Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εκει που ελεγα οτι θα παιζω μονο με απλα συρματα βαζω σημερα fused clapton ni80

36 wrapped σε 2x26 core, 5 σπειρες 2.5αρης πυρηνας, βγηκε 0.33 ohm, παιζω γυρω 28 με 30 watt

και βλεπω το φως το αληθινο :mellow: δροσερος πυκνος ατμος με μονιμη εντονη βελουδινη γευση

damn

Επεξ/σία από tritonas00
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι πηγα στον pulse 22 τελικα και η γευση ειναι πολυ πιο εντονη, τα tubes κανουν δουλεια

5 ώρες πριν, palasd είπε

Την γεύση που θα σου δώσει ένας ντριπερ δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε να πλησιάσει ένα τανκάτος επίσης δεν υπάρχουν διαρροές σχεδόν καθόλου

και πολυ πιο ευκολο βαμβακωμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, palasd είπε

το βαμβάκι το έχεις ξεμαλλιάσει καλά γιατί όπως τα λες μάλλον έχεις υποτροφοδοσία 

3 ώρες πριν, nrkmaiden είπε

Συμφωνω. Με τον palasd. Μηπως εχεις παρα στουμπωσει αχτενιστο βαμβακι μεσα; Παιζεις σε χαμηλα βαττ για 0,15 οποτε δεν ειναι λογικο. Τι βαμβακι εχεις βαλει;

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ. αυτο ηταν το προβλημα. να ειστε καλα.

Δημοσ.

Παιδια θα ταξιδεψω συντομα εντος Ελλαδος με αεροπλανο μονο με χειραποσκευη. Μου ειπανε γνωστοι οτι μπορεις να εχεις μαζι μεχρι 100ml υγρα σε σφραγισμενη σακουλα. Οσον αφορα ομως τα εργαλεια τσιμπιδες,ψαλιδια κτλ για το στησιμο τι γινεται;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, kataramenos32 είπε

Παιδια θα ταξιδεψω συντομα εντος Ελλαδος με αεροπλανο μονο με χειραποσκευη. Μου ειπανε γνωστοι οτι μπορεις να εχεις μαζι μεχρι 100ml υγρα σε σφραγισμενη σακουλα. Οσον αφορα ομως τα εργαλεια τσιμπιδες,ψαλιδια κτλ για το στησιμο τι γινεται;

τσιμπιδες? ψαλιδια? ξεχασε τα... η παρε ενα νυχοκοπτη η αλλιως θα τα χασεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/5/2018 στις 5:07 ΠΜ, nrkmaiden είπε

Βλεποντας αυτο που κοιτας, θεωρω οτι το budget ειναι περιπου στα 60-70 ευρω. Οποτε δες κατι σε pico 25 και ατμοποητη τον zenith  και μια  samsung 30Q ή  sony vtc6 μπαταρια. Αλλη μια εναλλακτικη  ειναι το innokin kroma A kit (που εχει και αυτο τον zenith πανω)(με αρνητικό οτι εχει ενσωματωμενη μπαταρια ).  

Γενικα αφου σου αρεσει η σφιχτη τζουρα, κοιτα μοντ που να χωραει τον Zenith.. Δηλ 25mm και πανω διαμετρο. Απο αναλωσιμα ο ατμοποιητης εχει αντιστασεις που κοστιζουν 2,5€ η μια.. Ειναι απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος ατμοποιητης τσιγαρισιος με εργοστασιακες αντιστασεις  

To swag που κοιτας ειναι πολυ καλο μοντ ειδικα για την τιμη του αλλα δεν χωραει 24αρηδες και πανω ατμοποιητες. 

Λοιπόν!

Τελικά πήρα vaporesso SWAG με ατμοποιητή Nautilus 2 . Μπαταρία VTC6  . 

Σήμερα διάλεξα και υγρό .  Πήρα ένα alter ego καπνικό με ελαφρύ άρωμα καραμέλας στα 9 mg νικοτίνης . Έχω κάνει ήδη καμία 70αριά τζούρες και παρατηρώ ότι με ενοχλεί πολύ στο λαιμό . Σαν γρέζια με φαγούρα μαζί όταν κατεβαίνει ο ατμός . Με φτάνει σε σημείο να βήξω μερικές φορές και έχω αρκετά φλέματα ήδη . 

Είναι φυσιολογικό ; Είναι θέμα ποιότητας υγρού ή υψηλής νικοτίνης ; 

Υπόψιν μέχρι πριν μια μέρα κάπνιζα καρέλια καπνό τον βαρύ με χαρτάκια πράσινα . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tornado είπε

αυτα παθαινεις οταν δεν εχεις protected μπαταριες η μηχανικα μοντς...

