th3ofilos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ny_ είπε Το μοντάκι είναι το Eleaf iStick TC40W. Τον παλιό atomizer που άλλαξα δεν γνωρίζω όνομα γιατί δεν το γράφει κάπου πάνω του και δεν έχω και το κουτί του να δω όνομα, τις πληροφορίες μόνο που ξέρω τις γράφω παραπάνω, η αντίσταση του ήταν η Joyetech Aio / Cubis BF SS316L , 1Ω .(Άτμιζα στα 14w) Και τώρα έβαλα: Aspire Nautilus X 2ml atomizer με αντίσταση Aspire Nautilus X 1,8Ω . (Ατμίζω 14w) Ειναι αυτος που ξεβιδωνει απο πανω και μπαινει η αντισταση απο πανω και επισης εχει αερα απο πανω??? Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από th3ofilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) επαναφερω το θεμα αερατου rda μονης αντιστασης διαβαζω για τον wasp nano οτι εχει αρκετο spitback, ισχυει? επισης γνωμες για pulse 22? σημερα τον ατμισα λιγο και η γευση ηταν σουπερ, και ηταν στημενος με απλο kanthal 26αρι Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από tritonas00 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, tornado είπε δουλευει κανεις τον siren 2? Μολις τον πηρα και θελω με ησυχια να τον στησω. Ναι τον εχω εγω τι θες να μαθεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tritonas00 είπε επαναφερω το θεμα αερατου rda μονης αντιστασης διαβαζω για τον wasp nano οτι εχει αρκετο spitback, ισχυει? επισης γνωμες για pulse 22? σημερα τον ατμισα λιγο και η γευση ηταν σουπερ, και ηταν στημενος με απλο kanthal 26αρι Δεν εχω δοκιμασει κανεναν,αλλα ο wasp nano θεωρειται απο τους πιο value for money,ενω ο pulse 22 λενε οτι εχει παρα πολυ καλη γευση..Αν δεν εχεις θεμα με κλωνους,μπορεις να δεις και καποιον κλωνο hadaly/entheon(εχω τον 1ο αλλα ο 2ος παιζει να ειναι καλυτερος),εχουν περιορισμενη πνευμονικη,ειναι πνευμονικοι δηλαδη αλλα οχι απειρο αερα,και οι κανονικοι τουλαχιστον ειναι απο τους πιο καλους ατμοποιητες για γευση..Βεβαια λιγο περιεργοι στο στησιμο και καποια στησιματα ισως δεν δουλευουν αλλα γενικα αποζημιωνουν..Τελος εχουν σχετικα θερμες τζουρες λογω πολυ μικου μεγεθους και περιορισμενου αερα,αλλα εξου και η πολυ καλη γευση τους Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από Karamol3golas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση (ξέρω γελοία) Μπορώ να παίξω στα 50W με την 0.5ohm ?? επειδή σε voltage γράφει 4.9V κι επειδή η μπαταρία είναι 18650 (μέχρι 4.2V max) δεν ξέρω αν θα πάθει τίποτα η μπαταρία επειδή πάω πάνω από 4.2Volt. To mod είναι το pico 75w Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από KnightRider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, KnightRider είπε Μια ερώτηση (ξέρω γελοία) Μπορώ να παίξω στα 50W με την 0.5ohm ?? επειδή σε voltage γράφει 4.9V κι επειδή η μπαταρία είναι 18650 (μέχρι 4.2V max) δεν ξέρω αν θα πάθει τίποτα η μπαταρία επειδή πάω πάνω από 4.2Volt. To mod είναι το pico 75w Οχι δεν υπαρχει θεμα..Αναλογα τα βατ που προτεινει η αντισταση σου..Ποιον ατμοποιητη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KnightRider είπε Μια ερώτηση (ξέρω γελοία) Μπορώ να παίξω στα 50W με την 0.5ohm ?? επειδή σε voltage γράφει 4.9V κι επειδή η μπαταρία είναι 18650 (μέχρι 4.2V max) δεν ξέρω αν θα πάθει τίποτα η μπαταρία επειδή πάω πάνω από 4.2Volt. To mod είναι το pico 75w Η μπαταρια δε θα παει ποτε πανω απο τη μεγιστη τιμη της. Αυτο που βλεπεις εσυ ειναι η ταση που εχει η αντισταση στα 50 watt. Το μοντακι ζηταει απο την μπαταρια να του δωσει 50 watt + μερικα ακομα για την λειτουργια του. Προσπαθησε να αλλαζεις μπαταρια λιιιιιιιιιγο πριν το μοντακι σου βγαλει low battery, ωστε να εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης. Προσεχε τη, αν δεις φθορες στο πλαστικο γυρω γυρω ή χτύπημα πηγαινε τη καλου κακου στο μαγαζι που παιρνεις υγρα να στην ξανα τυλίξουν ή να παρεις αλλη αν η φθορα ειναι σημαντικη. Αν χρειαστει να μεταφερεις καποια τετοια μπαταρια ποτε μαζι με μεταλλικα αντικειμενα και ιδανικα σε θηκη. Στο θεμα μπαταριες εχει κανει μερικα πολυ ωραια βιντεακια o mooch στο καναλι του στα αγγλικα. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από nrkmaiden 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, MySql είπε Παιδιά να ενημερώσω ότι δοκίμασα να κάνω refill το καπ του bo one με δικό μου υγρό όπως στο βίντεο και δουλεύει μια χαρά! Επειδή όμως δεν καταλαβαίνεις εύκολα το πότε καίγεται η αντίσταση διάβασα από το παλικαράκι που έκανε το βίντεο ότι μετά από 3 refill πρέπει να την πετάς Μπορείτε να μου προτείνετε μπουστεράκια νικοτίνης αλάτων και κανονική για να προσθέτω στο υγρό μου; Ευχαριστώ πολύ Υ.γ. Θα με βόλευε και ένα τέτοιο μπουκαλάκι για να γεμίζω πιο εύκολα αλλά δεν μπορώ να βρω https://xsmokers.gr/el/eshop/e-liquids/diy-eliquids/nic-booster/nic-salts-nicoboost-vpg/ https://www.vapelaboratory.com/collections/vaseisdiy Λογικά τα 10μλ μπουκαλάκια έχουν λεπτή μύτη και θα μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις 8 ώρες πριν, tritonas00 είπε επαναφερω το θεμα αερατου rda μονης αντιστασης διαβαζω για τον wasp nano οτι εχει αρκετο spitback, ισχυει? επισης γνωμες για pulse 22? σημερα τον ατμισα λιγο και η γευση ηταν σουπερ, και ηταν στημενος με απλο kanthal 26αρι ο Wasp nano θέλει πολύ σφιχτό και μπόλικο βαμβάκι αν τον στήσεις έτσι είναι απόλαυση Α επίσης φωνάζει για εξωτικά σύρματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, th3ofilos είπε Ναι τον εχω εγω τι θες να μαθεις??? σου στελνω PM Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από tornado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Οχι δεν υπαρχει θεμα..Αναλογα τα βατ που προτεινει η αντισταση σου..Ποιον ατμοποιητη εχεις? Melo 4 7 ώρες πριν, nrkmaiden είπε Η μπαταρια δε θα παει ποτε πανω απο τη μεγιστη τιμη της. Αυτο που βλεπεις εσυ ειναι η ταση που εχει η αντισταση στα 50 watt. Το μοντακι ζηταει απο την μπαταρια να του δωσει 50 watt + μερικα ακομα για την λειτουργια του. Προσπαθησε να αλλαζεις μπαταρια λιιιιιιιιιγο πριν το μοντακι σου βγαλει low battery, ωστε να εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης. Προσεχε τη, αν δεις φθορες στο πλαστικο γυρω γυρω ή χτύπημα πηγαινε τη καλου κακου στο μαγαζι που παιρνεις υγρα να στην ξανα τυλίξουν ή να παρεις αλλη αν η φθορα ειναι σημαντικη. Αν χρειαστει να μεταφερεις καποια τετοια μπαταρια ποτε μαζι με μεταλλικα αντικειμενα και ιδανικα σε θηκη. Στο θεμα μπαταριες εχει κανει μερικα πολυ ωραια βιντεακια o mooch στο καναλι του στα αγγλικα. Όταν μου βγάζει weak battery απλά κατεβαίνω στα Watt και αν είναι η μπαταρία στο 10% τότε την φορτίζω - την μπαταρία την έχω 1 μήνα και δεν είδα φθορές. Επειδή είπες ότι η μπαταρία δεν θα πάει ποτέ πάνω από τη μέγιστη τιμή της τότε γιατί γράφουν στο pico maximum voltage 9V ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Αυτό είναι το μαξ που μπορεί να δώσει το πίκο επίσης καλό είναι μόλις βλέπεις weak να αλλάζεις μπαταρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 μολις εστησα τον siren πολυ μπομπα ο ατμοποιητης προς το παρον ολα καλα, εχω δυο αποριες, 1. μεσα στο κουτι εχει δυο ετοιμες αντιστασεις, μηπως ξερει κανεις τι GA εχουν? 2. το βαμβακι το κατεβαζω μεχρι τερμα κατω η πρεπει να μενει μεσα στη καμπανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 σχετικο ασχετο , εχω μπλεξει με ενα κατάστημα του πηγα ενα μοντ για αλλαγη στην εγγύηση αυτος το ανοιξε να το επισκευασει μονος του και το κανε χειρότερο λεγοντας οτι βρηκε υγρα ... που μπορω να του κάνω καταγγελια? ΙνΚΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, aGka8l είπε σχετικο ασχετο , εχω μπλεξει με ενα κατάστημα του πηγα ενα μοντ για αλλαγη στην εγγύηση αυτος το ανοιξε να το επισκευασει μονος του και το κανε χειρότερο λεγοντας οτι βρηκε υγρα ... που μπορω να του κάνω καταγγελια? ΙνΚΑ? καταρχην ποιο mod ειναι.ποτε το αγορασες και ποτε σου εμφανισε το προβλημα? μπορεις να μιλησεις με την εταιρια ισως και να τους εξηγησεις τι ακριβως εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 On 5/4/2018 at 23:09, th3ofilos said: Ειναι αυτος που ξεβιδωνει απο πανω και μπαινει η αντισταση απο πανω και επισης εχει αερα απο πανω??? Ναι σε όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις