Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει παρει κανεις σας ειδηση τη εγινε με τα shake n vape και τα αρωματα;

Με εγκυκλιο, το υπουργειο υγειας, εχει βγαλει παρανομα οτιδηποτε υγρο ειναι για ατμισμα πλην των ετοιμων 10ml.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 minutes ago, Shadowjump said:

Με εγκυκλιο, το υπουργειο υγειας, εχει βγαλει παρανομα οτιδηποτε υγρο ειναι για ατμισμα πλην των ετοιμων 10ml.

........ 🤬

Και τα αρώματα;;;

Στα γρήγορα από το αντίστοιχο θέμα στο vaping.gr:

ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ , τα πράγματα είναι απολύτως απλά και κατανοητά και προβλέψιμα για την Ελλάδα.

1. ή ,Η ερμηνευτική εγκύκλιος είναι άστοχη και βιαστική οπότε μετά από τις ενέργειες των εχόντων νόμιμο συμφέρον θα ακυρωθεί ή τροποποιηθεί με νέα εγκύκλιο.

2. ή Είναι η απαρχή της διαδικασίας μιας απολύτως μελετημένης και στοχευμένης ενέργειας να μπει ΕΦΚ  στα προιόντα που δεν είχε συμπεριλάβει και είχε εξαιρέσει από ΕΦΚ ο αρχικός νόμος όπως S&V, αρώματα και μηδενικές βάσεις (PG, VG)που θα πωλούνται από καταστήματα ατμιστικών ειδών.
Ο στόχος της απαγόρευσης είναι να μπλοκαριστούν άμεσα ,όσο γίνεται οι πωλήσεις, να καταγραφούν τα αποθέματα στα παραπάνω είδη, για να υπολογιστεί ΕΦΚ και στα αποθέματα έως ότου ψηφιστεί τροποποίηση του αρχικού νόμου για να συμπεριληφθούν και αυτά στα είδη με ΕΦΚ.

2α. Το αποτέλεσμα είναι να επιβαρυνθούν τα αρώματα και οι βάσεις και τα υπόλοιπα που θα αγοράζουμε από τα καταστήματα ειδών ατμίσματος  , κατά 1,24 ευρώ ανά 10 ml και ανάλογη αύξηση στις βάσεις. Συνεπώς, τι είχες Γιάννη ? ότι είχα πάντα ! 
Απλά θα ακριβύνει ακόμη λίγο το κόστος ατμίσματος αλλά όχι σε απαγορευτικό βαθμό.

Και κάποια πραγματάκια γενικά εδώ:  https://www.facebook.com/SpySpy/videos/10216569204404274/UzpfSTY0NjI4MjI4OTA5NjA2OTo3MTY2OTQ4NjUzODgxNDQ/

Μόλις έχω χρόνο θα το ψάξω περισσότερο.

Επεξ/σία από akpe

6 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Δεν έχουν καμία σχέση τα shake n vape και τα αρώματα με τα έτοιμα υγρά ατμίσματος που βάση νόμου δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 10ml

• Thanks 1

46 λεπτά πριν, GiorgiosM. είπε

Δεν έχουν καμία σχέση τα shake n vape και τα αρώματα με τα έτοιμα υγρά ατμίσματος που βάση νόμου δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 10ml

Δεν ειπα οτι εχουν σχεση. Ειπα οτι βαση εγκυκλιου τα SnV και τα αρωματα ειναι παρανομα προς πωληση.

Quote απο τον προεδρο του ΣΕΕΗΤ.

Με βάση την Εγκύκλιο, ότι δεν έχει νικοτίνη και προορίζεται για χρήση σε ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν έχει κοινοποιηθεί στο σύστημα της TPD.... είναι εκτός κυκλοφορίας. Αυτές είναι οι οδηγίες του Υπουργείου προς τα κλιμάκια ελέγχου.

