MySql Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) @Karamol3golas για λεμονοτάρτα σε shake n vape μου είχες προτείνει ένα καλύτερο από dinner lady αλλά δεν το βρίσκω μπορείς να θυμίσεις; Επίσης επειδή μου τελειώνουν όλα τα υγρά και πρέπει να στοκάρω πρότεινε μου εάν θες το αγαπημένο σου καπνικό, cookie, τσουρέκι, φρουτένιο να δοκιμάσω *εννοείτε όποιος άλλος θέλει να προτείνει θα ήμουν ευγνώμον Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από MySql
th3ofilos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, MySql είπε @Karamol3golas για λεμονοτάρτα σε shake n vape μου είχες προτείνει ένα καλύτερο από dinner lady αλλά δεν το βρίσκω μπορείς να θυμίσεις; Επίσης επειδή μου τελειώνουν όλα τα υγρά και πρέπει να στοκάρω πρότεινε μου εάν θες το αγαπημένο σου καπνικό, cookie, τσουρέκι, φρουτένιο να δοκιμάσω *εννοείτε όποιος άλλος θέλει να προτείνει θα ήμουν ευγνώμον Ευχαριστώ πολύ Παιξε μπαλα με συνταγη lemon tart v4 , κατσε ασχολεισου φτιαξε ενα μισολιτρο να εισαι μαγκας μετα. Εμενα μολις μου ηρθαν αρωαμτα απο Αγγλια...
MySql Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Παιξε μπαλα με συνταγη lemon tart v4 , κατσε ασχολεισου φτιαξε ενα μισολιτρο να εισαι μαγκας μετα. Εμενα μολις μου ηρθαν αρωαμτα απο Αγγλια... Το λέτε όλοι αλλά τι θα κερδίσω μπαίνοντας στην διαδικασία να φτιάξω δικά μου υγρά; Πιστεύω ότι μια καλή εταιρία που έχει μπει στην διαδικασία να φτιάξει υγρό έχει δώσει πολύ χρήμα και χρόνο για να φτιάξει κάτι μην τα μηδενίζουμε όλα... Να μπω στην διαδικασία να φτιάξω υγρό για να κερδίσω 3-4 ευρώ τα 60 ml και να έχω αμφιβόλου ποιότητας αποτέλεσμα δεν νομίζω ότι αξίζει Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από MySql
th3ofilos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, MySql είπε Το λέτε όλοι αλλά τι θα κερδίσω μπαίνοντας στην διαδικασία να φτιάξω δικά μου υγρά; Πιστεύω ότι μια καλή εταιρία που έχει μπει στην διαδικασία να φτιάξει υγρό έχει δώσει πολύ χρήμα και χρόνο για να φτιάξει κάτι μην τα μηδενίζουμε όλα... Με περιπου 18 ευρω κοστος αρωματων φτιαχνεις 100 μλ υγρου, βλεπεις να μην αξιζει???? Και το lemon tart v4 να ξερεις ειναι παρα πολυ καλο... Ετσι για την ιστορια, το lemon tart το originall ειναι το πρωτο πιο ανθυγιεινο υγρο που παιζει... απο που το ξερω, δεν μπορω να αναφερω...
MySql Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Με περιπου 18 ευρω κοστος αρωματων φτιαχνεις 100 μλ υγρου, βλεπεις να μην αξιζει???? Και το lemon tart v4 να ξερεις ειναι παρα πολυ καλο... Ετσι για την ιστορια, το lemon tart το originall ειναι το πρωτο πιο ανθυγιεινο υγρο που παιζει... απο που το ξερω, δεν μπορω να αναφερω... 120 ml με 15 ευρώ με την κορδελίτσα του γιατί αξίζει να το φτιάξω μόνος μου; https://vapexperts.gr/eliquids/vnv-liquids/strawberry-ice-cream-by-vnv-liquids-120ml-detail Όταν λες το original εννοείς της dinner lady; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από MySql
th3ofilos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, MySql είπε 120 ml με 15 ευρώ με την κορδελίτσα του γιατί αξίζει να το φτιάξω μόνος μου; https://vapexperts.gr/eliquids/vnv-liquids/strawberry-ice-cream-by-vnv-liquids-120ml-detail Όταν λες το original εννοείς της dinner lady; Συγγνωμη , νομιζα οτι ελεγες για λεμονοταρτες, ναι γενικα θα βρεις πιο φθηνα... Ναι dinnerlady 1
panossar95 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, aGka8l είπε Το δικό μου το πήγα γιατί αν πχ έπαιρνα τζούρα στα 80 βαττ με κόβε κ μετά από λίγο ξαναδινε σαν να το χα σε tc δλδ . Μετα το ματσακονισμα του μαγαζατορα διαβάζει λάθος τα ωμ κ ξυπνάει η οθόνη οπότε της καπνίσει συν το παλιό προβλημα Μάλιστα. Από αυτά που διάβαζα η Τέσλα στην Αγγλία δίνει ένα χρόνο εγγύηση πάντως. Εδώ δε ξέρω τι γίνεται
HALF EVIL Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid/element-liquids/honey-roasted-tobacco-ns20-designer-nicotine-salts.html Δοκίμασα αυτό το υγρό στον Innokin Zenith. Πολύ ωραία γεύση στα 12 W , αλλά με ανησυχεί κάπως η περιεκτικότητα σε νικοτίνη , 200mg/10ml δηλ. 2%. Τα άλατα νικοτίνης είναι το ίδιο με την κλασική νικοτίνη στα υγρά;
th3ofilos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid/element-liquids/honey-roasted-tobacco-ns20-designer-nicotine-salts.html Δοκίμασα αυτό το υγρό στον Innokin Zenith. Πολύ ωραία γεύση στα 12 W , αλλά με ανησυχεί κάπως η περιεκτικότητα σε νικοτίνη , 200mg/10ml δηλ. 2%. Τα άλατα νικοτίνης είναι το ίδιο με την κλασική νικοτίνη στα υγρά; Απο reviwers που εχω ακουσει θελουν παραπανω νικοτινη για να εχουν το ιδιο χτυπημα αλλα σαν περιεκτικοτητα ο οργανισμος την αφομοιώνει, Δηλαδη μπορει να μην νοιωθεις χτυπημα αλλα θα φας ζαλαδα....
discoboyminimal Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, th3ofilos είπε Ετσι για την ιστορια, το lemon tart το originall ειναι το πρωτο πιο ανθυγιεινο υγρο που παιζει... απο που το ξερω, δεν μπορω να αναφερω... πες μας ομως κ εμας να ξερουμε. μην γινεσαι οπως τα μεμε "Source : Dude trust me!"
th3ofilos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, discoboyminimal είπε πες μας ομως κ εμας να ξερουμε. μην γινεσαι οπως τα μεμε "Source : Dude trust me!" Δεν μπορω να πω
txcellas Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Παίδες όσα υγρά και αν δοκίμασα και να έψαξα δεν βρήκα κάποιο να μοιάζει σε γεύση με το relax. Έχετε κάποιο να μου προτείνετε;
Karamol3golas Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, MySql είπε @Karamol3golas για λεμονοτάρτα σε shake n vape μου είχες προτείνει ένα καλύτερο από dinner lady αλλά δεν το βρίσκω μπορείς να θυμίσεις; Επίσης επειδή μου τελειώνουν όλα τα υγρά και πρέπει να στοκάρω πρότεινε μου εάν θες το αγαπημένο σου καπνικό, cookie, τσουρέκι, φρουτένιο να δοκιμάσω *εννοείτε όποιος άλλος θέλει να προτείνει θα ήμουν ευγνώμον Ευχαριστώ πολύ Η το lemon tart v4 ειχα πει,η αλλιθως το lemon ice που ειναι 1 αρωμα αλλα δεν ειναι ταρτα,πιο πολυ ειναι σαν λεμοναδα με μεντα...Αγαπημενα δεν μπορω να σου πω γιατι κανω συνταγες που απο οσο καταλαβα δεν κανεις :P..Σε snv μου αρεσει αρκετα το blueberry donut vnv,καπνικο μπορεις να δοκιμασεις καποιο απο eliquid france που εχει αρκετα καλα..Τωρα τσουρεκι δεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοειςμ ενω μπισκοτα δεν εχω δοκιμασει καποιο shake and vape γιατι δεν βρηκα κατι να ταιριαζει στην περιγραφη που ηθελα...Επισης οσον αφορα το οικονοκιμο..Πες οτι οι νικοτινες και pg vg χρησιμοποιεις τα ιδια ειτε σε συνταγες ειτε σε shake and vape ..Το shake and vape ειναι και αυτο μειγμα αρωματων..Οποτε εστω ενα shake and vape που βγαζει 100μλ κανει 15 ευρω(μιλωντας για τα οικονομικα).Οι περισσοτερες συνταγες ειναι απο 5% ως 15% αρωμα(και βαζω και πολυ) οποτε πες 10% μεσο ορο..Απο εξωτερικο τα μπουκαλακια με αρωματα εχουν μεσο ορο 3 ευρω(και βαζω παλι πολυ),και ειναι των 10 μλ..Οποτε αν καποια συνταγη εχει 10 τις εκατο αρωμα,θα χρησιμοποιησεις 10 μλ για να βγαλεις 100 μλ γευσης..Οποτε το κοστος των αρωματων θα ειναι 3 ευρω για καποια συνταγη ενω για shake and vape ιδιων ml θες 15..Θα μου πεις οτι μπορεις να θες 10 αρωματα και να χρησιμοποιησεις απο 1 μλ του καθενος για μια συνταγη οποτε θα δωσεις 30 ευρω σε αρωματα οταν κανεις παραγγελια,αλλα θα σου μεινουν,και δυσκολα κατι να παει χαμενο σε αρωμα..Οποτε βλεπεις πως εχει μια διαφορα της ταξης των 10 ευρω για καθε 100 μλ αρωματος(αν υπολογισεις μπουκαλακια κλπ που θα χρειαστεις,τα οποια ομως μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις),χωρια που μπορεις να φτιαξεις οτι θελεις..Ειναι μπερδεμα μεχρι να μαθεις και θα φυγει αρκετο υγρο στο νεροχυτη επειδη δεν θα ειναι καλο, αλλα πιο μετα θα εξοικονομεις και χρηματα(εγω κανω 300 μλ το μηνα,οποτε εξοικονομω 30 ευρω το μηνα,αρα 360 το χρονο για παραδειγμα),και θα φτιαχνεις και οτι θες εσυ.. 9 λεπτά πριν, txcellas είπε Παίδες όσα υγρά και αν δοκίμασα και να έψαξα δεν βρήκα κάποιο να μοιάζει σε γεύση με το relax. Έχετε κάποιο να μου προτείνετε; Ενδιαφερεσαι και για συνταγη?Υπαρχουν καποιες που ειτε ειναι σχεδον ιδιες,υπαρχουν και αλλες καλες που απλα ειναι στο ιδιο προφιλ.. 1
Baator Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Τι 10 και 15 ευρώ ρε παιδιά τα 100 ml για τα DIY λέτε; Θα είχαμε καταστραφεί. Ακόμα και με boosters νικοτίνης να δουλεύεις πάλι δεν βγαίνει τόσο με την καμία. Αν έχεις καβάντζα νικοτίνη από πριν το TPD ή αν έχεις καβαντζώσει με κάποιο τρόπο νικοτίνη μεγάλης περιεκτικότητας από κάπου, το κόστος πέφτει στο μηδέν, όχι στα 15 ευρώ. Το μόνο θέμα είναι η νικοτίνη πλέον. 1.7 ευρώ έχει ο Βούλγαρος τα TPA και 2.3 τα Capella, για τις μηδενικές βάσεις τα φαρμακεία να'ν καλά, πως βγαίνουν 15 ευρώ τα 100ml υγρού;; Εκτός αν κάνεις ξέρω 'γω τίποτα 12άρα νικοτίνη και δουλεύεις με boosterάκια από τα ελληνικά μαγαζιά.
txcellas Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Η το lemon tart v4 ειχα πει,η αλλιθως το lemon ice που ειναι 1 αρωμα αλλα δεν ειναι ταρτα,πιο πολυ ειναι σαν λεμοναδα με μεντα...Αγαπημενα δεν μπορω να σου πω γιατι κανω συνταγες που απο οσο καταλαβα δεν κανεις :P..Σε snv μου αρεσει αρκετα το blueberry donut vnv,καπνικο μπορεις να δοκιμασεις καποιο απο eliquid france που εχει αρκετα καλα..Τωρα τσουρεκι δεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοειςμ ενω μπισκοτα δεν εχω δοκιμασει καποιο shake and vape γιατι δεν βρηκα κατι να ταιριαζει στην περιγραφη που ηθελα...Επισης οσον αφορα το οικονοκιμο..Πες οτι οι νικοτινες και pg vg χρησιμοποιεις τα ιδια ειτε σε συνταγες ειτε σε shake and vape ..Το shake and vape ειναι και αυτο μειγμα αρωματων..Οποτε εστω ενα shake and vape που βγαζει 100μλ κανει 15 ευρω(μιλωντας για τα οικονομικα).Οι περισσοτερες συνταγες ειναι απο 5% ως 15% αρωμα(και βαζω και πολυ) οποτε πες 10% μεσο ορο..Απο εξωτερικο τα μπουκαλακια με αρωματα εχουν μεσο ορο 3 ευρω(και βαζω παλι πολυ),και ειναι των 10 μλ..Οποτε αν καποια συνταγη εχει 10 τις εκατο αρωμα,θα χρησιμοποιησεις 10 μλ για να βγαλεις 100 μλ γευσης..Οποτε το κοστος των αρωματων θα ειναι 3 ευρω για καποια συνταγη ενω για shake and vape ιδιων ml θες 15..Θα μου πεις οτι μπορεις να θες 10 αρωματα και να χρησιμοποιησεις απο 1 μλ του καθενος για μια συνταγη οποτε θα δωσεις 30 ευρω σε αρωματα οταν κανεις παραγγελια,αλλα θα σου μεινουν,και δυσκολα κατι να παει χαμενο σε αρωμα..Οποτε βλεπεις πως εχει μια διαφορα της ταξης των 10 ευρω για καθε 100 μλ αρωματος(αν υπολογισεις μπουκαλακια κλπ που θα χρειαστεις,τα οποια ομως μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις),χωρια που μπορεις να φτιαξεις οτι θελεις..Ειναι μπερδεμα μεχρι να μαθεις και θα φυγει αρκετο υγρο στο νεροχυτη επειδη δεν θα ειναι καλο, αλλα πιο μετα θα εξοικονομεις και χρηματα(εγω κανω 300 μλ το μηνα,οποτε εξοικονομω 30 ευρω το μηνα,αρα 360 το χρονο για παραδειγμα),και θα φτιαχνεις και οτι θες εσυ.. Ενδιαφερεσαι και για συνταγη?Υπαρχουν καποιες που ειτε ειναι σχεδον ιδιες,υπαρχουν και αλλες καλες που απλα ειναι στο ιδιο προφιλ.. Ναι αν έχεις κάποια να μου προτείνεις μετά χαράς να το ψάξω αν και θα προτιμούσα για εξοικονόμηση χρόνου κανα shake n vape. Αν αξίζει όμως αυτό που θα προτείνεις με τα χίλια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις