palasd Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τι είναι αυτό αν και έχουν αέρα από κάτω διαρροή ποτέ ,το μόνο κακό πίνουν προπαντός ο nrg είναι τρελός αλκοολικός αλλά και τρελά ντουμάνια τουλάχιστον για τους δύο που έχω στο κουτί . Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από palasd 1
Dare-Devil Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, nrkmaiden είπε Βλεποντας αυτο που κοιτας, θεωρω οτι το budget ειναι περιπου στα 60-70 ευρω. Οποτε δες κατι σε pico 25 και ατμοποητη τον zenith και μια samsung 30Q ή sony vtc6 μπαταρια. Αλλη μια εναλλακτικη ειναι το innokin kroma A kit (που εχει και αυτο τον zenith πανω)(με αρνητικό οτι εχει ενσωματωμενη μπαταρια ). Γενικα αφου σου αρεσει η σφιχτη τζουρα, κοιτα μοντ που να χωραει τον Zenith.. Δηλ 25mm και πανω διαμετρο. Απο αναλωσιμα ο ατμοποιητης εχει αντιστασεις που κοστιζουν 2,5€ η μια.. Ειναι απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος ατμοποιητης τσιγαρισιος με εργοστασιακες αντιστασεις To swag που κοιτας ειναι πολυ καλο μοντ ειδικα για την τιμη του αλλα δεν χωραει 24αρηδες και πανω ατμοποιητες. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Κάτι ακόμα . Ένας Atomizer με 2 ml tank θεωρείται πολύ μικρός σε σημείο να καταντάει σπαστικός και να τον γεμίζεις 5-10 φορές τη ημέρα ; Τυπικά καπνίζω 5-10 τσιγάρα την ημέρα αν αυτό βοηθάει .
Karamol3golas Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Dare-Devil είπε Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Κάτι ακόμα . Ένας Atomizer με 2 ml tank θεωρείται πολύ μικρός σε σημείο να καταντάει σπαστικός και να τον γεμίζεις 5-10 φορές τη ημέρα ; Τυπικά καπνίζω 5-10 τσιγάρα την ημέρα αν αυτό βοηθάει . Σε πνευμονικο ισως,αν ειναι τσιγαρισιος οχι δεν κατανταει τοσο σπαστικο γιατι εχουν μικροτερη καταναλωση..Επισης τα 5-10 τσιγαρα τη μερα μην προσπαθεις να τα μετατρεψεις σε μλ υγρου,αλλα γενικα δεν πιστευω οτι θα κανεις πολυ γιατι ουτε καπνιζεις και πολυ..
th3ofilos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, nrkmaiden είπε Βλεποντας αυτο που κοιτας, θεωρω οτι το budget ειναι περιπου στα 60-70 ευρω. Οποτε δες κατι σε pico 25 και ατμοποητη τον zenith και μια samsung 30Q ή sony vtc6 μπαταρια. Αλλη μια εναλλακτικη ειναι το innokin kroma A kit (που εχει και αυτο τον zenith πανω)(με αρνητικό οτι εχει ενσωματωμενη μπαταρια ). Γενικα αφου σου αρεσει η σφιχτη τζουρα, κοιτα μοντ που να χωραει τον Zenith.. Δηλ 25mm και πανω διαμετρο. Απο αναλωσιμα ο ατμοποιητης εχει αντιστασεις που κοστιζουν 2,5€ η μια.. Ειναι απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος ατμοποιητης τσιγαρισιος με εργοστασιακες αντιστασεις To swag που κοιτας ειναι πολυ καλο μοντ ειδικα για την τιμη του αλλα δεν χωραει 24αρηδες και πανω ατμοποιητες. +1
KnightRider Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Πως είναι δυνατόν η αντίσταση για Melo 4 η EC2 0.3ohm να ρουφάει τόσο πολύ υγρό σε σχέση με την ECL 0.18ohm ?? Επίσης γιατί ακόμα δεν έχουν έρθει οι καινούργιες αντιστάσεις για Melo τις EC-N 0.15ohm και EC-M 0.15ohm ??
geovilmarbeb Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 παιδιά καλησπέρα μια γνώμη για τη νικοτίνη στα υγρά??? δεν είμαι καπνιστής θέλω απλά να αποφύγω πισες και τα σχετικά και πήρα τελικά ενα ατμικο. Πρώτα έκανα 2-3 τσιγάρα το πολύ την ήμερα....! ο πωλητής μου έδωσε ένα μπουκαλάκι με νικοτίνη 6 με χτυπά λίγο -στο λαιμό....εσείς τη λέτε να το αφήσω η να κατέβω νικοτίνη......!
