palasd Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 επίσης θα μπορούσες να βάλεις toasted almond άμα έχεις
tornado Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) τελικα εκανα 2-3 τηλεφωνα και παρακαλεσα ενα φιλο να μου φερει, το προτιμησα απο το να μου βγει μουφα η ολη προσπαθεια. Νομιζα οτι το MALTOL ειναι το ιδιο με την πυραζινη... Εχει δοκιμασει κανεις την παραπανω συνταγη? edit: μολις την εφτιαξα, τωρα υπομονη και θα κανω παρτυ κωνσταντινου & ελενης Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από tornado
Karamol3golas Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, tornado είπε τελικα εκανα 2-3 τηλεφωνα και παρακαλεσα ενα φιλο να μου φερει, το προτιμησα απο το να μου βγει μουφα η ολη προσπαθεια. Νομιζα οτι το MALTOL ειναι το ιδιο με την πυραζινη... Εχει δοκιμασει κανεις την παραπανω συνταγη? edit: μολις την εφτιαξα, τωρα υπομονη και θα κανω παρτυ κωνσταντινου & ελενης Νομιζω οτι σχεδον ολοι την εχουμε δοκιμασει ...Απλα μην την κανεις κατω απο μηνα καλυτερα...εγω ην αφηνω γυρω στις 6 βδομαδες για να μου βγαλει την καλυτερη γευση
th3ofilos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε ν έχει κάποιος κανένα tip για το βαμβάκι θα το εκτιμούσα. μπολικο και καλο αφρατεμα και το βαμβακι οχι κατω κατω να στουπωσει τις τρυπες 1
warlock9_0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, palasd είπε twisted σε άλλον ατμοποιητή παίζει κανονικά tc χωρίς να καίει βαμβάκι αν ρωτάς εμένα ναι και σε rta και σε rda μόνο έτσι στήνω επίσης πιο παλιά και σε αυτόν που δεν δουλεύει τώρα δούλευε
KnightRider Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Θα κάνω λίγο χαζή ερώτηση Αν ντουμανιάσω το δωμάτιό μου τότε υπάρχει περίπτωση να σκοτώνει ή να απομακρύνει τα κουνούπια ??? Επειδή μια φορά δοκίμασα έξω να βγάλω ντουμάνι πάνω στα κουνούπια και είδα ότι έφευγαν για λίγο
panossar95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tornado είπε τελικα εκανα 2-3 τηλεφωνα και παρακαλεσα ενα φιλο να μου φερει, το προτιμησα απο το να μου βγει μουφα η ολη προσπαθεια. Νομιζα οτι το MALTOL ειναι το ιδιο με την πυραζινη... Εχει δοκιμασει κανεις την παραπανω συνταγη? edit: μολις την εφτιαξα, τωρα υπομονη και θα κανω παρτυ κωνσταντινου & ελενης Η συνταγή τα σπάει να ξέρεις. Θα σου βγάλει τόνους από ξηροκαρπια και μια ελαφριά καπνικη γεύση. Ο Βλαδίμηρος, που την έχει φτιάξει κιόλας, προτείνει 21 μέρες αν θυμάμαι καλά. Επειδή έχω καπνίσει τόνους γκουφι, από τη πρώτη μέρα μέχρι και ένα μήνα ωρίμανσης θα σου πω τι καταλαβαίνω εγώ με τη δική μου γεύση. Όσο νωρίτερα το καπνίσεις τόσο πιο πολύ θα σου βγει η γεύση από τα ξηροκαρπια. Προφανώς τις 4-5 πρώτες μέρες θα έχεις γεύση αλλά θα καταλαβαίνεις αν γενικά ασχολείσαι με συνταγές ότι δεν είναι "δεμένο" το υγρό. Εγώ συνήθως το ανοίγω στις 10-12 μέρες γιατί μου αρέσει αυτή η γεύση με τα ξηροκαρπια που βγαίνει πιο έντονα όσο πιο νωρίς. Σε μήνα που το έχω κάνει γλυκιζει λίγο.. όχι ενοχλητικό, απλά είναι λίγο πιο γλυκό νομίζω. Εδώ και το δικό μου 300μλ ακόμα, περιμένω να ωριμάσει Ερώτηση για όποιον έχει το μοντακι το tesla wye 200w για αρκετό καιρό. Επειδή είμαι έτοιμος να το αγοράσω, έκατσα και είδα αρκετά reviews και τέτοια και έχω 2 σημαντικές ερωτήσεις. Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που έχει ασχοληθεί αρκετά με το συγκεκριμένο μοντ να ξέρω αν θα το τσιμπήσω. Διάβαζα για πρόβλημα που έχει με το κουμπί του, ότι δηλαδή μπορεί να πατιεται μόνο του. Είδα βιντεάκι που το είχε ανοίξει ο άλλος 20 λεπτά, μόλις το είχε πάρει και του έβγαλε αυτό το προβλημα. Από ότι διάβασα μάλλον έφταιγε το κούμπωμα με τους μαγνήτες που υπάρχει στις μπαταρίες καθώς κυκλοφορεί και με κανονικό κούμπωμα και όσοι έχουν το δεύτερο δεν υπάρχει το πρόβλημα Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με το Τέσλα? Και δεύτερο αρκετοί χρήστες τους έδειχνε ότι φορτίζει το μοντ, ανεβοκατεβαίνε η μπαταρία χωρίς να το έχουν πάνω σε φορτιστή. Οπιος γνωρίζει ας απαντήσει γιατί θέλω να το παρω, είναι πανέμορφο και ελαφρύ και είχα διαβάσει τα καλύτερα σε σχέση με τα ρεύματα του και τα λοιπά .Και τέλος αν γνωρίζει κάποιος με ποιο από τα δύο κουμπώματα βγαίνει τώρα, καθώς νομίζω ότι με τους μαγνήτες έβγαινε στην αρχή, και τώρα έχει κανονικό κούμπωμα στις μπαταρίες. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από panossar95
MySql Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Μπορεις να δοκιμασεις το αρωμα vldv lemon ice..Ειναι 1 αρωμα μονο οποτε απτα το πετας σε ενα μπουκαλακι,ριχνεις νικοτινη pg και vg οπως θα εκανες στο shake and vape..Αραιωση αναλογα το ποσοστο vg,εμενα μου αρεσε στο 10% στο full vg για ευκολη εναλλακτικη με φρουτα..Ειναι λεμονι μεντα,που εχει και μια δοση απο παγακια.. Ωραία θα το κοιτάξω ευχαριστώ. Μια ερώτηση που μου είχες απαντήσει αλλά δεν την βρίσκω, τι μπορεί να φταίει σε ένα στήσιμο και να έχουμε σκασίματα όταν ρουφάμε;
somaik Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 25 λεπτά πριν, MySql είπε Ωραία θα το κοιτάξω ευχαριστώ. Μια ερώτηση που μου είχες απαντήσει αλλά δεν την βρίσκω, τι μπορεί να φταίει σε ένα στήσιμο και να έχουμε σκασίματα όταν ρουφάμε; Και μένα με ενδιαφερει αυτο.ξέρει κανείς?
