Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, discoboyminimal είπε

καταρχην ποιο mod ειναι.ποτε το αγορασες και ποτε σου εμφανισε το προβλημα? μπορεις να μιλησεις με την εταιρια ισως και να τους εξηγησεις τι ακριβως εγινε.

ειναι ενα tesla wye , μετα απο 1,5 μηνα εμφάνισε πρόβλημα, θεωρητικά εχω κανονικα εγγυηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, tornado είπε

μολις εστησα τον siren πολυ μπομπα ο ατμοποιητης προς το παρον ολα καλα,

εχω δυο αποριες, 

1. μεσα στο κουτι εχει δυο ετοιμες αντιστασεις, μηπως ξερει κανεις τι GA εχουν?

2. το βαμβακι το κατεβαζω μεχρι τερμα κατω η πρεπει να μενει μεσα στη καμπανα?

1. Εχω την εντυπωση οτι ειναι 26αρη

2. Δεν εχει θεμα, περιπου στην μεση βαλτο

1 ώρα πριν, ny_ είπε

Ναι σε όλα :D

Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο επαιξες παραπανω βατ οταν αλλαξες μοντακι, καντου ενα καθαρισμα και και βαλτου καινουρια αντισταση, μου φαινεται περιεργο να εχει χαλασει ο ατμο και να κεει τις αντιστασεις...

• Like 1

3 minutes ago, th3ofilos said:

2. Δεν εχει θεμα, περιπου στην μεση βαλτο

Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο επαιξες παραπανω βατ οταν αλλαξες μοντακι, καντου ενα καθαρισμα και και βαλτου καινουρια αντισταση, μου φαινεται περιεργο να εχει χαλασει ο ατμο και να κεει τις αντιστασεις...

Ο υπάλληλος από το μαγαζί μου το άλλαξε σε παραπάνω πιστεύοντας ότι θα με καλύπτει το ίδιο και θα έχω καλύτερη απόδοση ... 

Ότι μου είπε σου λέω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2018 στις 2:28 ΠΜ, Karamol3golas είπε

Δεν εχω δοκιμασει κανεναν,αλλα ο wasp  nano θεωρειται απο τους πιο value for money,ενω ο pulse 22 λενε οτι εχει παρα πολυ καλη γευση..Αν δεν εχεις θεμα με κλωνους,μπορεις να δεις και καποιον κλωνο hadaly/entheon(εχω τον 1ο αλλα ο 2ος παιζει να ειναι καλυτερος),εχουν περιορισμενη πνευμονικη,ειναι πνευμονικοι δηλαδη αλλα οχι απειρο αερα,και οι κανονικοι τουλαχιστον ειναι απο τους πιο καλους ατμοποιητες για γευση..Βεβαια λιγο περιεργοι στο στησιμο και καποια στησιματα ισως δεν δουλευουν αλλα γενικα αποζημιωνουν..Τελος εχουν σχετικα θερμες τζουρες λογω πολυ μικου μεγεθους και περιορισμενου αερα,αλλα εξου και η πολυ καλη γευση τους

thanks!

στο vaping.gr μου προτειναν και τον gas mods gr1, ο οποιος φαινεται πανευκολος στo στησιμο, πολυ απλη κατασκευη και παιζει ωραια με απλα συρματα απ' οτι διαβαζω

γενικα κατι τετοιο ψαχνω: αερας και posts σε ενα κομματι, αερας να βλεπει κατω απο την αντισταση, μονη αντισταση και 22αρης

Επεξ/σία από tritonas00

1 λεπτό πριν, ny_ είπε

Ο υπάλληλος από το μαγαζί μου το άλλαξε σε παραπάνω πιστεύοντας ότι θα με καλύπτει το ίδιο και θα έχω καλύτερη απόδοση ... 

Ότι μου είπε σου λέω :P

Τελικα θελουν πολλες κλωτσεσ εκει στα ατμομαγαζα...

1 ώρα πριν, th3ofilos είπε

νομιζω εχω, αλλα τα υπολοιπα συρματα που εχω κατι NI80 και κατι allien θα παιζουν η θα βγει μαπα το καρπουζι?

2 λεπτά πριν, tornado είπε

νομιζω εχω, αλλα τα υπολοιπα συρματα που εχω κατι NI80 και κατι allien θα παιζουν η θα βγει μαπα το καρπουζι?

Θα παιζει μαι χαρα..Απλα αυτοι το δινουν σαν μπουσουλα,απλα αν σου αρεσει να παρεις τετοιο..Επισης αν το αλιεν ειναι της demon killer η της think vape δεν ειναι κανονικο αλιεν,fused clapton ειναι απλα ας λεει κανθαλ εχει και λιγο n80 μεσα :P ..Οχι οτι το κανει κακο συρμα απλα για του λογου το αληθες..

Στις 4/5/2018 στις 9:32 ΜΜ, MySql είπε

Παιδιά να ενημερώσω ότι δοκίμασα να κάνω refill το καπ του bo one με δικό μου υγρό όπως στο βίντεο και δουλεύει μια χαρά! 

Επειδή όμως δεν καταλαβαίνεις εύκολα το πότε καίγεται η αντίσταση διάβασα από το παλικαράκι που έκανε το βίντεο ότι μετά από 3 refill πρέπει να την πετάς

Μπορείτε να μου προτείνετε μπουστεράκια νικοτίνης αλάτων και κανονική για να προσθέτω στο υγρό μου;   

Ευχαριστώ πολύ

Υ.γ. Θα με βόλευε και ένα τέτοιο μπουκαλάκι για να γεμίζω πιο εύκολα αλλά δεν μπορώ να βρω

Screenshot_1.jpg.74dfe2e26003cbb73a46c99dba475d30.jpg

Έχω το ίδιο από VapeExperts. Εκεί το πήρα. Βολεύει απίστευτα όταν βγαίνεις από το σπίτι, αλλά και μέσα το χρησιμοποιώ εγώ κανονικά. Πολύ καλό. 