th3ofilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, geovilmarbeb είπε παιδιά καλησπέρα μια γνώμη για τη νικοτίνη στα υγρά??? δεν είμαι καπνιστής θέλω απλά να αποφύγω πισες και τα σχετικά και πήρα τελικά ενα ατμικο. Πρώτα έκανα 2-3 τσιγάρα το πολύ την ήμερα....! ο πωλητής μου έδωσε ένα μπουκαλάκι με νικοτίνη 6 με χτυπά λίγο -στο λαιμό....εσείς τη λέτε να το αφήσω η να κατέβω νικοτίνη......! Να την αφησεις μεχρι να κλεισεις κανα 3μηνο χωρις τσιγαρο και μετα βλεπεις Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από th3ofilos 1
geovilmarbeb Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Να το αφησειε μεχρι να κλεισεις κανα 3μηνο χωρις τσιγαρο και μετα βλεπεις σε ευχαριστω th3ofilos Kαι κατι αλλο εχεις να προτείνεις κανα οικονομικό ηλεκτρονικό γιατι πηρα ενα Aspire PockeX Pocket AIO και βγάζει υγρά και ακομα το στομιο ειναι χαμηλό στην αντισταση και καεί το λαιμό από ότι έμαθα ....και δεν παίρνει άλλο drip drop-plat θέλω με πλατύ στόμιο υπαρχή κανα τέτοιο η ζητω πολλά
th3ofilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, geovilmarbeb είπε σε ευχαριστω th3ofilos Kαι κατι αλλο εχεις να προτείνεις κανα οικονομικό ηλεκτρονικό γιατι πηρα ενα Aspire PockeX Pocket AIO και βγάζει υγρά και ακομα το στομιο ειναι χαμηλό στην αντισταση και καεί το λαιμό από ότι έμαθα ....και δεν παίρνει άλλο drip drop-plat θέλω με πλατύ στόμιο υπαρχή κανα τέτοιο η ζητω πολλά Αν σου καθεται καλα η ολη φαση του ηλκτρονικου και πιστευεις οτι επενδυοντας καποια χρηματα θα κοψεις το τσιγαρο, σε τσιγαρισιο ατμοποιητη πας σε innokin zenith και σε μοντακι pico 25 και τελειωνεις... Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από th3ofilos 1
invisiblesurfer Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Ρε παίδες τί τρέλα κι αυτή με τους RDA;! Τζούρα και γέμισμα είναι. Το στο καλό τους βρίσκετε;
nrkmaiden Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Ρε παίδες τί τρέλα κι αυτή με τους RDA;! Τζούρα και γέμισμα είναι. Το στο καλό τους βρίσκετε; Γευση και ευκολια. Υπερβαλεις λιγο ή εχεις βλαει λιγο βαμβακι.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια με βοηθαει εμενα καποιος με κατι που πραγματικα δεν το εχω ξαναδει. εχω τον zeus dual coil. εχω αλλαξει απο ni80 flatwire, ni80 fused clapton, και ss316L track wire. εχω στησει περιπου 7 φορες με διαφορετικα συρματα. Μου καιει συνεχεια τα βαμβακια. Και σε μια περιπτωση που εφταιγα εγω σε ψηλα watt λογω 0.091 ohm εκαψε αντιστασεις. Τι στο καλο γινεται? παιζω 70% vg και 30% pg. Η τελευταια προσπαθεια που εχω κανει τωρα ειναι με ss316. ειμαι σε 0,149 ohm και εχω βαλει 45 watt. Και ξεβιδωνω και μου φαινεται εχει αρπαξει λιγο παλι...... θα τρελαθω Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από tsoukalasKaminia
palasd Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Ρε παίδες τί τρέλα κι αυτή με τους RDA;! Τζούρα και γέμισμα είναι. Το στο καλό τους βρίσκετε; Σαν να είσαι λίγο υπερβολικός είναι στάξιμο και άτμισμα πέντε - δέκα τζούρες. Την γεύση που θα σου δώσει ένας ντριπερ δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε να πλησιάσει ένα τανκάτος επίσης δεν υπάρχουν διαρροές σχεδόν καθόλου άμα πάρεις και ένα squonk mod καταλαβαίνεις ότι μετά υπερέχεις στα πάντα σε σχέση με τους τανκάτους. 6 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε παιδια με βοηθαει εμενα καποιος με κατι που πραγματικα δεν το εχω ξαναδει. εχω τον zeus dual coil. εχω αλλαξει απο ni80 flatwire, ni80 fused clapton, και ss316L track wire. εχω στησει περιπου 7 φορες με διαφορετικα συρματα. Μου καιει συνεχεια τα βαμβακια. Και σε μια περιπτωση που εφταιγα εγω σε ψηλα watt λογω 0.091 ohm εκαψε αντιστασεις. Τι στο καλο γινεται? παιζω 70% vg και 30% pg. Η τελευταια προσπαθεια που εχω κανει τωρα ειναι με ss316. ειμαι σε 0,149 ohm και εχω βαλει 45 watt. Και ξεβιδωνω και μου φαινεται εχει αρπαξει λιγο παλι...... θα τρελαθω το βαμβάκι το έχεις ξεμαλλιάσει καλά γιατί όπως τα λες μάλλον έχεις υποτροφοδοσία 2
nrkmaiden Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε παιδια με βοηθαει εμενα καποιος με κατι που πραγματικα δεν το εχω ξαναδει. εχω τον zeus dual coil. εχω αλλαξει απο ni80 flatwire, ni80 fused clapton, και ss316L track wire. εχω στησει περιπου 7 φορες με διαφορετικα συρματα. Μου καιει συνεχεια τα βαμβακια. Και σε μια περιπτωση που εφταιγα εγω σε ψηλα watt λογω 0.091 ohm εκαψε αντιστασεις. Τι στο καλο γινεται? παιζω 70% vg και 30% pg. Η τελευταια προσπαθεια που εχω κανει τωρα ειναι με ss316. ειμαι σε 0,149 ohm και εχω βαλει 45 watt. Και ξεβιδωνω και μου φαινεται εχει αρπαξει λιγο παλι...... θα τρελαθω Συμφωνω. Με τον palasd. Μηπως εχεις παρα στουμπωσει αχτενιστο βαμβακι μεσα; Παιζεις σε χαμηλα βαττ για 0,15 οποτε δεν ειναι λογικο. Τι βαμβακι εχεις βαλει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις