Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, palasd είπε

th3ofilos

το ωραίο είναι ότι παραθέτεις το κομμάτι που αφορά την νικοτίνη και όσο και αν έψαξα στο σαιτ δεν  μπόρεσα να βρω από τις παλιές

Ναι μπαινω απο κινητο τωρα και τα βγαζει οπως να ναι, απο rainbowvapes παραγγελνω και οτι δεν βρισκω εκει απο zerobacco, νικοτινες απο τις παλιες δεν υπαρχουν στο rainbowvapes ουτε σε κανα 2 αλλα γνωστα για αρωματα, πλεον που παιζω με goofys juice, lemon tart v4, agrinio και που και που κανα snv, νικοτινη 100αρα και βασεις φαρμακειου,πιο φθηνα πεθαινεις... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, palasd είπε

th3ofilos

το ωραίο είναι ότι παραθέτεις το κομμάτι που αφορά την νικοτίνη και όσο και αν έψαξα στο σαιτ δεν  μπόρεσα να βρω από τις παλιές

txcellas

http://e-liquid-recipes.com/recipe/1355493/V-Supreme 

Fa

tpa

tpa 

capella 

inawera

Τα γράφει στην παρένθεση

Ναι τα είδα αυτά αλλά δεν βρήκα κάτι σε κάποιο κατάστημα Ελλάδα γι αυτό ρώτησα!

7 λεπτά πριν, txcellas είπε

Ναι τα είδα αυτά αλλά δεν βρήκα κάτι σε κάποιο κατάστημα Ελλάδα γι αυτό ρώτησα!

To zerobacco εχει πολλα αλλα εινα πολυ ακριβα. θα αγοραζα απο εξω.

• Thanks 1

39 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Σε ευχαριστώ που καθισες και μου τα έβαλες 1-1. Ειμαι υπόχρεος! :)

• Like 1

Καλησπέρα και από εμένα.Κατοχος ενός joyetech ego aio αποφάσισα σήμερα να ξανασχοληθω αφού ξεμεινα από τσιγάρα κ λόγο babyseating δεν μπορώ να παω να πάρω.Εχωντας όλη την μέρα να καπνίσω νιώθω ένα μούδιασμα παρόλο την χρήση του ηλεκτρονικού.Φυσιολογικο;

Τι υγρό θα μου προτείνατε με χαμηλή νικοτίνη κ γεύση μέντας;

Καλησπέρα στη παρέα ατμιζω περίπου 2 χρόνια και έχω το εξής θέμα! Είμαι σχεδόν από την αρχή με επισκευάσιμους ατμοποιητες και πλέον μπορώ να πω ότι κουράστηκα από όλες τις διαδικασίες και ειδικά από τις διαρροές! Θέλω να φύγω από επισκευασιμο και να δοκιμάσω έναν με έτοιμες αντιστάσεις ! 😁😁

ψαχνω αεράτο και ατμιζω κρεμοφραουλες τι έχετε να προτείνετε ρε παιδιά ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, dieccast είπε

Καλησπέρα στη παρέα ατμιζω περίπου 2 χρόνια και έχω το εξής θέμα! Είμαι σχεδόν από την αρχή με επισκευάσιμους ατμοποιητες και πλέον μπορώ να πω ότι κουράστηκα από όλες τις διαδικασίες και ειδικά από τις διαρροές! Θέλω να φύγω από επισκευασιμο και να δοκιμάσω έναν με έτοιμες αντιστάσεις ! 😁😁

Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις αεράτο pod refill, ούτε διαροές ούτε spitback, μικρά και portable. Check

Επειδή έχεις κόψει καιρό το ηλεκτρονικό να σε ρωτήσω κάτι; Έχεις δει διαφορά στις αντοχές σου; Σε ρωτάω επειδή πήγα για πρώτη φορά φέτος για μπασκετάκι και απογοητεύτηκα,,,πέρσι που κάπνιζα ένα πακέτο μπορώ να πω ότι είχα περισσότερα πνευμόνια :(

Επεξ/σία από MySql

Καλησπέρα παιδία . Σκέφτομαι να αγοράσω ένα "ηλεκτρονικό τσιγάρο" . 

Δεν θέλω να το κανω επιστήμη αλλά ούτε τις εύκολες και ακριβές λύσεις στα αναλώσιμα τους . Σκέφτομαι σοβαρά το παρακάτω kit . 

https://www.vaporesso.com/kits-swag-kit-vaporesso

Γνώμες ; 

14 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Δεν θέλω να το κανω επιστήμη αλλά ούτε τις εύκολες και ακριβές λύσεις στα αναλώσιμα τους . Σκέφτομαι σοβαρά το παρακάτω kit . 

Γνώμες ; 

Τσιγαρισιο η πνευμονικο θελεις???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τσιγαρισιοι ατμοποιητες ειναι σαν το τσιγαρο δηλαδη τον ατμο πρωτα στο στομα και μετα στα πνευμονια (Mouth To Lung), οι πνευμονικοι τον ατμο τον πας κατευθειαν στα πνευμονια σαν τον ναργιλέ (Direct Lung)

Σε ρωταω γιατι αν και νεος στο ηλεκτρονικο λογικα θα πας σε τσιγαρισιο αλλα εχω συναντησει πολλους που καπνιζαν πνευμονικα...

Επεξ/σία από th3ofilos

Μόλις τώρα, th3ofilos είπε

Οι τσιγαρισιοι ατμοποιητες ειναι σαν το τσιγαρο δηλαδη τον ατμο πρωτα στο στομα και μετα στα πνευμονια (Mouth To Lung), οι πνευμονικοι τον ατμο τον πας κατευθειαν στα πνευμονια σαν τον ναργιλέ (Direct Lung)

Σαν το τσιγάρο θέλω . Mouth to lung !

1 ώρα πριν, Dare-Devil είπε

Γνώμες ; 

Βλεποντας αυτο που κοιτας, θεωρω οτι το budget ειναι περιπου στα 60-70 ευρω. Οποτε δες κατι σε pico 25 και ατμοποητη τον zenith  και μια  samsung 30Q ή  sony vtc6 μπαταρια. Αλλη μια εναλλακτικη  ειναι το innokin kroma A kit (που εχει και αυτο τον zenith πανω)(με αρνητικό οτι εχει ενσωματωμενη μπαταρια ).  

Γενικα αφου σου αρεσει η σφιχτη τζουρα, κοιτα μοντ που να χωραει τον Zenith.. Δηλ 25mm και πανω διαμετρο. Απο αναλωσιμα ο ατμοποιητης εχει αντιστασεις που κοστιζουν 2,5€ η μια.. Ειναι απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος ατμοποιητης τσιγαρισιος με εργοστασιακες αντιστασεις  

To swag που κοιτας ειναι πολυ καλο μοντ ειδικα για την τιμη του αλλα δεν χωραει 24αρηδες και πανω ατμοποιητες. 

Στις 10/5/2018 στις 4:05 ΠΜ, dieccast είπε

Θα σου πρότεινα nrg ,tfv8 baby, joytech pro core και  aspire revo τους δύο πρώτους τους έχω και ο τρίτος παίρνει τις ίδιες κεφαλές 

• Thanks 1

3 ώρες πριν, palasd είπε

Θα σου πρότεινα nrg ,tfv8 baby, joytech pro core και  aspire revo τους δύο πρώτους τους έχω και ο τρίτος παίρνει τις ίδιες κεφαλές 

Σε ευχαριστώ φίλε μου! Από διαρροές πως πάνε αυτοί;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...