Παρακαλώ, προτείνετέ μου έναν ατμοποιητή τσιγαρίσιο για να αντικαταστήσω τον K3 της Aspire. Έχω βαρεθεί να αλλάζω αντιστάσεις κάθε 3 ημέρες, πήρα δεύτερο και είναι ο ίδιος σε πρόβλημα, ενώ και οι δύο ξεβάφουν πολύ γρήγορα. Επίσης,η γεύση δεν είναι αρκετά έντονη για τα γούστα μου. Ατμίζω με 13ρα νικοτίνη, και αντίσταση 0,7 στα 14-16w. Αν υπάρχει κάποιο μοντέλο που να έχει μόνιμα βυθισμένες τις αντιστάσεις στο υγρό, θα το προτιμούσα. Τα υγρά που ατμίζω, αν έχει σημασία είναι το Relax, Bebeca, Tribeca & Soho, Virginia. ΥΓ, ξέρω να ποτίζω τις αντιστάσεις, ξέρω ότι πρέπει να αφήνω να κρυώνει, ξέρω ότι δεν πρέπει να τραβάω πολλές συνεχόμενες τζούρες, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Σας ευχαριστώ.

3 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Τελικά κάποια πρόταση? Βλέπω και τον wotofo serpent..

Αν θες ευκολια εναντι γευσης κοιτας zeus , engine nano . 0 διαρροες. (οχι οτι δεν εχουν καθολου γευση αλλα χανουν λιγο σε σχεση με τους αλλους που ο αερας ερχεται απο κατω)
Αν θες γευση κοιτας centaur, wotofo serpent smm , kylin mini(ο καινουριος), crius 2.  

Ειναι αρκετα αερατοι αλλα πιστευω οτι θα βρεις τον αερα που θες στους απο πανω. 

Αν ενδιαφερεσαι για ντιπερς πες.

Αν ξεχασα καποιον συμπληρώστε  :) 

13 ώρες πριν, BritGreek είπε

Παρακαλώ, προτείνετέ μου έναν ατμοποιητή τσιγαρίσιο για να αντικαταστήσω τον K3 της Aspire. Έχω βαρεθεί να αλλάζω αντιστάσεις κάθε 3 ημέρες, πήρα δεύτερο και είναι ο ίδιος σε πρόβλημα, ενώ και οι δύο ξεβάφουν πολύ γρήγορα. Επίσης,η γεύση δεν είναι αρκετά έντονη για τα γούστα μου. Ατμίζω με 13ρα νικοτίνη, και αντίσταση 0,7 στα 14-16w. Αν υπάρχει κάποιο μοντέλο που να έχει μόνιμα βυθισμένες τις αντιστάσεις στο υγρό, θα το προτιμούσα. Τα υγρά που ατμίζω, αν έχει σημασία είναι το Relax, Bebeca, Tribeca & Soho, Virginia. ΥΓ, ξέρω να ποτίζω τις αντιστάσεις, ξέρω ότι πρέπει να αφήνω να κρυώνει, ξέρω ότι δεν πρέπει να τραβάω πολλές συνεχόμενες τζούρες, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Σας ευχαριστώ.

Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω να σου πω παντως το relax και γενικα τα υγρα αυτα της e liquid france αφηνουν πολλα καταλοιπα και μαυριζουν πολυ γρηγορα αντιστασεις και βαμβακια. Εισαι σιγουρος οτι φταιει ο ατμοποιητης;

Παιδιά μια απορία που δεν μπορουν να μου λύσουν σε μαγαζί. Έχω κάποια υγρά με 3άρα νικοτίνη που θέλω να τα κάνω 9άρια σε 10άμελα μπουκαλάκια για το ποντάκι. Μπορω με κάποιο τρόπο να υπολογίσω την ποσότητα νικοτίνης έτσι ώστε να έχω 50/50 pg/vg; Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, MySql είπε

Παιδιά μια απορία που δεν μπορουν να μου λύσουν σε μαγαζί. Έχω κάποια υγρά με 3άρα νικοτίνη που θέλω να τα κάνω 9άρια σε 10άμελα μπουκαλάκια για το ποντάκι. Μπορω με κάποιο τρόπο να υπολογίσω την ποσότητα νικοτίνης έτσι ώστε να έχω 50/50 pg/vg; Ευχαριστώ

