MySql Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε Ειναι μπερδεμα μεχρι να μαθεις και θα φυγει αρκετο υγρο στο νεροχυτη επειδη δεν θα ειναι καλο, αλλα πιο μετα θα εξοικονομεις και χρηματα(εγω κανω 300 μλ το μηνα,οποτε εξοικονομω 30 ευρω το μηνα,αρα 360 το χρονο για παραδειγμα),και θα φτιαχνεις και οτι θες εσυ.. Την ίδια κατανάλωση με εσένα έχω και σε αυτή την φάση δεν έχω καμία όρεξη να μπω σε αυτή την διαδικασία που όπως ο ίδιος λες έχει και πολλά fail. Ίσως στο μέλλον ασχοληθώ... 1 ώρα πριν, Baator είπε Τι 10 και 15 ευρώ ρε παιδιά τα 100 ml για τα DIY λέτε; Θα είχαμε καταστραφεί. Ακόμα και με boosters νικοτίνης να δουλεύεις πάλι δεν βγαίνει τόσο με την καμία. Αν έχεις καβάντζα νικοτίνη από πριν το TPD ή αν έχεις καβαντζώσει με κάποιο τρόπο νικοτίνη μεγάλης περιεκτικότητας από κάπου, το κόστος πέφτει στο μηδέν, όχι στα 15 ευρώ. Το μόνο θέμα είναι η νικοτίνη πλέον. 1.7 ευρώ έχει ο Βούλγαρος τα TPA και 2.3 τα Capella, για τις μηδενικές βάσεις τα φαρμακεία να'ν καλά, πως βγαίνουν 15 ευρώ τα 100ml υγρού;; Εκτός αν κάνεις ξέρω 'γω τίποτα 12άρα νικοτίνη και δουλεύεις με boosterάκια από τα ελληνικά μαγαζιά. Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα συνταγής και σε ποια τιμή προμηθεύσε πρώτες ύλες και νικοτίνες; Εάν κατάλαβα καλά σου κοστίζουν 3 ευρώ τα 100 μλ; τότε πάω πάσο αξίζει! Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, txcellas είπε Ναι αν έχεις κάποια να μου προτείνεις μετά χαράς να το ψάξω αν και θα προτιμούσα για εξοικονόμηση χρόνου κανα shake n vape. Αν αξίζει όμως αυτό που θα προτείνεις με τα χίλια!!! http://e-liquid-recipes.com/recipe/1355494/V-Relax Εχω δοκιμασει τα supreme και famous απο τον μιξερ ,αλλα οχι το relax γιατι δεν μου αρεσει ο καφες στα υγρα μου..Αυτες οι 2 που εχουν παρομοια υλικα μου ψιλοαρεσαν,αλλα το burley fa μυο φανηκε πολυ δυνατο..Οποτε αν δεν θελεις να ειναι αρκετα βαρυ ριξε λιγο το ποσοστο ισως στο 1.4 αντι του 1.7..Αλλιως αστο οπως ειναι..Αυτο ειναι στο ιδιο προφιλ,δεν ειναι ιδιο με το relax...Επισης επειδη ειπες για shake and vape,ξερεις οτι υπαρχει και σε snv το relax ετσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε http://e-liquid-recipes.com/recipe/1355494/V-Relax Εχω δοκιμασει τα supreme και famous απο τον μιξερ ,αλλα οχι το relax γιατι δεν μου αρεσει ο καφες στα υγρα μου..Αυτες οι 2 που εχουν παρομοια υλικα μου ψιλοαρεσαν,αλλα το burley fa μυο φανηκε πολυ δυνατο..Οποτε αν δεν θελεις να ειναι αρκετα βαρυ ριξε λιγο το ποσοστο ισως στο 1.4 αντι του 1.7..Αλλιως αστο οπως ειναι..Αυτο ειναι στο ιδιο προφιλ,δεν ειναι ιδιο με το relax...Επισης επειδη ειπες για shake and vape,ξερεις οτι υπαρχει και σε snv το relax ετσι? Ώπα μισό λεπτό γιατί είπα βλακεία. Το relax είναι λίγο βαρύ για μένα. Supreme εννοούσα ούτε κατά διάνοια relax. Τι είναι το snv που ειπες;; Edit: το μεγάλο μπουκαλάκι. Ναι για οικονομία μόνο αυτό παίρνω πλέον! Αυτή τη στιγμή αυτό ατμιζω! Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από txcellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 50 λεπτά πριν, txcellas είπε Ώπα μισό λεπτό γιατί είπα βλακεία. Το relax είναι λίγο βαρύ για μένα. Supreme εννοούσα ούτε κατά διάνοια relax. Τι είναι το snv που ειπες;; Edit: το μεγάλο μπουκαλάκι. Ναι για οικονομία μόνο αυτό παίρνω πλέον! Αυτή τη στιγμή αυτό ατμιζω! http://e-liquid-recipes.com/recipe/1355493/V-Supreme Αυτη ειναι μια εκδοχη παρομοια του supreme,αλλα και παλι εγω θα κατεβαζα το burley στο 1.4...Αν θες μπορεις να φτιαξεις λιγο,γυρω στα 50 μλ,αλλα να ξερεις πως χρειαζεται μηνα για να γινει..Προσωπικα το αφησα διμηνο και αλλαξε λιγο ακομα και μου ψιλοαρεσε...Θες κλωνο του υγρου η κατι στο ιδιο προφιλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε http://e-liquid-recipes.com/recipe/1355493/V-Supreme Αυτη ειναι μια εκδοχη παρομοια του supreme,αλλα και παλι εγω θα κατεβαζα το burley στο 1.4...Αν θες μπορεις να φτιαξεις λιγο,γυρω στα 50 μλ,αλλα να ξερεις πως χρειαζεται μηνα για να γινει..Προσωπικα το αφησα διμηνο και αλλαξε λιγο ακομα και μου ψιλοαρεσε...Θες κλωνο του υγρου η κατι στο ιδιο προφιλ? Όταν λες κλώνο τι εννοείς; μου αρέσουν απλά οι συνδασμοι που έχει μέσα το supreme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, txcellas είπε Όταν λες κλώνο τι εννοείς; μου αρέσουν απλά οι συνδασμοι που έχει μέσα το supreme. Αυτο που λες ειναι το προφιλ,οταν δηλαδη απλα θες τους συνδιασμους..Κλωνος ειναι κατι που ειναι σχεδον ιδιο με το αυθεντικο υγρο..Πχ αυτο που ποσταρα εχει καπνο, καρυδα,καραμελα,βανιλια και μπισκοτο,οπως ακριβως και το κανονικο,αλλα δεν ειναι ιδιο με αυτο,οποτε ειναι στο ιδιο προφιλ Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Karamol3golas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 τριτωνα παίζει και ο dead rabbit σε 22mm για μονή αντίσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touotaae86 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Στις 2/1/2018 στις 3:41 ΠΜ, kataramenos32 είπε Εχει αγορασει κανεις απο αυτο το καταστημα https://www.ewsale.com/dinner-lady ?Ειναι αξιοπιστο? Αδερφέ πήγαινε στο zerobacco να σε φτιάξει, είναι στην ομόνοια πλατεία κάνιγκος, έχουν και site αν πας από το μαγαζί χωρίς ΦΠΑ θα τα πάρεις λίγο φθηνότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, Baator είπε Τι 10 και 15 ευρώ ρε παιδιά τα 100 ml για τα DIY λέτε; Θα είχαμε καταστραφεί. Ακόμα και με boosters νικοτίνης να δουλεύεις πάλι δεν βγαίνει τόσο με την καμία. Αν έχεις καβάντζα νικοτίνη από πριν το TPD ή αν έχεις καβαντζώσει με κάποιο τρόπο νικοτίνη μεγάλης περιεκτικότητας από κάπου, το κόστος πέφτει στο μηδέν, όχι στα 15 ευρώ. Το μόνο θέμα είναι η νικοτίνη πλέον. 1.7 ευρώ έχει ο Βούλγαρος τα TPA και 2.3 τα Capella, για τις μηδενικές βάσεις τα φαρμακεία να'ν καλά, πως βγαίνουν 15 ευρώ τα 100ml υγρού;; Εκτός αν κάνεις ξέρω 'γω τίποτα 12άρα νικοτίνη και δουλεύεις με boosterάκια από τα ελληνικά μαγαζιά. με αρωμα 6 ευρω τα 10ml μου βγαινει 10 ευρω τα 100 μλ με 6αρα νικοτινη, ειναι πολυ δυσκολο να πεσεις κοντα στο μηδεν που αναφερεις εσυ, εκτος και αν κανεις μηδενικη αντε να σου φτασει στα 5 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, Karamol3golas είπε http://e-liquid-recipes.com/recipe/1355493/V-Supreme Αυτη ειναι μια εκδοχη παρομοια του supreme,αλλα και παλι εγω θα κατεβαζα το burley στο 1.4...Αν θες μπορεις να φτιαξεις λιγο,γυρω στα 50 μλ,αλλα να ξερεις πως χρειαζεται μηνα για να γινει..Προσωπικα το αφησα διμηνο και αλλαξε λιγο ακομα και μου ψιλοαρεσε...Θες κλωνο του υγρου η κατι στο ιδιο προφιλ? Να ρωτήσω κάτι; τα αρώματα αυτά από που θα τ πάρω; ( πχ alter ego,ecig...) κάθε εταιρία υποθέτω ότι θα τα έχει διαφορετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) txcellas Δίπλα στο άρωμα γράφει και ποιας εταιρείας είναι πχ tpa capella inawera th3ofilos Αναλόγως από που ψωνίζεις τα αρώματα για δες τιμές https://www.thechosenfew.eu/index.php?id_category=22&controller=category&id_lang=1 https://e-dym.pl/en/71-tpa-aroma και άμα έχεις και νικοτίνες από παλιά μια χαρά βγαίνουν τα νούμερα του Baator στα οποία υπερβάλει λίγο εκεί κοντά στο 5 είναι τα 100 μλ Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από palasd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, palasd είπε και άμα έχεις και νικοτίνες από παλιά μια χαρά βγαίνουν τα νούμερα του Baator στα οποία υπερβάλει λίγο εκεί κοντά στο 5 είναι τα 100 μλ rainbowvapes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, palasd είπε txcellas Δίπλα στο άρωμα γράφει και ποιας εταιρείας είναι πχ tpa Στο link όλα είναι από ecig αλλά στην σελίδα της ecig δεν τα βρήκα. Δεν αναφέρεται για ελληνικά καταστήματα αλλά ecig εξωτερικού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 th3ofilos το ωραίο είναι ότι παραθέτεις το κομμάτι που αφορά την νικοτίνη και όσο και αν έψαξα στο σαιτ δεν μπόρεσα να βρω από τις παλιές txcellas http://e-liquid-recipes.com/recipe/1355493/V-Supreme Fa tpa tpa capella inawera Τα γράφει στην παρένθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, touotaae86 είπε Αδερφέ πήγαινε στο zerobacco να σε φτιάξει, είναι στην ομόνοια πλατεία κάνιγκος, έχουν και site αν πας από το μαγαζί χωρίς ΦΠΑ θα τα πάρεις λίγο φθηνότερα Αδερφε δεν εχω ιδεα που ειναι η ομονοια και η κανιγκος(υποθετω Αθηνα) αλλα πλεον με φτιαχνουν τα mix and vape τους.Ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις