Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ny_ είπε

Το μοντάκι είναι το Eleaf iStick TC40W.

Τον παλιό atomizer που άλλαξα δεν γνωρίζω όνομα γιατί δεν το γράφει κάπου πάνω του και δεν έχω και το κουτί του να δω όνομα, τις πληροφορίες μόνο που ξέρω τις γράφω παραπάνω, η αντίσταση του ήταν η  Joyetech Aio / Cubis BF SS316L , 1Ω .(Άτμιζα στα 14w)

Και τώρα έβαλα: 

Aspire Nautilus X 2ml atomizer με αντίσταση Aspire Nautilus X 1,8Ω . (Ατμίζω 14w)

Ειναι αυτος που ξεβιδωνει απο πανω και μπαινει η αντισταση απο πανω και επισης εχει αερα απο πανω???

Επεξ/σία από th3ofilos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επαναφερω το θεμα αερατου rda μονης αντιστασης

διαβαζω για τον wasp nano οτι εχει αρκετο spitback, ισχυει?

επισης γνωμες για pulse 22? 

σημερα τον ατμισα λιγο και η γευση ηταν σουπερ, και ηταν στημενος με απλο kanthal 26αρι

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tritonas00 είπε

σημερα τον ατμισα λιγο και η γευση ηταν σουπερ, και ηταν στημενος με απλο kanthal 26αρι

Δεν εχω δοκιμασει κανεναν,αλλα ο wasp  nano θεωρειται απο τους πιο value for money,ενω ο pulse 22 λενε οτι εχει παρα πολυ καλη γευση..Αν δεν εχεις θεμα με κλωνους,μπορεις να δεις και καποιον κλωνο hadaly/entheon(εχω τον 1ο αλλα ο 2ος παιζει να ειναι καλυτερος),εχουν περιορισμενη πνευμονικη,ειναι πνευμονικοι δηλαδη αλλα οχι απειρο αερα,και οι κανονικοι τουλαχιστον ειναι απο τους πιο καλους ατμοποιητες για γευση..Βεβαια λιγο περιεργοι στο στησιμο και καποια στησιματα ισως δεν δουλευουν αλλα γενικα αποζημιωνουν..Τελος εχουν σχετικα θερμες τζουρες λογω πολυ μικου μεγεθους και περιορισμενου αερα,αλλα εξου και η πολυ καλη γευση τους

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση (ξέρω γελοία)

Μπορώ να παίξω στα 50W με την 0.5ohm ?? επειδή σε voltage γράφει 4.9V κι επειδή η μπαταρία είναι 18650 (μέχρι 4.2V max) δεν ξέρω αν θα πάθει τίποτα η μπαταρία επειδή πάω πάνω από 4.2Volt. To mod είναι το pico 75w

Επεξ/σία από KnightRider

35 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Μπορώ να παίξω στα 50W με την 0.5ohm ?? επειδή σε voltage γράφει 4.9V κι επειδή η μπαταρία είναι 18650 (μέχρι 4.2V max) δεν ξέρω αν θα πάθει τίποτα η μπαταρία επειδή πάω πάνω από 4.2Volt. To mod είναι το pico 75w

Οχι δεν υπαρχει θεμα..Αναλογα τα βατ που προτεινει η αντισταση σου..Ποιον ατμοποιητη εχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KnightRider είπε

Η μπαταρια δε θα παει ποτε πανω απο τη μεγιστη τιμη της. Αυτο που βλεπεις εσυ ειναι η ταση που εχει η αντισταση στα 50 watt. Το μοντακι ζηταει απο την μπαταρια να του δωσει 50 watt + μερικα ακομα για την λειτουργια του. Προσπαθησε να αλλαζεις μπαταρια λιιιιιιιιιγο πριν το μοντακι σου βγαλει low battery, ωστε να εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης. Προσεχε τη, αν δεις φθορες στο πλαστικο γυρω γυρω ή χτύπημα πηγαινε τη καλου κακου στο μαγαζι που παιρνεις υγρα να στην ξανα τυλίξουν ή να παρεις αλλη αν η φθορα ειναι σημαντικη. Αν χρειαστει να μεταφερεις καποια τετοια μπαταρια ποτε μαζι με μεταλλικα αντικειμενα και ιδανικα σε θηκη.

Στο θεμα  μπαταριες εχει κανει μερικα πολυ ωραια βιντεακια o mooch στο καναλι του στα αγγλικα.

Επεξ/σία από nrkmaiden
  • Like 1

10 ώρες πριν, MySql είπε

Παιδιά να ενημερώσω ότι δοκίμασα να κάνω refill το καπ του bo one με δικό μου υγρό όπως στο βίντεο και δουλεύει μια χαρά! 

