευμόνια.

Στους παλιότερους ατμοποιητές, οι οποίοι έχουν μικρότερη εισαγωγή αέρα, οι τζούρες είναι όπως στο τσιγάρο, πρώτα ο ατμός στο στόμα και μετά στα πνευμόνια (mouth to lung hits), άρα ο νέος ατμιστής το συνηθίζει πιο εύκολα.

Πολλοί νέοι ατμιστές δυσκολεύονται να πάνε κατευθείαν στα lung hits, αλλά είναι κάτι που συνηθίζεται και μετά δεν έχεις επιστροφή. Πολύ πιο πλούσια γεύση και φυσικά πολύ μεγαλύτερα σύννεφα ατμού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπομονή και για τον GS Air M & GS Air MS.

Που ουσιαστικά έχουν την για εμένα πολύ καλή κεφαλή του GS Air,

αλλά επιπλέον έχουν μεγαλύτερο tank και πιο εύκολη ρύθμιση εισαγωγής αέρα.

Επίσης να σημειώσω πως η Kangertech θα βγάλει, όπως φαίνεται, κεφαλές με οργανικό βαμβάκι για τις σειρές Aerotank & Subtank.

πχ

https://www.fasttech.com/products/2438802

Αυτή τη στιγμή έχω καταλήξει σε iStick 30W και Aerotank Mega (1.8Ohm & 1.5Ohm) για καθημερινή χρήση.
Για πνευμονικές χρησιμοποιώ τον Goldpillar που είναι dripper.

Τώρα με το πακετάκι της Kangertech, νομίζω πως αφενός μεν ανέβηκε πολύ ψηλά ο πήχης και πλέον το μόνο που ίσως να λείπει από κάποιον που θα αγοράζει το Starter Kit (που μόνο starter δεν το λες) της Kanger είναι ένας dripper, περισσότερο για να παίξει με διάφορα σεταρίσματα αντιστάσεων μονών, διπλών κλπ.

Κρίμα που δεν είχε βγει πιο πριν γιατί έδωσα πολλά περισσότερα για να αποκτήσω αυτά που έχω από Ελλάδα.

Φυσικά να δώσω τα απαραίτητα credits στον Baator , discoboyminimal και τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό το thread, για τις παραπομπές τους στα FT, GB κλπ...

edit: Δεν άντεξα. Το παρήγγειλα σε μαύρο χρώμα μαζί με ένα set VOCC για τον Aerotank. Άϊ σιχτίρ!!!

Επεξ/σία από nikoskon
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...