Στο Κορυδαλλό είναι το μαγαζί.

• Like 1

8 ώρες πριν, tritonas00 είπε

thanks!

στο vaping.gr μου προτειναν και τον gas mods gr1, ο οποιος φαινεται πανευκολος στo στησιμο, πολυ απλη κατασκευη και παιζει ωραια με απλα συρματα απ' οτι διαβαζω

γενικα κατι τετοιο ψαχνω: αερας και posts σε ενα κομματι, αερας να βλεπει κατω απο την αντισταση, μονη αντισταση και 22αρης

το βασικό είναι τι αέρα και τι σύρματα γουστάρεις ο συγκεκριμένος δεν είναι για εξωτικά σύρματα ή για φουλ΄πνευμονική (λαγός)

8 ώρες πριν, th3ofilos είπε

Τελικα θελουν πολλες κλωτσεσ εκει στα ατμομαγαζα...

ότι θέλουν θέλουν αλλά τα 14 βατ είναι μέσα στα όρια τις αντίστασης οπότε δεν θα έπρεπε να τις καίει έτσι 

13 ώρες πριν, aGka8l είπε

ειναι ενα tesla wye , μετα απο 1,5 μηνα εμφάνισε πρόβλημα, θεωρητικά εχω κανονικα εγγυηση

Αν γίνεται μπορείς να πεις τι πρόβλημα? 

Ήμουν έτοιμος να το αγοράσω αυτή τη βδομάδα, και μετά από πολλά reviews και βίντεο, από εξωτερικό κυρίως αλλά και Ελλάδα διάβασα πολλά προβλήματα για το συγκεκριμένο και μάλιστα πολύ άμεσα.

Έδειχνε ότι φορτίζει χωρίς να είναι πάνω σε φορτιστή και σε πολλούς πατιοταν μόνο του το κουμπί και έκαιγε αντιστάσεις.

Αποφάσισα να μη το αγοράσω, και εσύ το ίδιο θέμα έχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, palasd είπε

το βασικό είναι τι αέρα και τι σύρματα γουστάρεις ο συγκεκριμένος δεν είναι για εξωτικά σύρματα ή για φουλ΄πνευμονική (λαγός

με απλο συρμα 24αρι ειμαι ικανοποιημενος, δροσερο γευσατο ατμο, αερα θελω ομως για ανετη πνευμονικη

ο pulse 22 που δοκιμασα με φουλ ανοιχτο αερα ηταν κομπλε

Επεξ/σία από tritonas00

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tritonas00 είπε

με απλο συρμα 24αρι ειμαι ικανοποιημενος, δροσερο γευσατο ατμο, αερα θελω ομως για ανετη πνευμονικη

Nα ξερεις οτι τοσο μικροι ατμοποιητες(τυπου gr1 hadaly entheon ) βγαζουν αρκετα καλη γευση συνηθως αλλα και σχετικα ζεστο ατμο..

Επεξ/σία από Karamol3golas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tritonas00 είπε

Και εγώ ψάχνω αυτό ακριβώς που ζητάς και εσύ σε RDA..

Ακόμη μαζεύω πληροφορίες και εχω δύο-τρείς υποψηφίους

Dead rabbit sq

Wotofo recurve

Tsunami (διπλός αλλά στεινεται και με μία)

Αυτόν τον pulse δεν τον είχα δώσει και ιδιαίτερη σημασία..πάω για μελέτη

Επεξ/σία από Superuser

7 ώρες πριν, panossar95 είπε

Αν γίνεται μπορείς να πεις τι πρόβλημα? 

Ήμουν έτοιμος να το αγοράσω αυτή τη βδομάδα, και μετά από πολλά reviews και βίντεο, από εξωτερικό κυρίως αλλά και Ελλάδα διάβασα πολλά προβλήματα για το συγκεκριμένο και μάλιστα πολύ άμεσα.

Έδειχνε ότι φορτίζει χωρίς να είναι πάνω σε φορτιστή και σε πολλούς πατιοταν μόνο του το κουμπί και έκαιγε αντιστάσεις.

Αποφάσισα να μη το αγοράσω, και εσύ το ίδιο θέμα έχεις?

Το δικό μου το πήγα γιατί αν πχ έπαιρνα τζούρα στα 80 βαττ με κόβε κ μετά από λίγο ξαναδινε σαν να το χα σε tc δλδ . Μετα το ματσακονισμα του μαγαζατορα διαβάζει λάθος τα ωμ κ ξυπνάει η οθόνη οπότε της καπνίσει συν το παλιό προβλημα

14 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Το δικό μου το πήγα γιατί αν πχ έπαιρνα τζούρα στα 80 βαττ με κόβε κ μετά από λίγο ξαναδινε σαν να το χα σε tc δλδ . Μετα το ματσακονισμα του μαγαζατορα διαβάζει λάθος τα ωμ κ ξυπνάει η οθόνη οπότε της καπνίσει συν το παλιό προβλημα

Μιλας κατευθειαν με την εταιρια.δεν ξερω την πολιτικη της ,αλλα πιεσε. (ελπιζω να εχεις κανει εγγραφη στις 21μερες που λεει για την εγγυηση)

επισης , πιεσε το καταστημα για αντικατασταση. επισης γιατι δεχτηκες το 'επισκευασμενο' mod , αφου δεν δουλευε καλα . δεν το δοκιμασες πριν το παρεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...