Επειδή όμως δεν καταλαβαίνεις εύκολα το πότε καίγεται η αντίσταση διάβασα από το παλικαράκι που έκανε το βίντεο ότι μετά από 3 refill πρέπει να την πετάς

Μπορείτε να μου προτείνετε μπουστεράκια νικοτίνης αλάτων και κανονική για να προσθέτω στο υγρό μου;   

Ευχαριστώ πολύ

Υ.γ. Θα με βόλευε και ένα τέτοιο μπουκαλάκι για να γεμίζω πιο εύκολα αλλά δεν μπορώ να βρω

https://xsmokers.gr/el/eshop/e-liquids/diy-eliquids/nic-booster/nic-salts-nicoboost-vpg/

https://www.vapelaboratory.com/collections/vaseisdiy

Λογικά τα 10μλ μπουκαλάκια έχουν λεπτή μύτη και θα μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις

8 ώρες πριν, tritonas00 είπε

ο Wasp nano θέλει πολύ σφιχτό και μπόλικο βαμβάκι αν τον στήσεις έτσι είναι απόλαυση  Α επίσης φωνάζει για εξωτικά σύρματα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 ώρες πριν, th3ofilos είπε

Ναι τον εχω εγω τι θες να μαθεις???

σου στελνω PM

Επεξ/σία από tornado

8 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Οχι δεν υπαρχει θεμα..Αναλογα τα βατ που προτεινει η αντισταση σου..Ποιον ατμοποιητη εχεις?

Melo 4 

7 ώρες πριν, nrkmaiden είπε

Η μπαταρια δε θα παει ποτε πανω απο τη μεγιστη τιμη της. Αυτο που βλεπεις εσυ ειναι η ταση που εχει η αντισταση στα 50 watt. Το μοντακι ζηταει απο την μπαταρια να του δωσει 50 watt + μερικα ακομα για την λειτουργια του. Προσπαθησε να αλλαζεις μπαταρια λιιιιιιιιιγο πριν το μοντακι σου βγαλει low battery, ωστε να εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης. Προσεχε τη, αν δεις φθορες στο πλαστικο γυρω γυρω ή χτύπημα πηγαινε τη καλου κακου στο μαγαζι που παιρνεις υγρα να στην ξανα τυλίξουν ή να παρεις αλλη αν η φθορα ειναι σημαντικη. Αν χρειαστει να μεταφερεις καποια τετοια μπαταρια ποτε μαζι με μεταλλικα αντικειμενα και ιδανικα σε θηκη.

Στο θεμα  μπαταριες εχει κανει μερικα πολυ ωραια βιντεακια o mooch στο καναλι του στα αγγλικα.

Όταν μου βγάζει weak battery απλά κατεβαίνω στα Watt και αν είναι η μπαταρία στο 10% τότε την φορτίζω - την μπαταρία την έχω 1 μήνα και δεν είδα φθορές. Επειδή είπες ότι η μπαταρία δεν θα πάει ποτέ πάνω από τη μέγιστη τιμή της τότε γιατί γράφουν στο pico maximum voltage 9V ??

μολις εστησα τον siren πολυ μπομπα ο ατμοποιητης προς το παρον ολα καλα,

εχω δυο αποριες, 

1. μεσα στο κουτι εχει δυο ετοιμες αντιστασεις, μηπως ξερει κανεις τι GA εχουν?

2. το βαμβακι το κατεβαζω μεχρι τερμα κατω η πρεπει να μενει μεσα στη καμπανα?

σχετικο ασχετο , εχω μπλεξει με ενα κατάστημα του πηγα ενα μοντ για αλλαγη στην εγγύηση αυτος το ανοιξε να το επισκευασει μονος του και το κανε χειρότερο λεγοντας οτι βρηκε υγρα ...

που μπορω να του κάνω καταγγελια? ΙνΚΑ?

1 ώρα πριν, aGka8l είπε

σχετικο ασχετο , εχω μπλεξει με ενα κατάστημα του πηγα ενα μοντ για αλλαγη στην εγγύηση αυτος το ανοιξε να το επισκευασει μονος του και το κανε χειρότερο λεγοντας οτι βρηκε υγρα ...

που μπορω να του κάνω καταγγελια? ΙνΚΑ?

καταρχην ποιο mod ειναι.ποτε το αγορασες και ποτε σου εμφανισε το προβλημα? μπορεις να μιλησεις με την εταιρια ισως και να τους εξηγησεις τι ακριβως εγινε.

On 5/4/2018 at 23:09, th3ofilos said:

Ειναι αυτος που ξεβιδωνει απο πανω και μπαινει η αντισταση απο πανω και επισης εχει αερα απο πανω???

Ναι σε όλα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...