panossar95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, MySql είπε Ωραία θα το κοιτάξω ευχαριστώ. Μια ερώτηση που μου είχες απαντήσει αλλά δεν την βρίσκω, τι μπορεί να φταίει σε ένα στήσιμο και να έχουμε σκασίματα όταν ρουφάμε; 16 λεπτά πριν, somaik είπε Και μένα με ενδιαφερει αυτο.ξέρει κανείς? Αν έχετε σκασιματα χωρίς όμως να ανεβαίνει υγρό στο στόμα, τα πιο πιθανά σενάρια, αυτά που γνωρίζω εγώ τουλάχιστον είναι 1 Να έχετε λάθος Watt 2 Να μην έχετε βάλει σωστά τα O rings του ατμοποιητη 3 να έχετε κάνει λάθος βαμβακωμα και σπείρες 4 Και το πιο πιθανό για εμένα να έχουν νερό οι νικοτινες. Αν ξέρει κάποιος επιπλέον ας τα προσθέσει, αυτά μου έρχονται τώρα. Μερικές φορές φταίει και το επιστόμιο. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από panossar95 2
MySql Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, panossar95 είπε Αν έχετε σκασιματα χωρίς όμως να ανεβαίνει υγρό στο στόμα, τα πιο πιθανά σενάρια, αυτά που γνωρίζω εγώ τουλάχιστον είναι 1 Να έχετε λάθος Watt 2 Να μην έχετε βάλει σωστά τα O rings του ατμοποιητη 3 να έχετε κάνει λάθος βαμβακωμα και σπείρες 4 Και το πιο πιθανό για εμένα να έχουν νερό οι νικοτινες. Αν ξέρει κάποιος επιπλέον ας τα προσθέσει, αυτά μου έρχονται τώρα. Μερικές φορές φταίει και το επιστόμιο. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μπερδεύτηκα χειρότερα εκεί που τσέκαρα το βαμβάκομα τώρα πρέπει να τα τσεκάρω όλα
panossar95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MySql είπε Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μπερδεύτηκα χειρότερα εκεί που τσέκαρα το βαμβάκομα τώρα πρέπει να τα τσεκάρω όλα Λογικά οι νικοτινες είναι ή τα rings Αν δεν σου έρχεται υγρό στο στόμα. Ποιες χρησιμοποιείς? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από panossar95
MySql Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, panossar95 είπε Λογικά οι νικοτινες είναι ή τα rings Αν δεν σου έρχεται υγρό στο στόμα. Ποιες χρησιμοποιείς? Δεν φταίνε οι νικοτίνες στο τελευταίο set up άρχισε να μου το κάνει... άλλαξα βαμβάκι και χειροτέρεψε η κατάσταση. Το ερώτημα είναι εάν φταίει η αντιστάση ή το βαμβάκι τι ακριβώς έκανα λάθος; Hot spots που δεν είδα ή έβαλα λιγότερο βαμβάκι; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από MySql
Karamol3golas Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, MySql είπε Δεν φταίνε οι νικοτίνες στο τελευταίο set up άρχισε να μου το κάνει... άλλαξα βαμβάκι και χειροτέρεψε η κατάσταση. Το ερώτημα είναι εάν φταίει η αντιστάση ή το βαμβάκι τι ακριβώς έκανα λάθος; Hot spots που δεν είδα ή έβαλα λιγότερο βαμβάκι; Μπορει και η αντισταση,μπορει και το βαμβακι..Αν εχεις ανοιχτες σπειρες ειναι κακο,αν επισης δεν εχεις πολυ βαμβακι ειναι επισης κακο..Τελος μπορει να εχεις λιγα βατ..Ποσα ohm,τι συρμα και ποσα βατ παιζεις?
kourt71724 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά για DIY υγρό με μηδενική νικοτίνη, ενα μόνο αρωμα, πόσες μερες ωρίμανση; κανονικά όπως και με τα νικοτινουχα; 15-20 μέρες; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από kourt71724
Προτεινόμενες αναρτήσεις