Στα μηχανικα εσυ εισαι η προστασια. Καπου διαβασα οτι ειχε μονταρει λενε το σωληνα για να εχει καλυτερα ρευματα......... facepalm(αν ισχυει κατι τετοιο, που δε το πιστευω)........ 
Αυτο που πιστευω ειναι οτι εχει κανει  λαθη, για ιδιοκτήτης μηχανικού. Είχε ξεχάσει μπαταρίες μέσα στο σωλήνα χωρίς να χρησιμοποιειται,  δεν ειχε σωστες μπαταριες κ.α , αρα μαλλον εξαρχης δε θα επρεπε να ειχε παρει ή καποιο ατμομαγαζο να του εδινε το μηχανικο.

Αλλα κατα τη γνωμη μου ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ τις μπαταριες μας ειτε μηχανικο ειτε οχι... Αν εχει εστω και φθορα στο πλαι αλλαζουμε wrap κοστος 1 ευρω τα 10. Στις μπαταριες που αφορουν εμας ολο το περίβλημα ειναι ο αρνητικος πολος και το μικρο στο κεντρο στη μεση ο θετικος. Αν το μεταλλο εχει φθορες τις αλλαζουμε. Αν παρατηρησουμε οτι είναι ζεστο το μοντ πολυ σταματαμε να το χρησιμοποιουμε για ενα διαστημα. Προσπαθουμε να τις φορτιζουμε λιγο πριν ή εστω αμεσως το weak battery. Τις μεταφερουμε σε θηκουλα είτε κουτακι μακρια απο μεταλλικα αντικειμενα.Οταν δεν ατμιζουμε τις βαζουμε στη θηκουλα τους, δεν ειναι αναγκη να βασιζομαστε στο κυκλωμα του mod.Δεν τις αφηνουμε στον ηλιο τωρα που ερχεται και το καλοκαιρακι κανει ζεστη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωποτε ξεβιδωνουμε τη φυαλη με το υγρο και τη μπαταρια την αφηνουμε στο κουτι του ηλ. Τσιγαρου για αποθηκευση.

Επεξ/σία από alan2
Δημοσ.

Δεν ξεβιδώνεις τίποτα απλά ελέγχεις το στήσιμο σου να είναι εντάξει και να το σηκώνει άνετα η μπαταρία σου και κρατάς την μπαταρία σου εντάξει εξωτερικά με θρησκευτική ευλάβεια   Στα  ατυχήματα που έχουν αναφερθεί πάντα φταίει ο χρήστης ο άλλος ένιωθε την μπαταρία να ανεβάζει θερμοκρασία και συνέχιζε πάταει το κουμπί  το μοντάκι φταίει  που έχασε τα δόντια του ή αυτός 

12 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Λοιπόν!

Τελικά πήρα vaporesso SWAG με ατμοποιητή Nautilus 2 . Μπαταρία VTC6  . 

Σήμερα διάλεξα και υγρό .  Πήρα ένα alter ego καπνικό με ελαφρύ άρωμα καραμέλας στα 9 mg νικοτίνης . Έχω κάνει ήδη καμία 70αριά τζούρες και παρατηρώ ότι με ενοχλεί πολύ στο λαιμό . Σαν γρέζια με φαγούρα μαζί όταν κατεβαίνει ο ατμός . Με φτάνει σε σημείο να βήξω μερικές φορές και έχω αρκετά φλέματα ήδη . 

Είναι φυσιολογικό ; Είναι θέμα ποιότητας υγρού ή υψηλής νικοτίνης ; 

Υπόψιν μέχρι πριν μια μέρα κάπνιζα καρέλια καπνό τον βαρύ με χαρτάκια πράσινα . 

Για τα φλέγματα μην ανησυχείς δες το σαν καθάρισμα όσον αφορά το γδάρσιμο το πιο λογικό είναι να περιμένεις μερικές μέρες να συνηθίσεις λίγο τον ατμό  αν δες δεις αποτέλεσμα  είτε κατεβάζεις νικοτίνη λίγο είτε προτιμάς υγρά με περισσότερη vg 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδάκια έχετε να προτείνετε κάποιο υγρό με γεύση jack daniels, μπύρα και pepsi; Ελλάδα δεν βρίσκω με τπτ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MySql είπε

Παιδάκια έχετε να προτείνετε κάποιο υγρό με γεύση jack daniels, μπύρα και pepsi; Ελλάδα δεν βρίσκω με τπτ

3 σε 1 ή ένα -ένα ξεχωριστά?

Δεν ξέρω πάντως

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SpAcE_PaNtHeR είπε

3 σε 1 ή ένα -ένα ξεχωριστά?

Δεν ξέρω πάντως

Για ένα ένα ξεχωριστά εννοούσα αλλά με έψησε και η ιδέα όλων μαζί εάν υπάρχει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...