Για να καταλαβω εχεις ας πουμε 1 10ml με 3 αρα και 8ες να το κανεις 9αρα.  Η μοναδικη αποδεκτη λυση κατα τη γνωμη μου ειναι να παρεις αλλο ενα 10ml με 16αρα και να τα βαλεις μαζι. Το τελικο αποτελεσμα θα ειναι 20 ml ~9αρα. Τωρα για το αν θα βγει 50 -  50 πρεπει να πεις λεπτομεριες για τα υγρα μπορει να μη βγαινουν τα μαθ. Αν ειναι ηδη 50-50 θα προσθεσεις 50-50 το νεο υγρο και θα παραμεινει σταθερο. Το να προσθεσεις extra booster στο 10 mlo ας πουμε θα ανεβασει την νικοτινη αλλα θα ριξει τη γευση.

Επεξ/σία από nrkmaiden

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MySql είπε

Ποιο μαγαζί είναι αυτό που δεν μπορούν να λύσουν αυτήν την απορία; Απλά βαριούνται να απαντήσουν.

Για να πάρεις σωστή απάντηση όμως θα πρέπει να πεις και τι αναλογία vg/pg έχει το υγρό σου, τι αναλογία vg/pg έχει η νικοτινούχα βάση σου και αν έχεις άλλες βάσεις μηδενικές με τις οποίες μπορείς να δουλέψεις. Εννοείται πως προσθέτοντας απλά νικοτίνη/μηδενική βάση η γεύση του υγρού θα αλλοιωθεί, δεν θα παραμείνει το ίδιο δυνατή. Η μόνη λύση για να παρέμενε ακριβώς η ίδια και να ανέβαινε η νικοτίνη στο 9 θα ήταν να πρόσθετες ίση ποσότητα υγρού με αυτήν που έχεις με 15άρα νικοτίνη, ενώ και το παλιό υγρό και αυτό με την 15άρα να ήταν 50/50.

Επεξ/σία από Baator
  • Like 1

2 ώρες πριν, MySql είπε

http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php

20 ώρες πριν, BritGreek είπε

Σας ευχαριστώ.

Αυτόν που μου πρότειναν και εμένα και ειλικρινά έχω μείνει ενθουσιασμένος. 

Innokin Zenith . 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η ιστορια εχει ως εξης ,πριν καμποσα χρονια 5 περιπου εκανα ηλεκτρονικο τσιγαρο με καποια ετοιμα κιτακια w12 νομιζω κ υγρα απο inawera

περιπου στους 6 μηνες καταφερα να το κοψω μεχρι που απο μαλ%$%$ ξαναδοκιμασα κτ κ απο τοτε ειμαι με στριφτο

προσφατα ξεκινησα ποδηλασια ξανα κ σκεφτομαι πως να κοψω ξανα το κτ η εστω να παω σε κατι πιο υγιεινο κ οικονομικο

παραγγειλα το iqos με 4 πακετα heets (40€) στα γρηγορα χωρις να το σκεφτω πολυ αλλα ψαχνοντας λιγο εκ των υστερων μαλλον συμπεραινω οτι κ εξισου ακριβο ειναι με το κτ κ οχι κ τοσο αθωο κ μαλλον το ητ ειναι καλυτερο

τι θελω ,ψαχνω καποιο σετακι αξιοπιστο το δυνατον με την λιγοτερη συντηρηση

καπου διαβασα για το Eleaf Pico 25 μοντακι + 2 μπαταριες 18650 + Eleaf Melo 4 D25 (4ml tank) ατμοποιητη + triton Aspire 1.8 Ohm

οπως καταλαβαινετε εχω χασει επαφη ,οποτε τι "εξοπλισμο" θα προτεινατε σε καποιον που ξεκινα τωρα (links αν ειναι δυνατον) μαζι με φορτιστες κ υγρα;

Επεξ/σία από what_if

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...